HOROSKOP

Horoscope for June 18 by Russell Grant

Horoscope for June 18 by Russell Grant

Dashi

It does not bother you to do things for others. At the same time, there are some people who have started to take your help for granted. It's time to start looking after your own interests. A repair bill will suddenly come after something will malfunction. You may have to cut back on your expenses if you hope to afford it.

Demi

You have thought about making some changes. You may have completed several applications, but nothing will happen if you do not send them to the right address. You don’t like to be indecisive, but change makes you nervous and that’s what keeps you going. You need to act on your goals.

Gemini

Something that will happen will push you to think about the type of lifestyle you live, the choices you have made and the decisions that have not yet been made. You may feel that you need to be more yourself and do more of what you want.

Crab

The steps you are taking towards a common goal will seem to have taken a big step almost overnight. You will be quick to come up with new ideas and just as quick to act on them. Someone from your past will contact you and have an interesting offer. They can use persuasive tactics to gain your interest.

Leo

Është zhgënjyese kur dikush merr meritat në një punë që e keni kryer së bashku. Ndiheni si të detyruar për të shkuar në punë. Do të keni përgjegjësi të mëdha. Sigurohuni që nuk do e vendosni veten në një pozitë në të ardhmen ku e njëjta gjë t`ju ndodhë përsëri.

Virgjëresha

Një vendim që tani do të merrni do të jetë shansi juaj të lëvizni në një drejtim të ri. Sapo të shpëtoni nga varrosja e së kaluarës dhe pasigurive që ju kanë penguar, diçka e re do të fillojë të shkëlqejë. Jeni përballur me shumë pengesa dhe rruga tani do të pastrohet për kënaqësinë e të gjithëve.

Peshorja

Ju kurrë nuk keni pritur të merrni një mundësi për të rifilluar një marrëdhënie ose marrëveshje që përfundoi disa kohë më parë. Pasja e këtij shansi për të filluar nga e para papritur duket shumë tërheqëse, jo vetëm për ju por edhe për palën tjetër. Lëreni intuitën t'ju drejtojë.

Akrepi

Një mik do të vijë tek ju për këshilla ose udhëzime sepse ata e di që mund t'ju besojë. Ju kurrë nuk i keni lënë pas dore në të kaluarën. Dikush që ndihet i vetmuar ose i pasigurt do të zgjedhë shpatullën tuaj për të qarë. Ju mund të ndjeni se kanë nevojë për ndihmë profesionale dhe mund t'ju duhet t'i çoni në drejtimin e duhur.

Shigjetari

Po mendoni se nuk ka zgjidhje tjetër përveçse të merrni një vendim specifik. Kjo mund të përfshijë shumë rrezik. Shikojeni situatën edhe njëherë. Shikojeni më nga afër. Mbase nuk është diçka që mund ta bëni.

Bricjapi

People at home or at work are perfectly capable of performing certain tasks. They just do not want to make the effort. Skip some of your tasks. You are not a slave.

Aquarius

If you have any problems at work, try not to show any anger, because it will be short-lived. Everything will end faster than you think.

Pisces

You are not as graduate as usual. Something is making you nervous and you are forced to say things you can not find the words for. Think carefully before you speak. Count to ten before reacting and be careful how you express your views in different professional situations.