HOROSKOP

Horoscope for May 24 by Russell Grant

Horoscope for May 24 by Russell Grant

Aries

A project is coming to an end, or you're about to say goodbye to someone who means a lot to you. Try not to get too frustrated. Any resentment you feel regarding these matters must be left behind. Think positive and channel your energy into more worthwhile goals.

Taurus

A small amount of money that has come to you will help finance a project. This is something you have been planning to do for a long time and now you have a chance to take a step towards this vision. It will also provide a diversion from your usual routine.

Gemini

Nuk do t'i thoni jo argëtimit, pasi keni kohë që e keni vonuar një kënaqësi. Duke marrë pak kohë nga orari juaj i zakonshëm do t'ju kujtojë nevojën për të filluar të shijoni më shumë jetën. E vetmja herë që duhet të bëni pauzë përpara se të merrni një angazhim do të jetë kur t`ju kërkohet të kontribuoni me para për ëndrrat ose skemat e dikujt tjetër.

Gaforrja

Durimi juaj me dikë që ka pak ditë që është nervoz do të admirohet. Një përdorim i zgjuar i diplomacisë do t'ju ndihmojë të anashkaloni një argument pa u dukur në asnjë mënyrë si i dobët ose përbuzës. Kjo ndihmon në lehtësimin e tensionit në një situatë grupi.

Luani

Një sukses i kohëve të fundit do të ketë qenë një nxitje e madhe për besimin tuaj. Ju ndiheni të sigurt tani që disa plane të reja që po përgatiten dhe do të jenë po aq të suksesshme. Nëse kjo është një sfidë shumë e ndryshme nga çdo gjë që keni ndërmarrë më parë, këshillohen hapa të kujdesshëm.

Virgjëresha

Keni shumë burime të vlefshme në dispozicionin tuaj dhe do të jeni të sigurt që do t'i përdorni. Me të vërtetë nuk mund të jeni shumë të kujdesshëm ose shumë të saktë kur njerëzit kërkojnë nga ju që të kujdeseni për detajet. Kjo është ajo që ju bëni më së miri. Mbështetuni te logjika për të marrë vendime.

Peshorja

Është e rëndësishme të mbroni interesat tuaja në negociatat financiare dhe të biznesit. Ju keni të bëni me disa njerëz shumë të zgjuar që do të duken të hapur dhe të sinqertë me ju, por duhet të kontrolloni që gjithçka që ju thuhet është e vërteta.

Akrepi

Një drejtues i ditur do të jetë një ndihmë e madhe për të gjetur një zgjidhje të shpejtë për një çështje që nuk e kishit pritur të zgjidhej. Kjo do të sjellë një këndvështrim më pozitiv dhe një ndryshim të kënaqshëm. Shpesh mund të jetë e dobishme t`i ndani shqetësimet tuaja në vend që t'i mbani ato për vete.

Shigjetari

Një festë, udhëtim apo takim ka ndezur thashetheme për partnerin që po ju bëjnë të vini në dyshim lidhjen tuaj. Planet që po bëni duket se nuk po shkojnë askund kur ka tension në ajër. Dyshimet tuaja mund të jenë të pabaza.

Bricjapi

Opportunities for financial gain will arise, but don't be too quick to jump at the first offer that comes your way. You have to act smart. Can you trust the people you deal with? Someone who suggests a partnership may already be deeply in debt.

Aquarius

A younger relative who has already spent a fortune this year on travel and entertainment will ask for a loan. Even if you can afford it, you might think it's time they start learning the true value of money. Either they have to earn their own money, or start saving for future gifts.

Pisces

Cultural interests and activities will feel more satisfying than your usual activities. You'll soon notice how much you have in common with someone you meet at a community gathering.