HOROSKOP

Horoscope for March 25 by Russell Grant

Horoscope for March 25 by Russell Grant

Dashi

You have to spend more time than expected on a task that you thought would only take a short time to do. People will be disappointed when you seem to have no choice but to put other issues to one side. You may also feel that a friend thinks you are making up excuses as to why you can't see them, even though you are telling the truth.

Demi

It took a lot of effort, but now you can be proud of what you have achieved and you will be happy with your career developments. You will also have a lot of fun working in partnerships, especially with like-minded friends and colleagues. A stimulating exchange of ideas will give you food for thought.

Gemini

A task will be performed for your satisfaction. You have worked hard and it is time to get involved in social organizations. Feelings will be discussed at home when you discover that someone is not happy. You have to digest what has been said.

The crab

An unconventional move can work to your advantage. Someone thinks they know how you're going to react to a proposal they make, and they're in for a big surprise when you do the opposite of what that person expects. Are you single? A romantic flirtation will have surprising consequences.

Leo

You are very close to achieving a goal and now there is a chance to close the gap. Eventually this part of your life will close. It will come with a mixture of sadness and joy. Sadness to say goodbye to some people and happiness because change brings the opportunity you've been looking forward to, to move forward.

Virgo

Jeni në harmoni me trupin tuaj dhe nevojat shëndetësore. Kjo është arsyeja pse do të vini re se sa rregullisht keni simptoma të ngjashme sa herë që ju duhet të përballeni me një detyrë ose punë që nuk dëshironi të bëni ose nuk jeni të interesuar. Ekziston një korrelacion midis të dyjave dhe sa më shpejt të kryhet puna, aq më shpejt dhimbjet do të zhduken.

Peshorja

Një mik apo partner nuk mund të shohë se si sjellja e tij tregon se sa pak ju respekton dhe kujdeset për ju. Arsyeja e vetme që kjo marrëdhënie vazhdon është për shkak të gjithë përpjekjes që po bëni për të. Jeni lodhur duke bërë gjithçka, veçanërisht kur merrni kaq pak në këmbim. Mos u ndjeni keq nëse vendosni se është koha për ta larguar nga jeta juaj një ditë.

Akrepi

Largoni mendimet negative. Për shkak të përvojave të kaluara, ju keni filluar të imagjinoni më të keqen. E shkuara nuk do të përsëritet. Mendoni pozitivisht dhe imagjinoni të ardhmen që dëshironi për veten tuaj. Vështirësitë që dikur ju penguan nga arritja e qëllimeve tuaja janë larguar ose së shpejti do të largohen.

Shigjetari

Dikush po përballet me kritika të reja për një ngjarje të kaluar, e cila nuk u zgjidh kurrë në mënyrë të kënaqshme. Duket se disa rregulla u shpërfillën dhe dëshmitë e kësaj do të sjellin pyetje të mëtejshme. Do të ngrihet një proces i pavarur për të hetuar çështjen dhe për ta sjellë atë në një përfundim të kënaqshëm.

Bricjapi

Pasi të keni diskutuar një çështje brenda familjes, të gjithë mund të bini dakord ta lini atë në pritje edhe për pak kohë. Madje mund të ndodhë që dikush të vendosë të vazhdojë me një projekt të përbashkët pa ju, kur ju mendoni se nuk dëshironi të jeni më pjesë e kësaj. Jini të sinqertë. Nëse i rregulloni gjërat sot, kjo do të shmangë keqkuptimet në të ardhmen.

Ujori

Një qasje e organizuar do të sjellë efikasitet dhe do të filloni të shihni rezultate. Nëpërmjet spastrimit nga çdo gjë që nuk i shërben më një qëllimi të dobishëm, do të gjeni kohë për të filluar ose për të vazhduar me projekte që janë më kuptimplote.

Peshqit

A friend or neighbor will mean that they know more about a past event or situation. Once you hear what they have to say, their implicit knowledge will sound contrived to annoy you, or make you feel inadequate. You may wonder why they want to hurt you like this when you have done nothing to upset them.