HOROSKOP

Horoscope for August 22 by Russell Grant

Horoscope for August 22 by Russell Grant

Dashi

Don't rush into anything you're not sure about. Complicated legal documents related to your finances, business or future security should not be signed unless you fully understand what is involved. If you have any questions, seek professional advice.

Demi

Errors can be corrected. See ways to fix things. Worrying won't do you any good. Your mind is working overtime. Use this by imagining how you might approach a problem from a different angle.

Gemini

You're getting a sense that someone close needs more independence. It will be worth your while to give them more personal freedom. They will appreciate your understanding. Not everything will go your way, but there will be moments when you feel in charge and in control.

The crab

Hard work will bring rewards. One of them will be a financial bonus. Since you have so much on your plate, it may be necessary to rearrange some appointments. Postpone less urgent matters until you have more time to deal with them.

Leo

The money you owe will not be repaid as promised even though you trusted a friend when they said they would pay you back. This will be annoying when household bills are on the rise and you could do with a little more to cover the rising costs.

Virgjëresha

Keni nevojë për një ndryshim. Mund të vendosni të merrni një ditë pushimi ose të largoheni lehtësisht nga puna, në mënyrë që të shijoni shoqërinë e disa miqve të ngushtë. Një numër goditjesh të vogla fati do të bashkohen për t'ju lënë të ndiheni më të sigurt për situatën tuaj financiare.

Peshorja

Përpara se të veproni sipas informacionit të marrë, kontrolloni nëse është i vërtetë. Dikush është duke argumentuar. Arsyetimi i qetë do të ishte më mirë sesa të kaloni orë të pafundme duke u grindur. Një takim në mbrëmje me disa miq të vjetër do të jetë më argëtues sesa pritej. Dikush do të zbulojë diçka për të kaluarën e tij që nuk e dinit kurrë.

Akrepi

Dikush që ju pëlqen do t'ju afrohet për këshilla ose thjesht do t'i duhet të heqë diçka nga gjoksi. Me ju, ata mund ta bëjnë këtë me dijeninë e sigurt se do të marrin një dëgjim dashamirës. Rrjetëzimi gjatë orës tuaj të drekës do të zgjerojë gamën tuaj të kontakteve të dobishme.

Shigjetari

Merrni një sfidë pune. Ky është shansi juaj për të shtuar eksperienca shtesë në CV-në tuaj. Mbani përqëndrim maksimal në marrëdhëniet e biznesit dhe financiare. Shikoni se çfarë po bëjnë njerëzit e tjerë dhe më e rëndësishmja se çfarë duket se po përpiqen të shmangin fshehurazi.

Bricjapi

You know you should be moving on to other things, but some tempting invitations to get involved will be hard to resist. A partner feels neglected. Agreements reached on some future travel plans will help break a roadblock in your love life.

Aquarius

Arguments feel like a waste of time. You might get the impression that some people like to complain. Since you will refuse to be upset, you should find it easy to calm the strongest storms easily.

Pisces

The people around you are loud and argumentative. You will not join even if someone asks for an opinion. You don't even have to bear listening. No one can blame you for leaving. You have better things to do.