HOROSKOP

Horoscope for November 17 by Russell Grant

Horoscope for November 17 by Russell Grant

Aries

It seems incredible to you to be able to attend an event or celebration that has been postponed due to various limitations and difficulties. You think this is as close to normal as it was before the pandemic. From beginning to end the atmosphere will be extraordinary. The impact this has on you and others will be tremendous.

Taurus

Give up everything that does not suit you. Make an effort to dispel the negative energy that comes as a result of a recent disappointment. Be happy with what you have learned from this thing. A massive cleanup will help you remove all obstacles and pave the way for new beginnings.

Gemini

Finding the right person and location to live in the coming months is the main thing on your mind. Are you looking for the security you need to be the contented and happy person you want to be. This means that ultimately, there will be some change in your life.

Crab

Someone's comments will surprise you. You did not expect them to be as honest with you as they are when they discover aspects of their lives that you never knew. You may realize that you have thought something wrong with someone and will immediately apologize.

Leo

Jini të matur kur i jepni informacion dikujt për të cilin nuk jeni të sigurt. Nëse mendoni se nuk mund t'u besoni atyre, do të ishte marrëzi të jepni shumë detaje personale. Mbani shënim çdo premtim që ju bëjnë. Ju mund të preferoni t'u jepni njerëzve shumë konfidenca për të shmangur problemet e mundshme në të ardhmen.

Virgjëresha

Duket se nuk keni zgjidhje tjetër veçse të kaloni shumë kohë në shoqërinë e dikujt që keni takuar së fundmi. Edhe pse mund të mos jetë ashtu siç e keni parashikuar ta kaloni ditën tuaj, nuk do të ndiheni sikur kjo i kufizon aktivitetet tuaja, sepse të dy keni aftësi të ngjashme dhe po punoni drejt një qëllimi të përbashkët.

Peshorja

Konflikti brenda një grupi duhet të lehtësohet. Një i afërm do të tregojë planet që po bën dhe kjo do të sjellë një perspective të re. Papritur çështjet familjare marrin më shumë rëndësi sesa kishin më parë.

Akrepi

Nëse merrni pjesë në teste, intervista apo takime biznesi, do të kaloni në situata që nuk ishit të përgatitur. E dini se çfarë të prisni dhe çfarë të ofroni që mund të jetë me interes për të tjerët dhe çfarë jeni në gjendje të bëni. Të gjithë do të shkojnë drejt një qëllimi.

Shigjetari

Jeni në mëdyshje për të hedhur një hap të madh që mendoni se është i duhuri për ju, por jeni të shqetësuar se çfarë mund të thonë ata që janë pranë jush. Edhe nëse partneri, prindi apo një i afërm nuk e pëlqen vendimin tuaj, kjo është jeta juaj dhe varet nga ju nëse do ta merrni apo jo këtë rrezik.

Bricjapi

Jeni të përqendruar aq shumë në të kaluarën, saqë nuk po i kushtoni shumë vëmendje asaj që po ndodh në të tashmen. Po i lejoni gabimet e së kaluarës që t'ju pengojnë të bëni diçka që keni dashur gjithmonë të bëni. Nëse keni mësuar nga gabimet, asgjë nuk duhet t'ju ndalojë të provoni përsëri.

Ujori

Një projekt i ri mund të përfshijë studimin, trajnimin e mëtejshëm ose ndonjë formë tjetër kërkimi. Njerëzit presin të dëgjojnë nga ju pasi duhet të dinë nëse dëshironi apo jo të përfshiheni. Kur mendoni për kohën dhe përkushtimin që do të duhet për ta realizuar këtë, mund të vendosni se nuk është e duhura për ju për momentin.

Peshqit

You are very worried about things that may never happen. Do your best to curb anxiety especially about work related problems. Leave everything to time. Focus on what you need to do and keep your mind off what may or may not happen in the future.