HOROSKOP

Horoscope for October 1 by Russell Grant

Horoscope for October 1 by Russell Grant

Dashi

You are not the only one who has dreams and hopes for a better future. A friend or colleague will present you with a plan to join forces. Their goal is to start a venture in the hope that it will be profitable. Although you often prefer to work alone, do not turn your back on their suggestion. It can be something very rewarding.

Demi

This may be a better time than usual, regarding your professional life, if you are willing to put in a little extra effort and have confidence in your ability to take on responsibilities. Keep a strong and positive approach to career issues that need to be resolved now rather than in the next six months. You can do it.

Gemini

Looking back, in recent weeks, you can admit that you have worked harder than you should. Do not be surprised if you start to feel the consequences. You may feel sluggish, tired and your mind will not be as alert as before. With Mercury in retrograde, it would be better to take care of your health by taking regular breaks.

Crab

You can feel it when a friend needs you. You will make every effort to be there for her. It’s not that you don’t have much to do, but your friends and family come first.

Leo

You will feel happier when communicating with colleagues, clients and talking to family members. You are not able to pay attention to detailed work and just do not want to focus on facts or figures. Honest discussion with a colleague at a level higher than you, will calm you down from the thoughts that are swirling around you.

Virgo

Relationships are unpredictable. Some people seem to act suddenly at certain moments. A friend who is usually calm is showing a nervous side. A colleague who rarely gets hot, is showing the first nerves and is making promises which he is not keeping.

Libra

Po bëni çmos që të mos jeni të pakujdesshëm me paratë tuaja dhe të jepni mbështetjen tuaj ndaj çështjeve financiare të familjes kur është e nevojshme. Pavarësisht nga kjo, ju preferoni t'ia lini çdo vendim të rëndësishëm partnerit tuaj ose dikujt tjetër që është më i mirë në këtë çështje. E dini që ky njeri do bëjë gjënë e duhur.

Akrepi

Lavdërimi për përparimin që keni bërë do t’ju ??mbajnë pozitiv dhe të motivuar. Shefi juaj ose një koleg do të japë reagime të dobishme për idetë që keni zhvilluar. Inkurajoni ndershmërinë në biznes dhe në marrëdhëniet financiare. Ju nuk mashtroheni lehtë dhe nuk do të silleni me dashamirësi ndaj askujt që përpiqet t'jua hedhë.

Shigjetari

Mos u habitni nëse përfshiheni gjithnjë e më shumë në një punë në grup. Të tjerët do të kërkojnë nga ju që të udhëhiqni rrugën. Personaliteti juaj simpatik tërheq njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Ju do të jeni të prirur të hidhni ide të reja në punë dhe në jetën tuaj shoqërore.

Bricjapi

Partneri juaj ose një familjar tjetër do të pranojë se ka shpenzuar më shumë seç duhet për diçka që nuk e ka shumë të nevojshme. Nuk ka arsye për t`u shqetësuar nëse kjo është diçka që e kanë bërë vetëm këtë herë. Nëse po bëhet një zakon i rregullt, mund të ndërmerrni hapa për të parandaluar që një situatë e tillë të ndodhë përsëri.

Ujori

Do të mbështetni dikë që po vendos rregulla të reja që grupi të funksionojë. Do të vini re shumë shpejt se jeni në humor më shumë se të tjerët dhe se automatikisht do e kryeni më mirë një punë që ju kërkohet.

Peshqit

You are the first person a friend or relative comes to whenever they need a loan. You are tired of lending money that you will never see again. You do not have to be a source of funding. It is time to say no and encourage these people to rely only on themselves.