HOROSKOP

Horoscope for May 25 by Russell Grant

Horoscope for May 25 by Russell Grant

Aries

Others are relying on you for guidance in areas that are important to them. Once you have addressed a group-related issue, you can begin to plan for a more enjoyable time and hope that the responsibilities will subside. If your work involves music, art, teaching or drama, the work will be relaxing and lucrative.

Taurus

Some good news will help you to push back unpleasant issues from the past. A close friend is willing to forgive and forget a recent misunderstanding and so do you. Think twice before offering someone some cash loan as spare money may be needed for some unexpected expenses at the end of the month.

Gemini

Patience will be needed wherever people gather. No matter where you are or what you are doing, it may seem like some people do not speak the same language. Discussions become heated and this will make you feel uncomfortable. Some topics can be left for another day to discuss.

Crab

The people around you are not as organized as they could be in thinking and planning. You know the ideas being discussed will not be easy. You also know that if you are prepared for all the possibilities, you will not back down. You should not turn down the opportunity to work alone, in the background.

Leo

You and a partner have very different ways to manage finances. One way to reduce costs would be to pool resources. However, it is not easy to reach an agreement when everyone seems to want different things and no one can agree on a middle ground.

Virgo

Ka fusha të jetës apo marrëdhënie tuajat që mund të përmirësohen. Prioritet do të jetë zgjidhja e një keqkuptimi të kohëve të fundit. Mundohuni të mos i gjykoni njerëzit e tjerë shumë ashpër. Aty ku keni ndjerë se dikush ishte kundër jush, mund të zbuloni se kanë punuar në emrin tuaj prapa skene.

Peshorja

Punët që do të ishin të vështira nëse i trajtoni vetëm, do të jenë më pak të lodhshme nëse një mik ose koleg vullnetarisht do t'ju ndihmojë. Jepni disa sugjerime me zë të lartë. Puna në grup do të sjellë rezultate të shkëlqyera. Komunikimi me dikë jashtë vendit mund të çojë në diçka të veçantë, si p.sh. një ftesë për të udhëtuar ose për të bërë plane që ata t'ju vizitojnë.

Akrepi

Synimet tuaja kryesore në jetë kanë filluar të ndryshojnë. Kjo mund të shkaktohet nga një shqetësim dhe nevoja në rritje për diçka ndryshe ose do të jenë rrethana që do detyrojnë nevojën që ju të rishikoni qëllimet tuaja. Sido që të jetë, ju mund të pranoni se jeta juaj kishte nevojë për një tronditje për t'ju nxjerrë nga një rrëmujë.

Shigjetari

Në vend që të shqetësoheni për të kaluarën, një kornizë më pozitive e mendjes ju ndihmon të mendoni për të ardhmen. Një marrëdhënie e ngushtë po merr një drejtim të ri. Kjo ju bën të ndiheni më të aftë për të hedhur poshtë pasiguritë.

Bricjapi

Nëse një i afërm praktik sugjeron një mënyrë për të ulur përgjegjësitë tuaja, mos nxitoni të hidhni poshtë këshillat e tij. Ju po shikoni se si mund ta ndani më mirë kohën tuaj midis punës, familjes dhe çështjeve sociale në mënyrë më të barabartë. Një mik do të bëjë komente që nuk ju argëtojnë. Nëse nuk doni të përshiheni në një debat, mos flisni.

Ujori

Me durim keni pritur që dikush nga familja të marrë një vendim për ndryshime të mundshme. Së shpejti do të merrni përgjigjen tuaj. Ju mund të vazhdoni gjithsesi, por preferoni t'i bëni gjërat me mbështetjen e familjes tuaj në vend që të shkoni kundër tyre.

Peshqit

Someone will complain because you are too indecisive. In terms of money and work, you should try to make decisive decisions. Other people will be happy to make choices for you, but will this be in your best interest?