HOROSKOP

Horoscope for January 23 by Russell Grant

Horoscope for January 23 by Russell Grant

Aries

A colleague who is pessimistic most of the time will be anxious about a new situation. You will immediately agree that there is cause for concern. You will also do your best to stay calm so as not to panic. A mature approach to this dilemma will be enough to get it back on track.

Taurus

You would like to make as much progress as possible with a challenging task. Avoid anyone who is talkative, or who may be too demanding. Let go of additional responsibilities. You must finish what has already been started before taking on anything else.

Gemini

Nuk është një përgjegjësi që do ta shijoni, por mund t'ju duhet të merrni një vendim të vështirë për një mik të ngushtë ose një të dashur. Nëse dikush ka hasur në një situatë që nuk mund ta përballojë vetë dhe ju është drejtuar për ndihmë, do të ndiheni të detyruar të bëni gjithçka që mundeni për ta ndihmuar.

Gaforrja

Frika nga refuzimi ju bën të shmangni plotësisht një situatë emocionale kur koka juaj po ju thotë se gjëja më e mirë që mund të bëni është ta diskutoni atë. Nëse një familjar ose një i afërm kundërshton idetë tuaja, mund të tundoheni të tërhiqeni emocionalisht, por në vend të kësaj tregoni gatishmëri për ta diskutuar çështjen me qetësi.

Luani

Një leksion apo seminar do të jetë stimulues. Idetë për projektet e ardhshme do t'ju mbushin mendjen. Jepini vetes kohë dhe hapësirë ??për të dëgjuar dhe përvetësuar gjithçka që po ndodh dhe kjo do të rrisë ndikimin pozitiv të kësaj përvoje. Pavarësisht nga niveli juaj arsimor, ka gjithmonë hapësirë ??për të mësuar më shumë.

Virgjëresha

Një i afërm do të bëjë disa ndryshime të mëdha. Ju mendoni se ata duhet të marrin më shumë kohë për ta menduar këtë, por gjithashtu e dini se do t'i shqetësonte nëse komentoni ose kritikoni. Meqenëse nuk jeni i vetmi që ndiheni në këtë mënyrë, një diskutim familjar do t'ju kursejë të shprehni pikëpamjet tuaja.

Peshorja

Peshorja është një shenjë ekuilibri dhe normalisht do të bënit gjithçka për hir të harmonisë. Herë pas here ka një përjashtim të tillë, kur ndiheni aq fort me një çështje saqë edhe nëse pikëpamjet tuaja kundërshtojnë ato të dikujt tjetër, është e rëndësishme që të thoni mendimin tuaj.

Akrepi

Mos u frenoni të shprehni idetë tuaja më të çmendura, nëse partneri ju kërkon të ndani ëndrrat tuaja. Problemet mund të shfaqen nëse ndjenjat shtypen. Mund të duket sikur dikush me të cilin punoni po keqkupton qëllimisht atë që po thoni kur mendoni se jeni absolutisht të qartë për qëllimet tuaja.

Shigjetari

Ankthi po ngre kokën sot. Valët shqetësuese të mendimit ju pushtojnë veçanërisht nëse po përpiqeni të zgjidhni një çështje financiare. Çfarëdo që jeni duke bërë, diçka ndodh, ose dikush do të bëjë komente që i bëjnë gjërat paksa të sikletshme. Ish-i juaj mund të përfshihet në një farë mënyre.

Bricjapit

Kudo dhe kurdo që të jetë e mundur, përpiquni t'i shihni gjërat me sytë e të tjerëve. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e keqkuptimeve. Njëlloj do të ishte mirë që të tjerët të tregonin të njëjtin konsideratë. Vetëm për shkak se nuk jeni në gjendje të justifikoni qëllimet tuaja aktuale, nuk do të thotë që ato duhet të hidhen poshtë plotësisht.

Ujori

Some people will always take your kind and generous nature for granted. They value your friendship because of what you can do for them, and when you add up everything you've given recently, you can be reasonable and ask yourself: isn't it time to do something for yourself?

Pisces

When confronted by someone who seems to be causing trouble, instead of retaliating and getting into a nasty fight, turn and walk away. It can be hard to believe how confrontational, difficult and aggressive some people can be. It will be fun to do something spontaneous this evening.