HOROSKOP

Horoscope for August 19 by Russell Grant

Horoscope for August 19 by Russell Grant

Dashi

There will be a final twist and a fairytale ending in a group event. You have seen your dreams dashed in the past and you will have to strive again for such opportunities. It will be a massive relief now that it's over and you can celebrate a big win.

Demi

Decide whether or not you want to continue with the business and financial deals you've recently made. Provided you have weighed the pros and cons, you should come out on top in every transaction you make. If you are in the process of selling your property or a vehicle, you will be offered a fair price.

Gemini

A tense exchange of words in the workplace will be your chance to show your superiors that you can be both responsible and diplomatic. Someone in a high position is impressed by your skills. You will be rewarded in the form of a raise, or a promotional offer.

The crab

Can you really trust the people you are talking to today? Think about your words or someone will catch you off guard and convince you to reveal information that should have been kept secret. An intense relationship can push you to reveal too much of yourself too quickly. Carelessness should be avoided in all areas.

Leo

Kjo mund të mos jetë koha ideale për të bërë fillime të reja. Ju keni një numër skajesh të lirshme që duhet të lidhen përpara se të jeni të lirë të degëzoni në zona të reja. Një ofertë e bërë nga një mik do të tingëllojë shumë joshëse, por shqyrtojeni këtë përpara se të jepni një përgjigje të caktuar.

Virgjëresha

Një mik i ngushtë e ka vënë veten nën një presion të panevojshëm. Ai mund ta dijë këtë tashmë, por nuk di si t'i rregullojnë gjërat. Do të jetë e vështirë të hapësh temën dhe nuk je i sigurt se si do ta marrë këshillën tënde, por nëse flisni me të, do t'i jepni diçka për të menduar.

Peshorja

Shfrytëzoni çdo mundësi që ju lejon të shkëputeni nga rutinat tuaja të zakonshme dhe të shijoni një ndryshim peizazhi ose aktiviteti. Njerëzit kënaqen me shoqërinë tuaj kur dukeni dhe ndiheni fantastik. Idetë tuaja do të jenë të njohura nëse i shprehni në një situatë grupore. Sa më shumë të ndani, aq më shumë të tjerët do t'ju respektojnë.

Akrepi

Një i afërm ka nevojë për ndihmën tuaj. Meqenëse ju kanë bërë një sërë favoresh në të kaluarën, ky është shansi juaj për t'i shlyer ato. A i kushtoni shumë rëndësi pikëpamjeve të një miku apo fqinji? Ju nuk keni nevojë për lejen e dikujt tjetër për të ndjekur ëndrrat tuaja.

Shigjetari

Shpenzimet e përditshme vazhdojnë të rriten. Mund të duket sikur nuk keni kontroll mbi situatën tuaj financiare. Pavarësisht se sa shumë përpiqeni të kurseni, mund t'ju duhet të merrni hua për të mbajtur në kontroll faturat shtëpiake. Një i afërm bujar do të ofrojë ndihmë. Ju vjen turp që duhet të mbështeteni tek ai.

Bricjapi

Shtëpia juaj do të jetë qendra e shumë aktiviteteve. Nëse duhet të kujdeseni për disa mysafirë të paftuar, kjo mund të shkaktojë shumë shpenzime. Ndoshta nuk e keni parashikuar paraqitjen e disa miqve apo të afërmve ekstravagantë. Në kohën kur ata të nisen, dollapët tuaj do të jenë shumë më bosh.

Ujori

Work on a creative idea and it will bear great fruit. You will find some good ways to express your imagination. A friend intends to do something that you will not support, or agree with. However, you respect him, because it is up to him what he will do.

Pisces

If your love life is going through turbulent times and you want to make this relationship work, you need to sit down with each other and talk. An open conversation will do wonders. Are you single? Befriending a fellow artist can lead to romance.