HOROSKOP

Horoscope for October 16 by Russell Grant

Horoscope for October 16 by Russell Grant

Dashi

Have some suggestions to give your partner that can have long-term consequences. If they agree to walk with you, this will be a big step in your relationship. You feel excited about new things. Fate moves in mysterious ways. If you are single a date may not turn out as intended, but the one you meet will brighten your life.

Demi

You have always protected your loved ones, but someone may have seen this as very restrictive. A young person in the family must learn from his mistakes if he wants to gain valuable life experience. It will not be easy to watch them fight, but it is necessary to give them more independence.

Gemini

You are eager for a change. The need for adventure is paramount. Pursuing your desires will bring you pleasure. This could mean the end of a romance or friendship that is making you feel bad. Follow your instincts.

Crab

Exciting plans are being made for the future. Someone will make you an offer that you think you can not refuse. There are a thousand thoughts in your mind that make you wonder if you are doing the right thing. Let your conscience guide you.

Leo

Ngadalësohuni para se të merrni një vendim. Nxitimi mund të shkaktojë vonesa përmes aksidenteve dhe gabimeve. Mos mendoni se do të humbisni nëse nuk ecni shpejt. Ju nuk keni nevojë të arrini qëllimin tuaj më shpejt se të gjithë të tjerët. Po e bëni një sipërmarrje konkurruese. Të gjithë të tjerët thjesht po shijojnë përvojën.

Virgjëresha

Një mik apo partner i afërt do të festojë diçka të veçantë. Fati i tij i mirë do të hidhet mbi ju. Ju mund të përfitoni duke parashtruar disa ide që keni për të ardhmen. Keni një ndjenjë të fortë se do të jenë të suksesshme.

Peshorja

Një sfidë është emocionuese dhe nuk ka të bëjë me faktin nëse mund ta bëni këtë apo jo. Ka të bëjë më shumë me presionin ndaj jush, pritshmërinë dhe faktin se afati po afron dhe ju synoni t'i jepni këtij projekti më të mirën tuaj.

Akrepi

Mos u shqetësoni dhe vazhdoni punën. Një dozë e madhe pragmatizmi do të jetë ilaçi më i mirë nëse shqetësoheni për arritjen e një qëllimi të veçantë. Kërkoni këshillën e një kolegu para se të lejoni imagjinatën tuaj të shterojë.

Shigjetari

Një qasje efikase ndaj aspekteve të rëndësishme të jetës suaj do t'ju ndihmojë të njihni atë që ka nevojë për ndryshim, atë që duhet hedhur poshtë dhe çfarë të bëni për ta bërë këtë. Ju mund të keni nevojë për bashkëpunimin e njerëzve me të cilët jetoni dhe punoni për të realizuar këtë qëllim.

Bricjapi

Po ndiheni më të qetë tani që jeni mësuar me rutinat e reja. Shumë veprime do të përqendrohen në shtëpinë tuaj. Nuk ka motivim për askënd që të jetë konkurrues kur punoni si ekip dhe kjo i jep të gjithëve një arsye për të bashkëpunuar.

Ujori

In most situations, try to put other people's needs ahead of your own. This is why you should not feel guilty in pursuing your desires. This may cause temporary damage to the communication. When someone who relies on you too much feels like you have disappointed him.

Pisces

You are ready to face everything that has blocked your progress. An emotional situation will affect you in several different ways. An emotional outburst will re-motivate you and bring you a determination to succeed in a deal that had failed. Discussions will bring up issues that you have tried to avoid.