HOROSKOP

Horoscope for March 18 by Russell Grant

Horoscope for March 18 by Russell Grant

Aries

People will feel lucky for you. You won't be surprised if you find yourself in the right place at the right time to be able to grab a fantastic exciting opportunity. Everything seems to be going right for you and your excellent vitality makes you more interesting in your personality.

Taurus

Friendship and inclusion in the group may need a little extra attention, but the efforts made to please people will be worth it. Someone who has always been there for you in the past will welcome and appreciate your strong support. Keep your eyes and ears open for an investment idea that may come in handy in the future.

Gemini

If you can't leave the house, invite friends over. Others need to know that you want to see them. Many people have enjoyed your company in the past and would be happy to call and meet with you now.

The crab

You were prepared for hardship, but this is in stark contrast to what you thought you would be at this point in your life. To meet living costs, you may need to meet with your family to agree on a new budget.

Leo

There are some big issues to think about before deciding what your long-term goals should be. You need some time alone to think seriously about your future. It's hard to keep your mind on the sports and activities you normally enjoy when your mind is occupied with other matters.

Virgo

Your hope is to be able to enjoy a day without demands. This is what you need to recover your energy. If you are single, cupid's arrows are flying fast in your direction.

Libra

Someone will share a secret with you that you won't feel comfortable with. You might wish you hadn't talked about something so personal. You are starting to feel the costs rise. Direct conversations to safer topics.

Scorpio

Marrja e një vendimi financiar do të jetë i vështirë. Ju keni ende shumë shpenzime. Ekziston një tundim i fortë për t'u angazhuar në një marrëveshje të ardhshme që nuk do të jetë e shtrenjtë me shpresën se mund të kurseni disa para për të paguar për këtë. Ju po përpiqeni të shihni anët pozitive aty ku mundeni.

Shigjetari

Po shpresoni që një konflikt familjar të marrë fund edhe pse nuk ka shenja për këtë për momentin. Gjithçka që mund të bëni është të siguroheni që nuk do të fajësoheni për shkak të një argumenti. Nuk ka rëndësi se sa fort përpiqet një partner t'ju bindë të për të blerë diçka që dëshiron, ai nuk do të fitojë.

Bricjapi

Diçka që nuk funksionon nuk mund të vazhdojë më. Ju duhet të gjeni mënyra për të lehtësuar angazhimet aktuale. Kjo mund të nënkuptojë t'i bindësh njerëzit të pranojnë marrëveshje të reja, por kur gjendja juaj e përgjithshme shëndetësore nuk është e mirë, të tjerët do të jenë më bashkëpunues sesa mund të mendoni.

Ujori

Dikush i afërt ka filluar të presë shumë nga ju. Kërkesat e tyre po ju mërzisin dhe ata nuk janë të drejtë me ju. Ata mund të mos e kuptojnë se sa kërkues janë dhe kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të flisni hapur nëse ndiheni keq.

Peshqit

You're tired of a friend's insistence that the two of you keep trying new things together. This is no longer what you want and you can't continue to let them force you to do things you don't want to do. Start saying no. It is peace you seek now, not new experiences.