HOROSKOP

Horoscope for October 12 by Russell Grant

Horoscope for October 12 by Russell Grant

Aries

Discussions with a rival in business or romance will quickly end an ongoing dispute. You will instinctively know the best way to deal with people who are stubborn and moody. If someone is anxious, worried or unsure, you will be able to calm them down.

Taurus

The limits are so tight in a sport you're playing and that's why the training will be so intense. The opportunity to participate in an important competition will give you a new focus.

Gemini

Jeni të etur për të eksperimentuar me metoda dhe rutina të reja. Do të ketë kundërshtime nga disa njerëz. Vetëm për shkak se ata janë të mbërthyer në mënyrat e tyre dhe nuk e pëlqejnë idenë e ndryshimit, kjo nuk do të thotë që ju duhet të bini në përputhje me pritshmëritë e tyre.

Gaforrja

Më në fund mbërrin përgjigjja e një pyetjeje që i keni bërë dikujt pak kohë më parë. Ky informacion ishte i nevojshëm për t'ju mundësuar të merrni një vendim të rëndëishëm. Tani ju keni atë që ju nevojitet. Do të duhet pak kohë për ta shqyrtuar më tej këtë çështje.

Luani

Keni një ngrohtësi dhe hijeshi në natyrën tuaj që ju bën jashtëzakonisht të popullor. Pavarësisht nga dëshira në rritje për të qenë vetëm, mund t'ju duhet të pranoni se do të shqetësoheni nga vizitorët, mesazhet dhe telefonatat. Vazhdoni të buzëqeshni dhe bota do të buzëqeshë me ju.

Virgjëresha

Një mik do t'ju prezantojë me dikë që është i sigurt se do t'ju pëlqejë. Nëse jeni dyshues për njerëzit që takoni, besojini instinkteve tuaja. Ju e urreni të ndiheni në këtë mënyrë dhe nuk doni të mërzitni askënd, por kjo është mënyra juaj për të mbrojtur veten nga dëmtimi.

Peshorja

Sjellja fëminore e një të afërmi më të vjetër do t'ju nervozojë. Ata janë të bezdisshëm dhe kokëfortë për një çështje për të cilën të dy nuk jeni dakord. Të paktën në vendin e punës ka harmoni më të madhe. Një koleg krijues do t'ju ndihmojë të arrini një qëllim të veçantë.

Akrepi

Pavarësisht se dëshironi të vazhdoni pa ndërhyrje të tepërt nga të tjerët, mund t'ju duhet të merrni parasysh ndjenjat e dikujt tjetër. Një situatë në mbrëmje do ketë nëntekste. Një dilemë romantike do të vijë në krye.

Shigjetari

Mezi keni pritur të përfundoni një fazë të jetës suaj. Ju jeni gati për këtë dhe do të jetë një lehtësim pasi t'i keni vënë dorët e fundit një projekti afatgjatë. Tani mund të vazhdoni me gjërat që ju pëlqejnë më shumë. Udhëtimi është një mundësi e mirë.

Bricjapi

Jeni të vetëdijshëm për një situatë në të kaluarën që tani ka njëfarë ndikimi në të ardhmen e një miku. Ngaqë ju e dini se çfarë po ndodh, ata do t'i vlerësojnë këshillat tuaja. Edhe pse do të ofroni mbështetje, ju duhet t'i bëni të ditur se zgjedhja, ose vendimi përfundimtar duhet të jetë në dorën e tyre. Ju nuk mund dhe nuk do të vendosni për ta.

Ujori

A colleague who lacks imagination will be quick to steal your ideas. Someone is asking too many questions. Don't give anything too personal. You will be very interested in what is happening in the world around you, as you do not want to miss new opportunities.

Pisces

You can't seem to get something or someone off your mind. No matter how hard you try to focus, your thoughts will keep returning to the same topic. Talk about it with someone you can trust. Expressing thoughts in words helps you see things more clearly.