HOROSKOP

Horoscope for June 24 by Russell Grant

Horoscope for June 24 by Russell Grant

Aries

Do not overlook things. Show willingness to discuss everything at home. If you feel insecure about some recent decisions, discuss them with your family. A family member will not be willing to change his mind. Just remember: they can not read your thoughts. So do not keep them to yourself.

Taurus

Your first meeting with someone you just met gave you the impression that you have little or nothing in common with each other. Now that you are spending more time together, you may be surprised at how good you look together. It just shows how false first impressions can be.

Gemini

Although you would like to get some commitments out of your way, you do not want to rush them. In fact, in some cases you may prefer to be given more time to review all the facts and figures involved. If you really need to make a quick decision, you can rely on your intuition to help you do the right thing.

Crab

A family member or colleague is bothering you. This is not a single case. Their laziness has bothered you for a long time. It will be a relief when you see that he is already taking his duties seriously.

Leo

Jeni të etur për të ecur përpara me një projekt të veçantë. Në të njëjtën kohë ju pranoni kufizimet tuaja dhe nuk do ta lejoni veten të jeni tepër të sigurt duke ditur se si kjo mund t'ju shkatërrojë shpresat dhe dëshirat. Ju po mësoni nga gabimet tuaja të së kaluarës. Përparimi i qëndrueshëm do t'ju bëjë të ndiheni më shumë sesa të kënaqur.

Virgjëresha

Kurioziteti dhe vendosmëria e të tjerëve mund të mos pakësohet, por tani do ta keni më të lehtë të ndërmerrni veprime evazive. Ju ndjeni se dikush në shtëpi ka diçka në mendjen e tij. Nxitini ata që t'i nxjerrin hapur ankesat e tyre. Ju nuk mund t'i ndihmoni ata nëse nuk flasin për këtë.

Peshorja

Të folurit dhe jo përbuzja është mënyra e vetme për të zgjidhur keqkuptimet në vendin e punës. Në çështjet e dashurisë dhe miqësisë ju keni filluar të ndiheni më të kënaqur dhe më të lumtur se sa keni qenë për disa kohë. Kjo do të ketë shumë të bëjë me planet që po bëni për pushimet e ardhshme.

Akrepi

Dikush në familje po tregohet jashtëzakonisht kokëfortë dhe ju e dini që nuk jeni aq të paarsyeshëm sa po ju bëjnë të ndiheni. Mund të duket sikur ky njeri po del kastile kundër ideve tuaja vetëm e vetëm për oponencë.

Shigjetari

Një udhëtim i gjatë është një mundësi. Mezi prisni të takoheni me disa miq me të cilët ndani të njëjtin mendim. Ju madje mund të gjeni një mënyrë të shkëlqyer për të realizuar një hobi të përbashkët, ose për të mbledhur fonde për një bamirësi.

Bricjapi

You are focused on achieving results. Do not lose the humor that characterizes me in the meantime. If you're hoping to impress your boss, dealing with unexpected requests without asking for directions will ruin your job.

Aquarius

Imagination, originality and determination are yours and you can use them to the fullest. Do not be surprised when you discover that the desire to break free from tradition is strong even though someone will try to thwart your unusual ideas.

Pisces

Your health is important and should not be neglected. If you are involved in any kind of sport, it will be important to take action to treat any physical ailments. If you ignore them and have constant stress on your body, it will prevent you from moving forward.