HOROSKOP

Horoscope for October 17 by Russell Grant

Horoscope for October 17 by Russell Grant

Aries

Trust your instincts. Instead of asking and analyzing, come up with the first thoughts that come to mind and that fit you. You will not be upset when people come to you for advice because you know they are coming to you because they trust you.

Taurus

An offer is on the way. This will be something unexpected, but you will not reject it and will not think too much. There are issues in the workplace that need to be resolved. Discuss all complaints carefully, as you want to be safe where you work.

Gemini

It is time to set long-term goals. You have already thought a lot about the future. Now you need to sit down and reevaluate your priorities. Once you have decided what is important and where you are going, make your plans. Do not let anyone criticize you about them.

Crab

You have always been sensitive and that is why it does you good to discuss your feelings. A conversation will make you cast doubt on a close relationship that has long been on your mind. There are new opportunities ahead for this partnership.

Leo

Bëni çmos për të frenuar ndjenjën tuaj të konkurrencës. Në vend që të shihni të tjerët me të cilët po punoni si rivalë, duhet ta vendosni veten si një lojtar ekipi. Përveçse ta bëni përvojën më të këndshme, nëse vazhdoni me nxitim do ta privoni veten nga mundësia për t'u çlodhur dhe shijuar udhëtimin.

Virgjëresha

Po bëheni më të vetëdijshëm për pikat e forta dhe potencialin tuaj ndërsa filloni të shihni rezultatet e përpjekjeve tuaja të mëparshme të punës. Pasi kaluat shumë ditë dhe javë në një projekt pa parë shumë përparim, tani po shikoni shenja të arritjes. Ju jeni duke bërë një hap tjetër drejt procesit të gjatë të vetërealizimit.

Peshorja

Ju dhe partneri thjesht nuk mund të harmonizoheni dhe kjo po ju shkakton zhgënjim. Ju kurrë nuk do të bëni përparim kur nuk jeni në harmoni. Aty ku një projekt i përbashkët ka filluar të shpërbëhet, planet e një natyre personale do të dalin përpara.

Akrepi

Po tregoheni të fshehtë pasi mendoni se kjo është mënyra më e mirë për të mbrojtur interesat tuaja. Duke u përmbajtur nga zbulimi i planeve, vendosni pengesa në rrugën tuaj për të marrë mbështetjen që ju nevojitet për të ecur përpara. Nëse u jepni disa ide të tjerëve, mund të habiteni nga përgjigja e tyre entuziaste.

Shigjetari

Shumë shpejt, do ta vendosni drejtimin tuaj në një ngjarje konkurruese. Ju keni një rrugë të gjatë për të bërë, përpara se të arrini në vijën e finishit dhe për këtë arsye duhet të jeni të kujdesshëm që të mos e shtyni veten shumë shpejt.

Bricjapi

Ju mund t`ia dilni bëni me një ndryshim, por keni planifikuar gjëra të tjera dhe sugjerimet tuaja të papritura do të befasojnë disa njerëz. Mos e bëni të duket sikur ata nuk kanë zgjidhje tjetër përveçse të bashkohen me ju. Nëse miqtë dhe familja duan të vazhdojnë me angazime të rregullta, kjo është në rregull. Veçse duhet t`i përballojnë vetë.

Ujori

U deshën vite praktikë për të arritur këtu ku jeni tani dhe mund të mbështeteni në aftësitë tuaja për t'ju çuar në nivelin tjetër. Ju jeni në formë të shkëlqyer dhe nuk ka asnjë arsye pse nuk duhet të arrini qëllimet që i keni vënë vetes sot. Një mik apo koleg mund t'ju kërkojë t'i mësoni një aftësi të veçantë.

Peshqit

You will get the green light to start a home improvement project that has been around for a long time. If you are creating a home for the first time, you will be amazed at the support provided by family and friends. Help from an older relative is what you need.