HOROSKOP

Horoscope for November 11 by Russell Grant

Horoscope for November 11 by Russell Grant

Aries

You can think seriously about ending a friendship that has disappointed you. What pleasure can you get from a relationship with someone who relies on you so much that you can not breathe? They need to start standing on their feet to have more balance and harmony.

Taurus

You may decide not to attend a group event when the thought of joining makes you uncomfortable. Do not feel guilty that you are losing this. You will find pleasure through a sports activity. Fresh air will help you clear your mind. A few light exercises will not hurt you.

Gemini

Someone you see regularly is reading more than usual. A confrontation with an authority figure should not cause much inconvenience if everyone stays calm, civil and polite. If a business opportunity comes to you later in the day, it will be up to you to prove your worth.

Crab

Try not to be disappointed if something you have been looking forward to does not meet your expectations. It's the right time to think seriously about the future. Have a strong sense that change is on track and despite a small disappointment today, you will enter an important stage in your life.

Leo

Meqë disa gjëra kanë shkuar keq kohët e fundit, mund të vendosni të qëndroni prapa dhe të mendoni me shumë kujdes. Ka disa fusha që mund të bëjnë me disa përmirësime. Megjithatë, është thelbësore që t'i mbani për vete mendimet dhe planet tuaja. Nëse personi i gabuar dëgjon atë që po mendoni, ai mund të kundërshtojë planet tuaja.

Virgjëresha

Sa më shumë të vini në dyshim vendimet, marrëdhëniet dhe veprimet tuaja, aq më të hutuar do të filloni të ndiheni. Një situatë e fundit mund të ishte trajtur më mirë, por shikimi prapa nuk do të ndryshojë atë që ka ndodhur tashmë. Mbajini sytë përpara.

Peshorja

Përdorni mendjemprehtësinë tuaj në të gjitha situatat që përfshijnë njerëz të tjerë. Mund të ndiheni pak të zemëruar me një koleg që duket tepër kërkues. Nga këndvështrimi i tyre ata thjesht po përpiqen të gjejnë një mënyrë për të shprehur individualitetin duke qenë ende pjesë e një ekipi.

Akrepi

Së shpejti do të hapen mundësi të reja për ju. Ju duhet të kuptoni plotësisht rreziqet dhe përfitimet e një situate përpara se të merrni një angazhim të madh. Planet që bëhen në vendin e punës do të ndodhin shpejt dhe kjo mund t'i befasojë të gjithë. Ju dyshoni për shumë gjëra që tashmë janë diskutuar.

Shigjetari

Nuk ju mbetet gjë tjetër veçse t'i thoni jo një kërkese të bërë nga një i afërm. Nuk mund të vazhdoni t'u jepni atyre hua ose t'i ndihmoni me përgjegjësitë e tyre. Ky nuk është një rast i veçantë, por diçka që ata e kanë bërë zakon. Turbulencat emocionale në marrëdhëniet e ngushta shpejt do të qetësohen, por ndonjëherë duhet të jeni më të sjellshëm.

Bricjapi

Një bonus ose fitim i papritur do t'ju kënaqë. Tani mund të kënaqeni me një blerje ekstravagante pa u shqetësuar. Ju nuk do t`i prekni kursimet për të përballuar shpenzimet javën e ardhshme. Jeta shoqërore po ngjitet në lartësi të reja, megjithëse një mik që nuk ndihet shumë mirë po e humbet këtë kohë jashtëzakonisht të ngarkuar.

Ujori

You can hear about some local events you missed recently. Family, friends and even colleagues seem all inclined to stop to catch everything that has happened and some events that are planned for the future will also appear in the conversation.

Pisces

Someone will give tips that help connect some ends of a difficult project. You may not have thought of spending the end of the day in the middle of a worry, but there will be an element of satisfaction associated with your ultimate achievement.