HOROSKOP

Monthly Horoscope Sagittarius - Capricorn

Monthly Horoscope Sagittarius - Capricorn

Sagittarius

If you were born under the sign of Sagittarius, for you the month of July can bring a time of harmony in the family, home and more ease in dealing with your daily responsibilities. This is a time when you will be asked to focus on relationships, take care of others and achieve stability in your life. This may include taking on more household responsibilities, caring for loved ones, or finding ways to bring more balance and peace into your life.

In July it will be good to take stock of what you have achieved since the beginning of the year and make the necessary adjustments before moving forward.

During this month, you may have a clearer idea of ​​where you are, what you need to do, and generally what the meaning of your life is as a mission or as an obligation.

Your love life hides some pitfalls or dangers of thoughtless reactions and actions that can be taken contradictory by your partner and cause contradictions or conflicts in your relationship. If you have any doubts about your partner's fidelity, you will certainly find ways to check and see how well your intuitions or suspicions match reality.

In July, commitments, events or unexpected situations will be related to material things in your life, with some kind of enrichment or purchase. You can win something, buy something new, but you can also lose. All kinds of surprises are possible in this direction.

Those of you who will be involved in litigation or legal proceedings regarding property will be able to make some progress, but not definitively.

July brings the need to make various decisions that will be important for the home, family and property you own.

Good events or changes can be expected at work and in your career in general. You may receive a new offer related to an increase in service, or related to a new job, a new business activity.

In the month of July, conflicts in the lives of boys and girls will almost always cause loss, failure in the topic of debate or breakdown of relations with friends or relatives.

Some of your old problems this month will have a chance to resolve themselves, without pressure from you and in a way that is good for you.

During this month you will have a certain meeting or meeting related to a serious conversation of a financial nature.

July is not one of the most favorable months for travel, or at least it will cause some changes, postponements or delays in travel plans.

Burrat e lindur nën këtë shenjë të zodiakut do të duhet të tregojnë forcë dhe vullnet më të madh për të siguruar stabilitet për familjen dhe veten e tyre, për të mbrojtur pozicionet e arritura tashmë në aspektin material apo financiar.

Gjatë këtij muaji do të kaloni momente paniku, frike apo ankthi, por ato do të kalojnë shpejt.

Gjatë këtij muaji do ju duhet të bëni shpenzime të paparashikuara në lidhje me personat e familjes suaj.

Pavarësisht nga momentet më të shpeshta të humorit të keq apo të depresionuar, korriku mund të jetë një muaj progresiv dhe produktiv për ju. Të paktën një mundësi e re do të shfaqet për të zhvilluar idenë ose planin tuaj, për të arritur sukses ose për të qenë të kënaqur me vendimet dhe veprimet tuaja.

Gratë do të mund ta kujtojnë këtë muaj me një gëzim të papritur ose të merituar.

Do të ndiqni me shumë kujdes veprimet e dikujt që ju ka bërë një premtim.

Disa prej jush do të marrin një ftesë për një martesë apo mbledhje familjare këtë muaj.

Disa do të kenë mundësinë të fillojnë një aktivitet të ri dhe të paguar mirë, ose të lidhin një kontratë të re fitimprurëse.

Bricjapi

Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, në korrik vëmendja dhe veprimet tuaja do të drejtohen tek njerëzit që doni, tek gjërat që doni të bëni dhe që ju japin njëfarë harmonie të brendshme, rehati, ju ndihmojnë të ruani dhe të shëroheni nga stresi në trupin tuaj. Për ju, kjo do të jetë një kohë për të hequr qafe çdo ndjenjë frike dhe pasigurie dhe për t'u përqëndruar në gëzimet në jetë.

Në korrik, ngjarje apo njerëz të ndryshëm do t'ju rikthejnë në të kaluarën tuaj të afërt ose më të largët, qëllimi i së cilës do të jetë t'ju bëjnë presion për të mësuar disa gjëra për ju. Për secilin prej jush, ato do të lidhen me gjëra të ndryshme. Gjendjet shëndetësore të pazgjidhura ose të patrajtuara mund të dalin sërish në plan të parë, duke ju bërë presion që të mbani një qëndrim më të përgjegjshëm ndaj tyre.

Ky do të jetë një muaj i favorshëm për ju që do të keni kontakte me një institucion gjyqësor, juridik apo tatimor për çështje që lidhen me dokumente të ndryshme, pagesa apo marrëdhënie të tjera financiare.
Jeta juaj e dashurisë mund të jetë harmonike dhe kjo do të varet kryesisht nga emocionet tuaja dhe aftësia juaj për të folur në mënyrë diplomatike me të dashurin tuaj.

Shqetësimet dhe ankthet e ndryshme në familjen tuaj mund t'ju ndihmojnë të lidheni më shumë, por gjithashtu mund t'ju ndajnë përgjithmonë. Gjithçka do të varet nga ky test që do t'ju dërgojë jeta për të parë se sa e qëndrueshme apo e rreme është marrëdhënia juaj.

Në korrik do të keni shumë takime me miqtë, me të cilët do të diskutoni gjëra të ndryshme në jetën tuaj personale, apo ngjarje që ndodhin në ambientin ku jetoni dhe në botë.

Miqtë tuaj mund të jenë të lumtur për një shtëpi të re dhe kjo do të jetë një arsye për një mbledhje të veçantë.

During this month, many will have new acquaintances with people from near and far, whom in a later period they will be able to meet in person.
Boys and girls will have different occasions of joy and satisfaction from real successes. Your personal life can be much more positive if you devote attention and energy in this direction.

The most serious conflicts this month will be the result of revealed secrets, lies, deception or other actions, both in personal life and at work.

Men during this month will receive an invitation or an offer that will initially please them, and then they will receive a rejection or some excuse to postpone it.

Experiences or unexpected events in this month can be related to some kind of loss, theft, not only materially or financially, but also of ideas, friendships, shared secrets, etc.
The good thing is that during this month you will have your feet firmly on the ground and you will have the opportunity to direct your energy and resources to things that are actually achievable.

Women will receive something important this month. This will be a favorable month for achieving better financial results.
A physical separation with a person who lives in the same area as you can disturb you emotionally.

This can be a strong and progressive month for you, in which with good preparation, with sufficient knowledge and skills, you will achieve very important results or changes in your life.