HOROSKOP

Horoscope for October 2 by Russell Grant

Horoscope for October 2 by Russell Grant

Aries

It may seem like you are interfering to promote another person's motives or ideas, but there are reasons that get you involved in someone else's affairs. If someone acts weird, you will go all the way to find out what is going on.

Taurus

It may not seem like the right time to undergo a long journey even though there are others who want to travel. It would be better to stay in your area near the house if you are not in the mood to go a long way. If you are indecisive follow your instincts.

Gemini

It may be necessary to encourage your friends to manage a difficult situation. The only way to find out what is going on and stay up to date with the local news is to be an observer. You may even have your doubts about who started a gossip.

Crab

Financial and material rewards are coming to you as a result of your previous efforts at work. The more you want to succeed, the more you will feel the need to connect with the world around you and this helps you maintain a balanced and healthy outlook on life.

Leo

Disa rrethana do t’ju ??zhgënjejnë. Nuk do të jeni shumë të kënaqur me sjelljen e një miku ose të një personi të dashur. Ngjarje të tjera do t'ju kënaqin veçanërisht kur një mik parashikon nevojat tuaja dhe organizon një surprizë të veçantë për ju. Dikush me të cilin punoni do të tregojë një interes romantik për ju. A është ide e mirë të përzieni punën me kënaqësinë?

Virgjëresha

Sigurohuni që të vëzhgoni sasinë e parave që shpenzohen për asgjë më shumë sesa veç për argëtim. Ju mund të vini re se është dashuria e partnerit tuaj për kënaqësitë e vogla të jetës që qëndron pas një ngërçi financiar. Nxitini ata të shikojnë shpenzimet e tyre. A është koha për të hapur tre llogari bankare: të përbashkëta, të tijën dhe tuajën?

Peshorja

Si i marrin zyrtarët vendimet kur këshillat duken të kundërta dhe konfuze? Mos kërkoni shumë shpjegime, por thjesht binduni. Do t`ju duhet të ndryshoni planet tuaja për t'u përshtatur me udhëzimet e reja.

Akrepi

Ju mund të refuzoni një ofertë për të udhëtuar kur preferoni të bashkoheni me aktivitetet që po zhvillohen më afër shtëpisë. Mund të takoni dikë të veçantë duke marrë pjesë në një ngjarje të komunitetit lokal, nëse jeni beqarë. Nëse tashmë keni një partner, të dy mund të kaloni momente cilësore të ndara së bashku.

Shigjetari

Mund të ndërmerrni hapin e pazakontë të tërheqjes nga një marrëveshje e rregullt kur e dini që disa njerëz kanë ardhur të mbështeten në aftësitë tuaja drejtuese. Keni menduar shumë për këtë dhe për shkak se çështjet e tjera kanë filluar të marrin përparësi, ju mendoni se duhet të filloni të kujdeseni për interesat tuaja.

Bricjapi

Keni disa çështje serioze për të menduar. Kërkoni një vend të qetë ku nuk ka gjasa të shqetësoheni. Duhet të keni parasysh nëse do të bashkoni forcat me një mik apo koleg në një sipërmarrje të re apo kjo është diçka që do të preferoni ta bëni vetë? Çdokush që pret shoqërinë tuaj, do ta kuptojë pse keni nevojë të qëndroni vetëm.

Ujori

A sense of freedom will be found moving away from familiar places. It will be a nice change to take this opportunity to explore places, areas and interests that are new to you. Someone you have known for a long time will encourage you to engage in different types of entertainment.

Pisces

There is a need for transparency and dialogue on important issues. You need to get back on track in order to feel like life is moving forward again. There are many ways to proceed, but these will require proof of your credentials and skills.