HOROSKOP

Horoscope for September 17 by Russell Grant

Horoscope for September 17 by Russell Grant

Aries


You wouldn't want to challenge someone who says one thing but obviously thinks or feels very differently. They may try to mask their thoughts, but you will intuitively understand what is going on in their head. You will test it through a proposal that you will make.


Taurus

You might wish some places weren't so crowded. There are so many people around you that it is impossible to keep up with everything that is happening and being said. If this is a situation where you are supposed to learn or train, you may decide that it would be better to take an online course.


Gemini

A workplace situation will need more control and further observation. The proposed changes will not be to everyone's liking, but these will be temporary measures in place for a few weeks. You will not find it as much of a concern as it seems to others.

The crab

You are tired of the unreliability of a friend or partner. If they have made you a promise, you will insist that they keep it. You've been keeping your thoughts to yourself for a long time now, and you're ready to be more open about your feelings.

Leo

A team leader will resign. You can be a substitute. If you think someone is being treated unfairly, you will say so loud and clear.

Virgo

Vetëm për shkak se dikush është shumë i kualifikuar, kjo nuk do të thotë se ata e bëjnë punën siç duhet çdo herë. Ju mund të pajtoheni me mendimet e tyre për disa çështje, por këshillat që ju japin mund të mos jenë të përshtatshme për rrethanat tuaja. Aplikoni një qasje të arsyeshme për gjithçka që jeni duke u udhëzuar të bëni.

Peshorja

Veprimi sipas një impulsi të papritur mund t'ju çojë në veprime drastike për të cilat më vonë do të pendoheni. Një dëshirë e papritur për të bërë ndryshime në një situatë pune, shtëpiake apo marrëdhënieje jo vetëm që do t'i befasojë të tjerët, por gjithashtu do të bëjë që dikush të lëshojë një ultimatum që nuk do t'ju pëlqejë.

Akrepi

Rregulloret e reja mund t'i japin një jetë të re një grupi të krijuar. Tashmë duhen ndryshime për të mirën e skuadrës. Marrëveshjet e reja duhet të varen nga një plan i shëndoshë biznesi. Një rregull do të ndihmojë për ta çuar këtë grup në një të ardhme më të lumtur.

Shigjetari

Marrja e drejtimit në çështjet e biznesit do t'ju motivojë dhe frymëzojë. Jo vetëm kaq, por ju keni një mënyrë për të nxjerrë në pah më të mirën te njerëzit e tjerë. Miqtë dhe kolegët do të kërkojnë nga ju udhëzime. Shumica janë të lumtur që ju të merrni përgjegjësinë.

Bricjapi

Ndiheni të mërzitur me veten që besoni se dikush po thoshte të vërtetën kur ju mashtron qëllimisht. Nuk është vetëm shqetësuese që ata kanë përfituar nga natyra juaj e mirë, por edhe ju kanë shkatërruar shpresat për të ardhmen kur prisnit që ata të ishin pjesë e saj.

Ujori

Whether you're applying for a job, a course or to join a sports team, you intend to set yourself apart from the competition. An exciting challenge fills you with a mixture of determination and anxiety. This is the opportunity you've been waiting for to show off your incredible skills and talent.

Pisces

Sharing ideas and promoting your skills in a subtle way can pave the way to success. Eager students, friends or colleagues will learn from your expertise. You may never have planned to teach others a skill or a trade, but doing so will strengthen your professional reputation.