HOROSKOP

Horoscope for August 2 by Russell Grant

Horoscope for August 2 by Russell Grant

Dashi

Impatience can sometimes make you feel better. What you see as an impulsive movement, others will see as carelessness. Before you realize that a long-term relationship will change because of a decision you made too quickly, things may never be the same.

Demi

Change is not always a bad thing. You may be stuck in your ways, but you should not stay in a situation that makes you unhappy. If a relationship or circumstance does not meet your expectations, make the change you seek. Be loyal to yourself.

Gemini

Perseverance will be rewarded. Your enthusiasm will wane even though a group decision will not be unanimous, most will support you. No one will find fault with your ideas and meetings will generally go well as you are able to use creative knowledge to convey your message.

Crab

The words of a close partner or friend continue to be on your mind. Words have a strong impact on your feelings and way of thinking when you try to understand how you really feel about the issue.

Leo

Conversations will flow freely and many things will be revealed that may surprise you. Just do not be tempted to share personal secrets. Take the opportunity to thank friends and colleagues who have contributed to your success when you are asked to give a talk.

Virgo

Miku juaj më i mirë po kërkon ndihmën që nuk jeni në gjendje t'i ofroni. Mund të jetë e vështirë të kuptosh marrëdhëniet e tua me të tjerët. Shefi juaj është me humor të keq gjë që e bën të vështirë t'i kënaqësh ata.

Peshorja

Po përqendroheni në përmirësimin e jetës tuaj dhe kjo do të thotë të përqendroheni në përgjegjësitë tuaja. Kjo ndonjëherë mund t`ju bëjë të ndiheni të lodhur dhe të rraskapitur, por situata është vetëm e përkohshme. Nëse puna dhe studimi do lënë pak hapësirë për ndonjë gjë tjetër, ju do dini si të argëtoheni.

Akrepi

Vendimet që mund të merrni në emër të një përpjekjeje në grup do të ndihmojnë në stabilizimin e procedurave. Vendosja e ekuilibrit në një situatë të trazuar do të jetë e vështirë, por jo e pamundur. Familja juaj po planifikon një ngjarje që do të përfshijë punën në grup dhe presin që ju të merrni një rol udhëheqës. Ju do ta bëni këtë me dëshirë.

Shigjetari

Po mendoni të kërkoni një punë të re ose aty ku jeni, të ndryshoni pozicionin tuaj. Dëshironi të rregulloni oraret që të mos e lini më pas dore fëmijën. Po filloni të kuptoni rëndësinë e mbajtjes së ekuilibrit të duhur.

Bricjapi

Ju preferoni të keni një qasje të kujdesshme ndaj problemit, por nuk ka kohë për të peshuar të mirat dhe të këqijat. Duhet të ndërmerret një rrezik dhe kjo ju bën të tensionuar dhe nervozë. Me mënyrën se si jeni në gjendje të kombinoni intuitën dhe njohuritë praktike, nuk ka gjasa të bëni zgjedhjen e gabuar. Njerëzit do t'ju lavdërojnë për marrjen e një vendimi të mirë.

Ujori

Është koha për të hequr dorë nga një zakon i keq. Përzierja e alkoolit dhe ilaçeve stimuluese nuk është zgjidhja. Ju duhet të gjeni një zgjidhje për zemërimin, pakënaqësinë dhe zhgënjimin. Kërkoni ndihmën e një profesionisti.

Peshqit

The little things will be lost even though you try to put them back in their place. Keys, pens, money, nothing is where you left it. Don’t be surprised if you think you are wasting a lot of time looking for items that should never have been lost.