HOROSKOP

Horoscope for November 15 by Russell Grant

Horoscope for November 15 by Russell Grant

Aries

Goals can be achieved by following different paths than you originally thought. A short detour will be necessary, and as it turns out, you will encounter something of interest that you would not have experienced if you had followed a different path.

Taurus

Differences in how finances should be handled are causing discord at home. It seems you can't avoid arguing about money with the people you see every day. Someone will tell you that things will get better, but you will admit to yourself that you don't believe them.

Gemini

A desire for greater success can blind you to the simple pleasures you already have. Be patient when things don't go as quickly as you expected. Your faith in your partner's abilities will lead you to push them to try to make a name for themselves, but is that what they really want?

The crab

It's great to have dreams for the future, but nothing will happen if you don't do anything to follow them. Hopes can turn into reality, but you need something to follow. Lay a solid foundation and decide how you will achieve your goals. Take slow steps at a time.

Leo

If there's someone you're hoping to impress, just be yourself. No need to buy expensive gifts. What you most want to know is that others respect you for who you are and not what you can do for them.

Virgo

You should pay more attention to your concerns. This means saying no when a friend or colleague asks for your continued support. Because of all the help you have already given them, your responsibilities have been neglected.

Libra

Nuk mund dhe nuk duhet të lejoni askënd të marrë vendime për ju. Ju do të dëgjoni mendimet e shprehura, por nuk do të jeni domosdoshmërisht dakord me to. Mund t'ju duhet t'i tregoni dikujt se meqenëse keni qenë mjaft të sjellshëm për të marrë në konsideratë sugjerimet e tyre, duhet të lejoheni të shprehni pikëpamjet tuaja gjithashtu.

Akrepi

Dikush që nuk është mësuar të marrë ndihmë do të duket ngurrues për të pranuar tuajën. Në mënyrë intuitive, ju ndjeni se ata kanë nevojë për mbështetjen tuaj dhe kjo është arsyeja pse nuk do t'i lini ata t'ju largojnë. Sapo të kapërcejnë tronditjen e të pasurit dikë që kujdeset, mirënjohja e tyre do të jetë e pamasë.

Shigjetari

Mund të ndjeni se të tjerët rreth jush janë në panik për një çështje që do të shfaqet sot. Të mos bëjnë asgjë nuk do t'i çojë askund. Një sjellje e mirë është ajo që nevojitet për t'u siguruar që të arrini në vendin ku supozohet të jeni.

Bricjapi

Të përballesh me një konkurrent të fuqishëm po fillon të jetë zhgënjyese. Ju mund të mendoni se nuk e kishit përgatitur veten mirë për këtë lloj përballjeje. Bëni një hap prapa dhe mblidhni më shumë informacion. Pasi ta keni parë situatën nga një këndvështrim tjetër, do të ndiheni më të aftë të përballeni me kundërshtarët dhe të fitoni.

Ujori

A joint project seems to have lost its way because your work group has lost its way. Nothing prevents you from sitting on top of the country to get it back on track. Either others will recognize the need to make some changes, or you will realize that you have been collaborating with the wrong people.

Pisces

Tell someone a secret during a conversation and they will start rumors that damage your reputation. It would be better to end the talks politely and leave. Also be careful who you trust and how much you should tell others.