HOROSKOP

Horoscope for November 23 by Russell Grant

Horoscope for November 23 by Russell Grant

Aries

A situation makes you uncomfortable. A colleague in a powerful position is greatly influencing this process. This is a sensitive time for you and you understand how they feel, but have they considered other people's feelings? Not likely.

Taurus

A partner or a friend means they didn't mean to hurt, disappoint or upset you. A decision they make will completely surprise you. An admission on their part that they have not been considerate and polite would have been a more realistic statement. You now feel that you will no longer be able to trust them.

Gemini

Your boss is rewarding his favorite people with the best job positions. This is not fair to those who have been working for years and have more experience. Ask for support to fight against corrupt systems. This is necessary to get people to think outside the box.

The crab

You feel that someone is hiding something from you. They won't admit it even if you ask them directly and may even mock you for being so suspicious. You've always trusted your intuition, and that doesn't change now. Make it your goal to learn more.

Leo

It doesn't matter how close someone is to you, they need to know and accept that you can't always be there for them. You may have trouble sticking to your own agenda when the demands of others leave you no room for yourself. You have to learn to say no.

Virgjëresha

Dikush ju ka mashtruar dhe ju ka zhgënjyer dhe tani po kuptoni se keni patur besim tek personi i gabuar. Jeni të mërzitur me veten që keni bërë këtë gabim, por mund ta shikoni atë si një përvojë mësimi. Këto gjëra ndodhin.

Peshorja

Një fqinj mund të mos jetë personi që dukej në fillim. Ndershmëria e tyre vihet nën dyshime dhe ju po pyesni veten pse i kishit besuar kaq shpejt. Një bisedë e gjatë do të ndihmojë në zgjidhjen e një problemi që ka shqetësuar disa miq ose kolegë për shumë kohë.

Akrepi

Pak shopping mund të bëjë një ndryshim të jashtëzakonshëm. Gjithmonë i keni përdorur mirë burimet tuaja të të ardhurave, por tani ju duhen disa zbukurime për shtëpinë tuaj për festat e fundvitit. Miqtë dhe familja do të duartrokasin aftësinë tuaj për të bërë diçka magjike më shumë pak shpenzime.

Shigjetari

Kërkesat nga të tjerët kanë filluar të rriten. Nuk ka rëndësi se sa i zënë mund të jeni, prapëseprapë nuk do të largoni askënd. Dhurata më e mirë që mund t'i bëni vetes për ditëlindjen tuaj, është të gjeni guximin për të thënë jo dhe për të patur më shumë kohë për veten tuaj.

Bricjapi

Nuk po lëndoni askënd duke ndjekur ndërgjegjen tuaj. Jeni përballë disa personave të vështirë. Dikush lë të kuptohet se këmbëngulja juaj për të qëndruar në këmbë do të dëmtojë reputacionin tuaj, por do të bëjë të kundërtën. Respekti do të vijë në rrugën tuaj sepse nuk pranoni të dorëzoheni.

Ujori

Continue your involvement in group related activities and it will bring you a lot of personal satisfaction. Completing the work you've already started will leave more room in your life for those new projects you're already considering. You have energy and you will want to use it for good.

Pisces

You've almost lost touch with your own goals, hopes, and desires when you've put the needs of a partner or a close friend above your own for too long. You may need to withdraw from this relationship and spend some time alone.