HOROSKOP

Horoscope for September 12 by Russell Grant

Horoscope for September 12 by Russell Grant

Aries

Focus on what you are doing and what you instinctively feel is right. Let other people offer advice if that's what they want to do and if it makes them feel good. Some will not understand that you know what you are doing.

Taurus

Some important decisions are in the spotlight. You can expect to receive helpful help, advice and support. You're thinking about moving on to something completely new, and you need to prepare for what may lie ahead. Are you ready for this?

Gemini

Dyshimet dhe pasiguritë e fundit nuk duhet të jenë veçse një kujtim tani. Ju madje mund ta gjeni veten duke pyetur veten se përse ishit kaq të shqetësuar për disa çështje kur gjithçka ka dalë mirë dhe shumë më mirë nga sa mund ta kishit parashikuar ndonjëherë.

Gaforrja

Nuk duhet të kalojë shumë kohë për t'i bërë të tjerët të kuptojnë se idetë tuaja për të sjellë përmirësime në shtëpinë ose vendin tuaj të punës nuk janë vetëm të zgjuara, por edhe realiste. Do t`ia vlejë të bëni një përpjekje shtesë për të arritur këto synime.

Luani

Fitimi financiar është i mundur. Kjo mund të vijë përmes një bonusi ose çmimi si vlerësim për punën tuaj të palodhur. Megjithatë, kur bëhet fjalë për paratë, përpiquni të mendoni si fillim. Ky fitim i vogël ose bonus mund t'ju shkaktojë dëshirën për të dalë nëpër dyqane, por para se ta bëni këtë, merrni parasysh kërkesat që mund të sjellë e ardhmja.

Virgjëresha

Ndjeni se dikush afër jush mendon se ju keni ngecur prej kohësh në të njëjtën rrugë. Ata mund të duhet të mendojnë përsëri kur të shohin se çfarë jeni duke bërë tani. Jeni gati të bëni një lëvizje të guximshme dhe të kaloni barrierat që ju kanë penguar.

Peshorja

Nisni me punë që mund t`ju duhet të qëndroni në prapaskenë. Çdo fushë që ka nevojë për hetim, hulumtim ose restaurim do të jetë e mirë për ju. Pavarësisht nëse duhet të shkruani një punim të hulumtuar me kujdes ose jeni duke studiuar për provime, kjo është ajo në të cilën do të dëshironi të përqendroheni tani.

Akrepi

Familja dhe miqtë e vlerësojnë gjithë ndihmën që u keni dhënë kohët e fundit. Ata po kërkojnë mënyra për të shprehur mirënjohjen e tyre. Një ftesë për një event joshës do të jetë vetëm një nga surprizat e këndshme që ka gjasa të merrni sot.

Shigjetari

Keni aftësi që ju bëjnë të njohur dhe të kërkuar. Të tjerët i admirojnë aftësitë tuaja. Ofertat dhe mundësitë po vijnë tani. Ky është shansi juaj për të zgjeruar përvojën e jetës, qoftë përmes studimit dhe udhëtimit, ose duke u përballur me sfidat.

Bricjapi

You are overly critical of yourself, your best friend, or someone you work with. This is making you nervous and putting other people on the defensive. You want to do things right, and for good reason, but everyone else is doing their best, so instead of complaining, compliment them.

Aquarius

If you're on the move, travel delays are likely to frustrate you. Be willing to take a detour. There are worse things that can happen than being late for an appointment. Contact those who are waiting for you and they will understand.

Pisces

Close relationships, whether platonic, romantic or business, may undergo a change. Losing yourself in dreams and fantasies can make you happy, but it will be necessary to have a logical and realistic approach to the issues that are emerging today.