HOROSKOP

Horoscope for October 1st by Russell Grant

Horoscope for October 1st by Russell Grant

Aries

A family event will be a reason to celebrate. What will upset you is that a relative prefers a quiet party and will reject your plans for a bigger party. It will be disappointing that you can't act as you wish, but you will find a special way to celebrate the occasion in private.

Taurus

For the sake of pleasing your partner or a family member, you may have to endure the company of someone you don't like. You may never have liked them, but keep any critical comments to yourself. After a while you may find that you will have a good time with them.

Gemini

Fëmijët dhe të rinjtë tërhiqen nga personaliteti juaj rinor. Keni lënë një përshtypje të mirë te të tjerët. Njerëzit po flasin për arritjet tuaja të fundit dhe mezi presin të dinë se çfarë do të bëni më pas. Nëse do t`i zbuloni apo jo planet tuaja do të varet nga personi me të cilin po flisni.

Gaforrja

Kur mendoni për të ardhmen, zgjerojeni vizionin tuaj për të përfshirë edhe udhëtimet apo ndryshimet. Një çështje e rëndësishme nuk është trajtuar. Ju jeni të ndarë mes dëshirës që kjo të diskutohet dhe dëshirës që të trajtohet më vonë, jo tani.

Luani

Partneri ka pritshmëri të mëdha nga ju. Sjellja e tyre posesive po ju largon nga marrëdhëniet e tjera. Sado që dëshironi që kjo romancë të funksionojë, ju duhet të rimerrni fuqinë tuaj. Dashuria ka një çmim, por çmimi që ata kërkojnë është shumë i lartë.

Virgjëresha

Një miku duhet t'i tregohet e vërteta në mënyrë që të marrë vendime më të mira. Ju nuk do të doni të dukeni të ashpër dhe të pakujdesshëm, por ata duhet të përballen me fakte. Ju e dini se sa shumë do t'i shqetësojë kjo, por duket se ju jeni ai që duhet t'u shpjegoni atyre se çfarë po ndodh.

Peshorja

Një takim i rëndësishëm do të organizohet shpejt. Nga ju pritet të sillni fakte dhe shifra. Ju nuk jeni të sigurt për gjithçka, prandaj përqendrohuni në atë që dini me siguri. Duhet të takoni dike, sepse ajo që duhet t'i tregoni do të ndahej më mirë personalisht sesa me telefon.

Akrepi

Dikush po i zbukuron faktet. Ju e ndjeni këtë dhe për këtë arsye do të kontrolloni gjithçka që ju thuhet. Një mik që e ka zakon të thotë gënjeshtra mendon se mund të shpëtojë duke ofruar informacione të parëndësishme për të fshehur të vërtetën. Ju e dini se çfarë po bëjnë dhe nuk do të funksionojë.

Shigjetari

Ngadalësoni ritmin, sepse jeni më të nxituar se sa duhet për të arritur rezultate. Kjo mund të çojë në gabime të pakujdesshme. Ajo që menduat se ishte fakt do të rezultojë e trilluar. Keni qenë shumë të nxituar për t'i besuar dikujt. Një koleg që ka bërë gabime është përpjekur t`i fshehë ato. Filloni të bëni më shumë pyetje.

Bricjapi

Dikush i afërt po kalon disa ndryshime të mëdha në karrierën e tij. Mund të duket sikur po ju lënë pas dore, por kjo nuk është e vërtetë. Ata kanë shumë për të menduar, rregulluar dhe zgjidhur dhe mund të kenë nevojë për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj.

Ujori

Filloni të kujdeseni për interesat tuaja si askush tjetër. Nuk do t'ju ofrohet ajo puna e ëndrrave nëse nuk aplikoni për të. Përditësoni CV-në dhe ndiqni ëndrrat tuaja. Nëse jeni vetëm, dikush që mendonit se nuk ju kishte vënë re, do t'ju vërtetojë se e keni gabim. Ju do të befasoheni për mirë.

Peshqit

You want to make up for the time you lost earlier. Jobs that have had to be put aside now need attention. If this means canceling social or family plans, you will do so because you know that allowing this situation to continue will cause you stress and anxiety. You have to get on top of your work.