HOROSKOP

Horoscope for September 18 by Russell Grant

Horoscope for September 18 by Russell Grant

Aries

You are alert and seem to suspect that an opportunity that you would not want to miss will come your way. If you want to quickly discover a chance to improve your position, you will be able to immediately notice hidden obstacles and avoid them.

Taurus

You will be of no use to anyone if you push yourself so hard to the point of exhaustion. Your health is important. Accept this by doing only what is necessary today. Leave unimportant tasks to one side for another time.

Gemini

Without determination, a project is doomed from the start. If you start with the idea of ​​failure in mind, it will. You have to start telling yourself that you can do it. You have to believe it too.

The crab

A senior colleague or influential person holds you in high esteem. Their words or the offers they make to you will make you understand this now. Someone will support your ideas and have an offer for financial assistance, if you want. All you have to do is ask.

Leo

An invitation to an interview or audition will surprise you. You didn't expect to get a chance, and now that it's happening, you don't feel ready. Don't worry, you should have plenty of time to organize and prepare for this.

Virgo

Dikush nuk e kupton sakrificën që po bëni për t'i bërë nevojat e tij prioritet. Ju do të duhet të ndryshoni axhendën tuaj për t'iu përshtatur favorit që ata presin që ju të bëni për ta. Në vend që të heshtni, shpjegojeni këtë. Ju nuk mund të vazhdoni të hiqni dorë nga gjithçka për ta sa herë që ata e kërkojnë këtë.

Peshorja

Jepini një të dashuri pak hapësirë ​​nëse është në humor të keq. Ju nuk mund të rregulloni emocionet e njerëzve të tjerë. Vendet e qeta janë ato ku do të ndiheni më të kënaqur. Do të jetë akoma më mirë nëse mund t'i shijoni vetë momente.

Akrepi

Një qasje intuitive ndaj punës dhe çështjeve sociale do t'ju ndihmojë të kuptoni se si të merrni më të mirën nga jeta. Kjo përfshin mënyrën se si të shmangni problemet përpara se ato të ndodhin. Njerëzit do t'ju duartrokasin për largpamësinë tuaj. Përzierja me miqtë pozitivë do t'ju mbajë edhe ju optimistë.

Shigjetari

Ju e dini nga përvoja se çfarë funksionon më mirë për ju dhe kjo është arsyeja pse do të insistoni të vazhdoni vetë me disa punë. Sado me qëllim të mirë që mund të jenë disa njerëz, është më e lehtë kur nuk keni për t'i dëgjuar ata duke ju thënë se çfarë të bëni.

Bricjapi

Në njëfarë mënyre duket se nuk mund të gjeni energjinë që keni normalisht dhe kjo do t'ju ngadalësojë. Do të ndiheni sikur duhet të bëni një përpjekje shtesë për t'i kaluar punët tuaja të zakonshme dhe gjithçka sepse ndiheni kaq letargjik. Kini zemër: më vonë gjatë javës nivelet tuaja të energjisë do të kthehen.

Ujori

Ka shumë për të zbuluar përmes vendeve të reja, fytyrave të reja dhe aktiviteteve të reja. Ju dëshironi të jeni aq të aftë sa një mik me një detyrë për të cilën po punoni së bashku. Në vend që të kërkoni përsosmërinë, pranoni se do të bëhen gabime. Nëse dhe kur kjo ndodh, thjesht ridrejtoni energjinë tuaj.

Peshqit

Hope to get family support for something that means a lot to you. The reason you haven't mentioned your plans yet is because you have no idea what their reaction might be. All you can do is take a deep breath and speak.