HOROSKOP

Leo - Virgo monthly horoscope

Leo - Virgo monthly horoscope

Leo

If you were born under the sign of Leo, you will probably end the month of July with more responsibility than you had before. This month it will be important for you to find and maintain a healthy balance between what you can afford and what you cannot. By all means, give your time and energy to those who need you, but make sure you make enough time for your own well-being as well.

The month of July brings you commitments and changes regarding your financial situation. This may include a purchase, or a move related to property you or your family own. This will be a favorable month for travel, which you can gift to someone, or someone can do the same for you.

During this month, at all costs avoid manifestations of excessive self-confidence, arrogance and do not ignore the advice or help of other people.

An important document or information will require your attention, which you will most likely receive by email or post. There is a possibility that you will lose it or it will fall into the hands of people who will use it to harm you.

In July you will receive various offers, important information or an invitation to participate in an event. This will not be a boring month for you at all, unless you choose to isolate yourself from the people or society in which you live.

Some of the unfavorable events of this month may be related to a court or legal matter, which may be unpleasant for you.
Those who are trying to make changes in their lives will have to act very carefully, without arrogant or emotional decisions and actions.
In July, you will have different experiences with friends who live in the same city or elsewhere. It is possible to perform some activity with friends from which you will receive a monetary gain, which will not necessarily be a large amount of money.

For some of you, July brings an important family gathering for an anniversary, birthday, engagement or wedding.
Pleasant emotions this month will mostly be related to your personal life and the special relationships you have with some people.
This will be a favorable time to resolve misunderstandings or controversial situations with people from the circle of relatives, friends, neighbors, colleagues and acquaintances.

During this month, many will receive information or have some unexpected experience regarding an old love, ex-spouse or admirer from their past.

Boys and girls may need to take care of their health, undertake some medical or dental treatment, therapy or physiotherapy procedures.

Burrat do kenë plane të guximshme dhe të realizueshme për këtë muaj. Zbatimi i tyre do të jetë plotësisht i mundur, por padyshim që do të varet nga aktiviteti juaj, nga përgatitja juaj paraprake ose burimet që keni për zbatimin e tyre.

Gjatë këtij muaji gratë mund të lejojnë shfaqjen e nxituar të një konflikti, të mashtruara nga informacionet e rreme që do të marrin nëpërmjet një personi tjetër. Kjo mund t'ju vendosë në një pozicion shumë të pakëndshëm, veçanërisht nëse keni shkuar shumë larg me fyerjet ose akuzat tuaja. Gjatë këtij muaji do të jetë e nevojshme të shkoni në ndonjë institucion për një kontratë, dokument apo marrëveshje tjetër të rëndësishme që do të duhet të lidhni, nënshkruani ose merrni.

Virgjëresha

Nëse keni lindur në shenjën e Virgjëreshës, muaji korrik do të jetë një muaj në të cilin do të jetë mirë t'i kushtoni vëmendje njerëzve që ju rrethojnë, veçanërisht atyre që doni. Ata do të kenë nevojë për mbështetjen, këshillën dhe ndihmën tuaj.

Ky muaj sjell shumë dashuri, për ata që e kërkojnë dhe për ata që dinë ta ruajnë kur e gjejnë. Gjatë këtij muaji janë të mundshme lloj-lloj surprizash në jetën tuaj të dashurisë, si krijimi i një lidhjeje të re, shndërrimi i një miqësie në dashuri.

Korriku do të befasojë disa prej jush me një takim me një shpirt binjak ose me një person që do të dashuroheni me shikim të parë, duke ndjerë një tërheqje të pashpjegueshme për këtë person. Do të ketë një ndërhyrje shumë të fortë këtë muaj nga bota shpirtërore në dashurinë dhe jetën tuaj personale.

Nga ana materiale, korriku do të jetë një muaj i favorshëm për blerjet e artikujve që janë të rëndësishëm për shtëpinë tuaj ose për komoditetin tuaj. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për ata që planifikojnë të blejnë një shtëpi të re, një makinë të re, etj.

Gjatë këtij muaji, mund të jeni të ftuar në një mbledhje familjare, ku do t'ju duhet të shkoni me një dhuratë të përgatitur mirë të përshtatshme për rastin.

Shpenzimet tuaja këtë muaj do të rriten dhe ndonjëherë do të keni ndjenjën se po shpenzoni para për gjëra të panevojshme. Ndjenja të tilla nuk duhet të injorohen. Merrni kohë për të ndryshuar mënyrën se si i përdorni burimet e parave që keni. Për ata prej jush që kanë kredi ose përdorin para të huazuara, situata është shumë më ndryshe.

Në korrik, do t'ju duhet të merreni me disa dokumente të rëndësishme për shtëpinë ose familjen tuaj, duke paguar taksat ose sigurimet dhe dokumente të tjera të rëndësishme për shtëpinë dhe familjen tuaj. Ata prej jush që janë të angazhuar në ndonjë blerje ose shitje të pronës do të kalojnë disa nxitje ose finalizim të një transaksioni të tillë.

Gjatë këtij muaji do të keni pritshmëri të mëdha për realizimin e planeve tuaja. Ju mund të mbështeteni në këshillat ose ndihmën e njerëzve të tjerë. E mira është se rrethanat do të jenë në anën tuaj dhe rezultatet do të varen nga përpjekjet, ambicia, përgatitja dhe aftësitë tuaja.

During this month, trouble or unpleasant people will manage to surprise you, regardless of how attentive you are to them. Some trials will have to be experienced no matter how careful you are to avoid them.

Travel this month will be mostly short distances or to the place where you live.

During this month, you may be upset by an unpleasant news related to a person whom you do not know personally, but whom you respect, or with whom you have a special relationship.

In July, those of you who will be involved in a court or legal case, or will have other important engagements with representatives of the law or authority, can hope for a good development.

This will be a favorable time for major changes in the lives of those who plan to create a new family, a new job or a new home.

Girls and boys will remember this month with different experiences related to their personal life, with close friends. Every single compliment or praise this month will affect you much more positively and constructively than usual.

There is no way you will not return to events or experiences from your past this month. The reason for this may be the need for a life experience that can help you in a repeated or similar situation this month.

On the wrong path will be those Virgo men who continue to live with their past, giving themselves hopes that something can be turned back or experienced again in a better way. During this month, a larger, unexpected or worrying expense will arise, perhaps related to your child or grandchild.

Women should be surprised by some events that they will experience this month in the emotional sphere of their lives. You may feel romantic interest in someone regardless of your marital status. July can be a month of flirting, unexpected and stormy adventures.