HOROSKOP

Horoscope for October 10 by Russell Grant

Horoscope for October 10 by Russell Grant

Dashi

In new friendships or romantic relationships, do not rush things. Be happy to let everything take place in its own time and moment. At the moment, patience is your greatest asset. It will be essential for you to find an opportunity to recover your energies.

Demi

Your progress is slow and this is mainly due to the society around you. Friends and acquaintances will prefer to indulge in gossip, rather than make an effort to achieve something of value. If you want something to be done, it would be better to go it alone.

Gemini

Old habits have started to bother you and this will make you think of doing something new and different. Your ideas will inspire friends who also feel anxious. You feel a strong need for change and you can find this by spending time on new things.

Crab

Accept invitations and every opportunity you are given to attend an event with friends. The more you meet others, the more informed you will be about new opportunities. If you are single, you will not meet your dream partner hiding behind closed doors. Go out, show your face and enjoy the attention a stranger will pay you.

Leo

Një lajm i mirë do t'ju bëjë të ndiheni sikur jeni personi më i lumtur dhe më me fat në tokë. Ju ndiheni krenarë për përpjekjet tuaja të fundit. Nëse ky nuk është një justifikim i mirë për një festë të vogël, atëherë çfarë është? Familja dhe miqtë tuaj do të bashkohen me padurim me çdo plan që keni në mendje.

Virgjëresha

Nuk do të jetë e lehtë të arrini një marrëveshje me një mik apo koleg për një projekt në të cilin keni hyrë së bashku. Ju mendoni se ata nuk po e marrin këtë angazhim aq seriozisht sa duhet, ose ndoshta ata kanë përgjegjësi edhe diku tjetër që duhet të kenë përparësi.

Peshorja

Pjesa më e madhe e vëmendjes tuaj duket se është tërhequr në shtëpi. Ju madje mund të përfshiheni aq shumë me një projekt saqë do të mërziteni nga marrëveshjet e bëra më parë me një mik. Ata mund të mos jenë shumë të kënaqur, por mos lejoni që t'ju bindin për të kundërtën.

Akrepi

Synoni ta keni të lehtë të lejoni që të gjitha streset dhe tendosjet e javës së kaluar të largohen. Nëse keni një zgjedhje midis shoqërimit dhe qëndrimit në shtëpi për të rimbushur bateritë tuaja, jini të sinqertë dhe pranoni se duhet të bëni një pushim. Në atë mënyrë, do të keni mundësi të përballeni me gjithçka që ju del përpara në vazhdim.

Shigjetari

Njerëzit nuk mund të bëjnë gjithmonë gjirhçka për ju. Një i dashur do të përpiqet shumë për t'ju kënaqur. Një bisedë e gjatë me një të afërm do të jetë jashtëzakonisht e dobishme. Tani e keni më të lehtë të kuptoni sjelljen e dikujt tjetër. Nëse ka një moment kur do të kuptoni se sa domethënie ka familja për ju, kjo do të jetë ajo ditë.

Bricjapi

Meqenëse të tjerët në familjen tuaj duket se janë të zënë me punët e tyre, ju do të bëni atë që dëshironi. Ju në të vërtetë do preferoni këtë gjë, në vend që të duroni diskutime të pafundme ndërsa të tjerët këmbëngulin të thonë fjalën e tyre.

Ujori

This would be a perfect time to close your door and enjoy the pleasures beyond your usual environment. Let others you spend the day with know that you are ready for a change of environment. Some interesting and unusual ideas will be exchanged.

Pisces

After an argument with a close friend or partner you will be determined to reach out to them and leave everything behind. You are tired of being the one who always makes efforts to improve a relationship or make friends. If the other party feels the same way, it can cause a major breach in this relationship.