HOROSKOP

Horoscope for November 25 by Russell Grant

Horoscope for November 25 by Russell Grant

Aries

Life will become more interesting as you take this opportunity to try new ideas and take up new interests or hobbies. A friend will be in touch, wanting to meet in person. There will be some happy news to share with you.

Taurus

You are so attached to your obligations that you are missing out on other, easier diversions. Avoid making more commitments. You are overdue a vacation. Consider going home early to relax or even have fun. Work can wait for another moment.

Gemini

Someone who was once close to you, who left your life some time ago, will suddenly appear. You will naturally be careful and sensible to maintain your vigilance. If you're looking for a job or a change in career direction, let others know how flexible you can be.

The crab

Be prepared to make some changes to your schedule in order to get the information you need. It won't be planned, but you'll need to talk to people you don't normally see and visit places you don't normally go in order to learn more.

Leo

Your boss or a senior colleague will ask you to check something and this may also be of interest to you. Now there are several options to think about the future. A problematic project has started to go better. Eventually normal service resumes.

Virgo

Your boss or someone in a position of authority is watching things very carefully. Be extra careful about what you do and say. It will seem impossible to stick to your schedule when there are so many things that were not planned. Adapt to changing circumstances.

Libra

Ju keni qenë gjithmonë të ndjeshëm dhe të kujdesshëm, por disa njerëz do të përfitojnë. Nuk mund të jesh aty për një mik nevojtar në të gjitha orët e natës dhe të ditës. Dëgjoni kokën tuaj dhe nëse ju duket një zgjidhje logjike të tërhiqeni dhe t'i lini të qëndrojnë në këmbët e tyre, jini të vendosur. Kujtojuni atyre se keni gjëra të tjera për të bërë.

Akrepi

Njerëzit nuk do t'ju vlerësojnë duke u përpjekur t'i shtyni ose nxitoni kur këto janë çështje që kërkojnë kohë. Disa gjëra thjesht nuk mund të nxitohen dhe disa qëllime do të kërkojnë kohë për t'u arritur. Duhet menduar për një çështje financiare. Flisni për çdo shqetësim me familjen tuaj dhe ata mund të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë.

Shigjetari

Jeni në humor të provoni diçka të re dhe të ndryshme ose thjesht të argëtoheni pa menduar për pasojat. Jeni duke u lodhur nga një mik nevojtar i cili duket se nuk ia del dot pa ju. Atyre u duhet thënë se keni detyrime të tjera dhe nuk mund të jeni pranë tyre çdo orë të ditës.

Bricjapi

Një koleg i shqetësuar po përpiqet të lehtësojë mërzitjen e rutinës suaj të zakonshme dhe në fillim mund të mos argëtoheni. Një shaka mund të luhet në kurrizin tuaj, por në fund do të shihni anën funny. Mundohuni të mos jeni shumë serioz, përndryshe mund të humbisni argëtimin.

Ujori

Ka një përzierje të këndshme të marrëdhënieve me të tjerët dhe të pasurit kolegë të punës që ju kërkojnë për idetë, mbështetjen dhe opinionet tuaja. Gjithmonë do të përpiqeni të gjeni kohë për njerëzit që kanë nevojë për ju, kështu që nuk do të habiteni kur disa miq ju drejtohen për këshilla.

Pisces

Clear up any misunderstandings with a friend or neighbor. You don't want to let a trivial concern come between you. Even if it means you have to be the first to offer an olive branch, make an effort to defuse the situation. Treat each other with respect even if you have different opinions.