HOROSKOP

Horoscope for November 20 by Russell Grant

Horoscope for November 20 by Russell Grant

Aries

Instead of dwelling on the routine, do something special. Instead of connecting with friends online, arrange to physically meet them. Go out and have fun. If you are attending a convention or seminar, take time to work from home. The more people you interact with, the more likely you are to find someone who may be useful to you in the future.

Taurus

Your dreams are vivid and meaningful. Do not be surprised if you wake up in the morning feeling that you have solved the problems that were in your mind the night before. You will be drawn to the mystical theme, but you are not sure how much you want to get involved. Ecni hap pas hapi.

Gemini

Even if you do not feel ready for some work and responsibility, you will continue with what is expected of you simply because you do not want to disappoint anyone. You may wish you had not taken on some commitments, but now it is too late to change your mind.

Crab

There is a pleasant atmosphere around you and you will want to make the most of it. A friend's personality will be quite sticky. You may be tempted to put some private plans on hold so that you can join in on everything that is going on around you. Just make sure you meet the important obligations.

Leo

There are a number of things that are happening that you are not happy about. Keep pushing for what you believe. There will be objections, but you have experience and confidence on your side. Stress-related problems can force you to make some changes in your daily routine. Be careful what you eat and what you drink.

Virgo

Një çështje e punës po shkakton debate të mëdha. Shqetësimi juaj i menjëhershëm është se si do të jetë qasja e një kolegu. Ju duhet të keni besim në aftësinë e tyre drejtuese, ose nuk ka gjasa të gjendet së shpejti një zgjidhje e përshtatshme. Vendimi juaj i radhës do të jetë: të qëndroni apo të shkoni?

Peshorja

Ju po shpenzoni energji në çështjet familjare dhe të brendshme. Premtimi i lumturisë do të vijë para se të përfundojë dita. Organizimi i një feste nxit anën tuaj miqësore dhe të shoqërueshme, thjesht mos u tundoni të shpenzoni më tepër. Dikush në një pozicion të lartë do t'ju plotësojë një dëshirë të veçantë.

Akrepi

Bërja e planeve për të ardhmen do t'ju mbushë me emocione. Është e rëndësishme të veproni sipas ëndrrave tuaja. Idetë tuaja do të kenë një ndikim pozitiv tek njerëzit në pushtet. Sigurohuni që të merrni atë që meritoni.

Shigjetari

Dilema juaj tani është nëse do të riparoni apo zëvendësoni sendet e thyera. Shpenzimi i parave për këto pajisje do të jetë i papranueshëm për disa nga familjarët e tu. Megjithatë, përmirësimi i pajisjeve në shtëpi do të jetë investim i mirë dhe do të rrisë vlerën e pronës suaj.

Bricjapi

Do ta keni të vështirë ta besoni se sa e frymëzues po ndiheni. Përdoreni mirë këtë duke gjetur mundësi për imagjinatën tuaj krijuese. Talenti mund të përdoret në aktivitetet e punës, familjes dhe komunitetit. Bashkëpunimi në një projekt në grup do të jetë shumë argëtues.

Ujori

Whatever the goal of the partner, yours will be the journey. You want to go out as much as you can and explore unfamiliar territories. There is a strong feeling that you lack standing still, which you can not ignore. Find ways to broaden your horizons.

Pisces

Someone living abroad will invite you to travel with them or they will want to come and visit you. It's a great time to go on a long trip. New experiences can also serve you well on the career front. Accept an exciting offer even if you have to give up on a dream.