HOROSKOP

Horoscope for April 24 by Russell Grant

Horoscope for April 24 by Russell Grant

Aries

The pride of a friend will not allow him to take full blame for the mistakes of the past. They should apologize and tell you that they did not intend to hurt or upset you. Even if they are persuaded to apologize, you may not believe them.

Taurus

A group project can not continue until everyone agrees on the next steps. Someone is angry that his ideas have been ignored. He will have to apologize. The sooner this is left behind, the sooner everyone will agree on the next steps.

Gemini

You did not want to transfer control of a family matter to another relative, but that's what you did. They have made all the decisions and now they seem to think they have some control over you. Exit from this cycle should be given top priority.

Crab

Exciting moments will be spent in the company of friends and relatives. You are mixing with people you are comfortable with and that makes sense. If it were not for any concerns you have about a friend's health, you would feel like a ruler. News of a medical issue will bring relief at the end of the day.

Leo

There is a lot to discover, but it will not happen if you stand between the four walls. Do not go too far. Seize all opportunities for social or romantic outings. No need to travel far for fun.

Virgo

Zgjidhini mosmarrëveshjet me gjysmën tjetër dhe kjo do t'ju lejojë të çoni përpara marrëdhënien tuaj. Në një situatë grupi, bëni kujdes për dikë që mund të përpiqet t'ju mashtrojë. Mendohuni dy herë përpara se të ndërmerrni çfarëdo lloj veprimi. A i dini të gjitha faktet?

Peshorja

Qëllimet dhe objektivat tuaja po riorientohen. Ju mund të habiteni se sa ndryshe ndiheni për qëllimet që kishit vënë në të kaluarën. Gjërat kanë ndryshuar dhe është koha për të rivlerësuar qëllimet tuaja. Ndihesh çuditërisht i qetë me dikë që vështirë se e njeh. Njohuritë, energjia dhe pasioni i tyre ju frymëzojnë.

Akrepi

Një udhëtim, sado i largët apo i afërt, do t'ju sjellë kënaqësi thjesht sepse është një ndryshim ambienti. Dikush i afërt do të dëshirojë të qëndrojë me ju. Duhet t`i kushtoni kohën e duhur këtij njeriu.

Shigjetari

Keni aq shumë intuitë, sa disa njerëz do mendojnë se u lexoni mendjen. Një projekt në grup po ecën mirë. Do të jetë kënaqësi të punosh me njerëz që ndajnë të njëjtat mendime me ju dhe që kanë qëllime të ngjashme.

Bricjapi

Një situatë që ndodh sot do të jetë si një trampolinë për më lart. Jini gati për të bërë një lëvizje në momentin që kjo mundësi të vijë pasi koha është shumë e rëndësishme. Përparimi do të jetë i shpejtë dhe do t'ju japë një shkëlqim mendor dhe fizik.

Ujori

Dikush do të përpiqet t'ju bëjë presion për të vazhduar me planet dhe idetë e tij. Ju mund të shihni se nga vijnë ata pse ndihen ashtu siç ndihen, por ju nuk jeni plotësisht dakord me atë që ata po planifikojnë dhe nuk mund t'i mbështesni për këtë arsye. Ata duhet të respektojnë. Ju keni të drejtë të bëni zgjedhjet dhe vendimet tuaja.

Peshqit

It will be important to find constructive ways for your creativity. Use them at work. You can also give helpful support to a charity. No matter how many obstacles you will have to achieve a goal, you will succeed.