HOROSKOP

Horoscope for April 23 by Russell Grant

Horoscope for April 23 by Russell Grant

Aries

Those who are in charge of a work project or an elderly family member will refuse to consider the opinions of anyone other than their own. You have always preferred to think for yourself. Being discouraged will show your rebellious side. This is exactly what some people need to make them think outside the box.

Taurus

You need to develop strategies to keep the negotiations harmonious. Pride is hindering friendships and other relationships. You are sad about an issue that is causing some controversy. People have their own views and ideas and no one seems willing to compromise.

Gemini

After some deep and meaningful conversations you will need time to think and meditate on life as you learn where you have been and where you are going. Relationships are improving. You are beginning to understand why some past situations ended that way. Some things you now understand better.

Crab

A friend you have known for a long time will collect the things of the past you left behind. You do not want to talk about it. Leave if conversations bother you. Some people do not think before they speak. You will at least weigh the possible consequences before expressing your thoughts in words.

Leo

Dikush i afërt ka diçka për të festuar. Jeni të lumtur për të, por keni nevojë edhe për objektivat tuaja. Është mirë të shohësh të tjerët të arrijnë lart, por keni nevojë edhe për triumfet tuaja të vogla. Jeni beqar dhe po kërkoni dashurinë? Vazhdoni të kërkoni. Keni shumë gjasa ta gjeni dikë teksa gjuetia vazhdon.

Virgjëresha

Në çështjet mjekësore dhe ato të parave nuk do të lejoni që një paragjykim personal të ndikojë në gjykimin tuaj ose në vendimet që po merrni. Synimi është të jeni të drejtë dhe pragmatikë kur keni të bëni me ndonjë gjë të rëndësishme. Asgjë nuk do të jetë e lehtë kur përparimi pengohet nga zhgënjimet dhe pengesat.

Peshorja

Dikush është gati t'ju mashtrojë ose t'ju tradhtojë. Po përpiqet të shfrytëzojë natyrën tuaj të mirë dhe ju do arrini ta kuptoni. Miqësia e tepërt e një fqinji apo kolegu të ri ka motive të fshehura dhe këtë do ta ndjeni menjëherë. Ata nuk e dinë që ju nuk mund të manipuloheni kaq lehtë.

Akrepi

Respektimi i rregullave të rrepta vetëm sa do t'ju rëndojë dhe mërzitë. Dikush po i respekton me përpikmëri, por juve nuk mundeni. Kjo do t`ju sjellë disa telashe që do të dini t`i tejkaloni me mençuri.

Shigjetari

Po filloni të shqetësoheni dhe kjo ju bën të padurueshëm dhe nervoz. Nuk mund të jesh kurrë i lumtur me idenë për të qëndruar në të njëjtën situatë për një kohë të pacaktuar. Nuk është ende koha për ndryshim, por ju ndjeni se ndryshimi do të ndodhë dhe do ta gjeni veten duke menduar për disa opsione.

Bricjapi

Gjithçka ka filluar të ketë më shumë kuptim për ju tani që po përshtateni me një botëkuptim të ri për veten, besimet tuaja, jetën dhe marrëdhënien tuaj. E kupton rëndësinë e të qenit vetvetja kudo që të shkosh. Nuk do të lejoni më askënd apo asgjë që të shtypë të vërtetën tuaj.

Ujori

Keni dhënë kohën dhe energjinë tuaj për të ndihmuar njerëzit e tjerë që duket se nuk mësojnë nga gabimet e tyre. Mund të jetë koha për t'i lënë ata t`i zgjidhin vetë problemet e tyre. Diçka ju mungon dhe kjo është një shenjë që ju duhet diçka për t'ju motivuar, frymëzuar dhe entuziazmuar. Bërja e planeve për të ardhmen mund të parandalojë ditët e tjera me shi.

Peshqit

The more organized and efficient you are with your time, the faster you will achieve results. Your help is required to systematize some routine work. Once this task is completed, you can decide to treat yourself to a massage or spa treatment. Your body needs a caress. You need more relaxation.