HOROSKOP

Horoscope for January 24 by Russell Grant

Horoscope for January 24 by Russell Grant

Aries

When it becomes clear that someone is feeling vulnerable and anxious, do your best to calm them down. If you can understand why they feel that way, you will find the right words to say. Keep in mind that you don't have to be on duty every day. Regular vacations are recommended for you. Take a break from work.

Taurus

Fulfilling commitments, promises and responsibilities is not everything in life. You are known for hard work and it gives you a sense of personal satisfaction to accomplish goals. However, it's important to step away from activities to recharge your batteries every now and then.

Gemini

Po përpiqeni të injoroni veten duke u frenuar të shprehni atë që keni në zemër. Kjo vetëm po ju bën të ndiheni të mjeruar. Do të ishte më e shëndetshme për ju të ndani hapur shqetësimet, mendimet dhe ndjenjat tuaja. Pasi ta bëni këtë, jepini personit tjetër një shans për t'u përgjigjur.

Gaforrja

Do të bëhet gjithnjë e më e vështirë të qëndroni në krye të një situate pune kur njerëzit e tjerë kanë ide të tjera dhe vazhdojnë t'ju pengojnë. Emocionet e pashprehura nuk po ju ndihmojnë të qëndroni të qetë. Irritimi me dikë që mendon se di gjithçka po fillon gjithashtu të ngjyrosë qëndrimin tuaj. Më në fund do t'ju duhet të thoni diçka.

Luani

Ju vijnë disa oferta dhe mundësi intriguese. Ju do të shqetësoheni nëse do të përpiqeni t'u përgjigjeni të gjithëve. Vendosni për prioritetin tuaj të ardhshëm dhe më pas përgjigjuni në përputhje me rrethanat. Një sukses për të cilin duhet të jeni krenarë do t'ju vendosë në qendër të një ngjarjeje në grup.

Virgjëresha

Ju po bëni çmos për të vendosur me mendjen tuaj, por është e pamundur shmangia e ndikimit të të tjerëve. Kjo e bën të vështirë për të kuptuar ndjenjat tuaja. Sado e vështirë të jetë, përpiquni të mos e analizoni jetën jashtë disa situatave.

Peshorja

Mendimi i shëndoshë duhet të përdoret në gjithçka që bëni. Mbajeni mendjen te puna kur punoni në çdo gjë që kërkon fokus dhe përqendrim të qëndrueshëm. Një mik ose koleg mund të mos jetë aq i besueshëm sa mendoni dhe besimi ndaj tyre për një detyrë të rëndësishme mund t'ju futë në telashe.

Akrepi

Ju pyesni veten nëse mund t'i besoni miqve kur ata thonë një gjë, por dikush tjetër ju thotë një tjetër. A po përpiqen qëllimisht t'ju mashtrojnë? Mund t'ju duhet të bëni disa kërkime të matura për ta zbuluar. Dikush në shtëpi është tepër kërkues. Gjithçka që dëshironi është pak qetësi dhe privatësi.

Shigjetari

Imagjinata juaj po punon jashtë orarit, duke ju shtyrë të interesoheni shumë për një fantazi duke injoruar atë që po ndodh në të vërtetë. Nëse nuk dëgjoni këshillat e një miku praktik, do zhgënjeheni më vonë. Vendimet e ngjyrosura nga shpresat dhe dëshirat mund t'ju çojnë në rrugë të gabuar.

Bricjapi

Lajmet në lidhje me një transaksion financiar mund të nënkuptojnë se do t'ju duhet të rishikoni planet. Dikush në shtëpi do të pranojë se ka qenë i pakujdesshëm me paratë. Diskutoni në lidhje me këtë.

Ujori

Një mik që e keni mbështetur momente të vështira dëshiron të bëjë diçka për ju. Edhe pse jeni tunduar ta refuzoni këtë ofertë, do të kishte shumë kuptim nëse do ta pranonit. Kërkimi i një zgjidhjeje praktike do të ndihmojë në zbutjen e presioneve për një problem financiar ose romantik.

Peshqit

You are being pulled in two different directions. Be careful choosing dreams over reality. A surprise offer would mean changing other arrangements and this is likely to cause some people a lot of inconvenience. A practical friend will come to your aid by making some sensible suggestions.