HOROSKOP

Aries - Taurus monthly horoscope

Aries - Taurus monthly horoscope

Dashi

If you were born under the sign of Aries, this month is associated with wishes and manifestations to achieve peace, tranquility in your personal or domestic life. This is a favorable month to seek solutions to complex situations and problems in your home, as well as to make various changes in your relationships. First of all, think about what you need to change and then start taking action. In July you will be asked to make wise decisions, avoid haste or emotions when faced with such situations. This is a time of construction for you, mainly in your career, but you can do many useful and important things for the family and home.

Those of you who are persistent, who know what they want, will find the opportunities they need. Of course there will be those who will spend this month apathetically waiting for everything to happen by itself. This will be a time when you will have to be the builder of your life, with the decisions you will make, the steps and changes you will make.

People from your immediate environment will manage to surprise you with actions or decisions.

This will be an unfavorable month for actions related to a court or legal matter, where you may experience loss rather than success.

Your love life will largely depend on the harmony or security of your workplace. During this month, you will have interesting ideas or joint actions with loved ones that will bring you some financial or material benefit.

During this month you will travel mainly for family reasons, with relatives or because of relatives.

It is possible to look after a property located at a distance from you or to buy one.

In July, some of you will finalize your divorce or decide to separate for good and begin divorce proceedings.

Most of this month's news will please you, open new opportunities for you, or through the greater (more selected) flow of information, you will discover new horizons and new knowledge about different things in life.

Girls and boys will spend more time with new or old friends. You will have something to talk about, something to share and in general you will be filled with different emotions. During this month you will have good relations with classmates or colleagues. Some of the important successes of this month will be related to the construction and implementation of plans, for which you are unlikely to encounter any serious obstacles and difficulties.

Burrat mund të përjetojnë probleme të vogla shëndetësore që nuk do të jenë të rastësishme. Ky muaj sjell përvoja të ndryshme në lidhje me një fëmijë, nip apo të ri nga rrethi juaj i ngushtë i të afërmve që jeton në një qytet ose në një vend tjetër. Shumica prej jush do të jenë në gjendje të realizojnë pritshmëritë për këtë muaj në lidhje me një rritje të të ardhurave mujore. Kostot janë të vështira për t'u parashikuar. Në punën tuaj do të krijohet një situatë konflikti, nga e cila do t'ju duhet të dilni me diplomaci, pa nënçmuar veten apo ndonjë koleg.

Gratë do të përballen me telashe serioze që padyshim që kanë sinjalizuar muajt e fundit, por ju ose i keni injoruar, ose i keni marrë lehtë. Megjithatë, tani situata do të jetë shumë më ndryshe dhe do t'ju kërkohet jo vetëm t'i kushtoni vëmendje, të merrni vendime të arsyeshme, por edhe të bëni disa ndryshime në stilin tuaj të jetesës. Gjatë këtij muaji mund të rëndoheni nga disa probleme shtëpiake.

Demi

Nëse keni lindur nën shenjën e Demit, këtë muaj do të jetë e rëndësishme për ju që të arrini, ruani ose siguroni rehati në shtëpinë tuaj ose në marrëdhëniet tuaja me njerëzit me të cilët jetoni. Nëse në këto gjëra keni probleme që tashmë kanë lindur, atëherë kërkoni zgjidhjen e tyre sepse në të kundërt, këto probleme apo situata të pakëndshme do t'ju ndjekin deri në fund të këtij viti. Mos prisni që kjo të ndodhë, nuk është e dëshirueshme!

Muaji korrik sjell rrethana dhe ngjarje të reja në jetën tuaj. Gjatë këtij muaji do të keni mundësinë dhe dëshirën t'i shikoni gjërat më në detaje përpara se të merrni një vendim për t'u angazhuar për diçka. Do të ndjeni intuitivisht se nuk jeni në periudhën më të mirë të vitit dhe veprimet e nxituara të çdo natyre mund t'ju shkaktojnë vetëm probleme, bezdi dhe madje edhe humbje.

Me fat do të jenë ata prej jush që veprojnë me mençuri dhe prakticitet, shmangin veprimet e nxituara dhe ato emocionale, veçanërisht kur lidhen me kontrata, para ose marrëdhënie të rëndësishme.

Një rol pozitiv, por ndoshta jo edhe aq të ndritshëm në jetën tuaj këtë muaj do ta kenë personat me të cilët keni marrëdhënie profesionale, publike apo politike.

Korriku do të jetë një muaj veçanërisht i rëndësishëm për punën, arsimin apo biznesin tuaj, ku në mjedisin tuaj do të shfaqen njerëz të rinj. Mund të mësoni shumë prej tyre, por gjithashtu mund t'ju duhet të ruheni nga besimi i tepërt dhe mos nxitoni t'u zbuloni veten.

Në korrik do të keni plane apo pritshmëri specifike lidhur me familjen apo të afërmit tuaj.

Ky muaj definitivisht nuk do të jetë një muaj i parëndësishëm në jetën tuaj. Ata prej jush që janë mësuar të jetojnë dhe veprojnë në mënyrë të organizuar dhe në përputhje me burimet dhe rrethanat, do të mund ta kujtojnë këtë kohë me shumë rezultate dhe arritje të rëndësishme.

During this month, unexpected chances may arise for almost everyone, but not everyone will be ready to feel them, realize them and generally take advantage of them.

In July you will have to experience or witness a stressful situation or incident that will happen at a distance from you. This event will probably not affect you directly, but it will have a very strong emotional impact on you for one, two or more days.

During this month, do not be lazy or careless with your personal belongings, as someone may take advantage of your distraction and take away something that is valuable to you.

This month you will seek more information about resolving an unpleasant or delicate situation before deciding how to approach its resolution.

There may be document or contract issues where a delay, inadvertent error, etc. may occur.

Boys and girls will be directed to a promising activity in terms of their sources of income, either from work or from another activity. This month will mark a new line of behavior and development in your love relationship.

Financially, July does not present major problems or difficulties, but you yourself understand that everything will depend on the individual actions and decisions of each representative of this zodiac sign.

During this month, men will travel to meet someone or welcome guests to your home from another residence.

Those of you who are experiencing any health problems would do well to seek the advice of more than one doctor before undertaking any serious treatment.

For women, conflicts this month will not bring anything positive in life, except insult, bitterness or sadness.