HOROSKOP

Weekly horoscope from November 27 to December 3

Weekly horoscope from November 27 to December 3

Aries

You will have an expectation related to the resolution of a conflict situation or a problem that until now has made you feel stuck in a dead end. They will disappoint you or make you sad. During this week, relationships with people who live at a distance from you will be complicated. This will be a favorable week for marriage and organizing important family meetings. Various pleasant surprises are possible and will create a positive mood in your home and family. During this week you will anxiously follow the development of a personal drama in the life of a woman you know. Boys and girls will be involved in more family tasks, as parents or other close people will rely on them for many things. Men will look for a way out of an unpleasant situation. At some point you may feel confused, inclined to drop everything and go somewhere where you can rest for a while. Women will suffer from their strong emotions, a sensitivity that will give them wrong signals in situations where they will have to act and react with reason and wisdom. Manifestations of jealousy bring unexpected consequences. Conflicts will bring old contradictions to the fore again. In general, the week will require less emotion, more measured and well-thought-out actions and decisions from all of you.

Taurus

You will have various occasions for pleasant experiences and meetings. Be careful in your decisions. This is especially true for enticing offers related to work or money. During these seven days, be careful not to be deceived or manipulated to be used for someone's benefit. In some cases, such actions can even come from people you love or think love you. During these seven days, someone can take advantage of your weakness or naivety. The surprise for you this week will be related to an important event in the life of a relative. You are about to make important personal contacts or new acquaintances with people who will be an important part of your personal or professional experiences in the future. In general, this week will be remembered with more professional engagements. Their development will be positive with potential new opportunities for advancement in the coming weeks and months. Let boys and girls focus on their education: school or university. Avoid quarrels with people with whom you will have different opinions or priorities this week. Men will spend seven important days of their lives in which they will have to make decisions about the need to free themselves from any emotional or physical burden. This will be a favorable time for travel. A problem will arise in your home that only you can solve. Women will be emotionally involved with some financial matters in their lives. You will think long and hard about the words a woman will say to you as advice or criticism for your actions.

Gemini

Do të dalin në pah çështjet familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të zhgënjeheni nga veprimet e njerëzve të pabesë, dyfytyrësh ose atyre që do të sillen në mënyrë të pahijshme ndaj jush. Mund të tingëllojë e pabesueshme, por ky mund të jetë dikush që patjetër do t'ju befasojë me veprimet e tij. Gjatë javës, mund të ofendoheni nga komente të pakëndshme. Gjatë kësaj jave, mbi të gjitha tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet me kolegët, të cilët do të tregojnë ambicie të pakontrollueshme për të arritur qëllimet e tyre me çdo kusht. Në jetën tuaj të dashurisë do të përjetoni momente pasigurie ose hezitimi. Gjatë kësaj jave mund të planifikoni takime apo vizita që do të realizoni deri në fund të vitit. Është e mundur që njerëzit që nuk i keni parë për një kohë të gjatë do të kërkojnë kontakt me ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju duhet të merrni vendime në lidhje me çështjet dhe interesat tuaja financiare. Monitoroni me kujdes shpenzimet dhe të ardhurat tuaja! Ngjarjet e mira gjatë javës do të lidhen me paratë e papritura, një ofertë për punë shtesë ose me kohë të pjesshme etj. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për udhëtime jashtë qytetit apo për të vizituar vende interesante. Në një farë mënyre do të arrini t'i kombinoni këto përvoja interesante me emocionet tuaja të dashurisë. Një dashuri ende e pashpërblyer mund të sjellë surpriza. Burrat do kalojnë një periudhë të vështirë për shkak të lajmeve të pakëndshme apo një eksperience me një mik. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni nervoz, do ta keni të vështirë të kuptoni sjelljen e njerëzve të tjerë, por edhe më të vështirë për tuajën. Do të kuptoni se duhet të ndryshoni diçka në jetën tuaj, por nuk jeni ende të sigurt se çfarë saktësisht. Gratë do të kalojnë një javë komunikimi më aktiv me njerëz të ndryshëm. do të merreni me dokumente ose do të prisni lajme të rëndësishme për ju. Do të jeni të interesuar të komunikoni me njerëz për të cilët keni ndjenja të veçanta. Mbroni sendet tuaja personale kur lëvizni në vende publike.

Gaforrja

Gjatë javës nga data 27 nëntor deri më 3 dhjetor ju presin ngjarje dhe eksperienca të papritura dhe interesante, kryesisht të lidhura me njerëzit e afërt dhe miqtë. Në fillim të muajit të ri do të keni angazhime urgjente ose të rëndësishme që do të ndikojnë në çështjet e shtëpisë apo të familjes. Pothuajse çdo ditë do të keni angazhime në lidhje me detyra serioze që realisht nuk duhet t’i shtyni. Ato nuk do të zgjidhen vetë, por do të bëhen më të vështira për t'u zbatuar. Tensioni gjatë javës do jetë më i madh, por do të keni forcën për t`i përballuar të gjitha. Gjithçka do të varet nga mbështetja e të dashurve dhe partnerit tuaj. Java do t'ju sjellë përvoja të këndshme në jetën tuaj personale. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të shmangni çdo pretendim, veprim manipulues dhe teka. Fëmijët ose të rinjtë në familjen ose rrethin tuaj të miqve do të jenë arsyeja për më shumë telefonata ose takime. Java paralajmëron të ardhura të mira, stabilizim të buxhetit tuaj. Lajmet e pakëndshme që lidhen me dikë që njihni mund të krijojnë një trazirë të përkohshme në zemrën tuaj. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një ngjarje emocionale që lidhet me një shok klase ose mik. Do të keni shumë mundësi për sukses, por mos e humbni kohën kot. Burrat do t'i përkushtohen një fëmije ose të riu, me shumë mundësi me dikë në familjen tuaj ose rrethin e të afërmve. Një javë shumë e paparashikueshme për ata që e kanë të vështirë të kontrollojnë xhelozinë e tyre, ndaj gjërave apo njerëzve që i marrin si të mirëqenë. Gratë do të duhet të kalojnë më shumë kohë me miqtë që do të kenë diçka për të ndarë me ta ose për të kërkuar këshilla. Do të merrni një ftesë ose propozim që do ta shqyrtoni me kujdes, pasi do të kërkojë një ndryshim në disa nga planet tuaja të mëparshme.

Luani

Bëhuni gati për ndryshime të papritura, kthesa, lajme nga afër dhe larg. Do të duhet të merrni seriozisht atë që do të merrni si informacion apo këshillë nga të afërmit dhe miqtë. Mos nxitoni t'i pranoni fjalët e tyre emocionalisht. Shmangni reagimet e nxituara. Do të ketë sjellje shumë emocionale ose të papritura ndaj jush nga një person që e doni ose e respektoni. Shqetësimet tuaja nuk do të zhduken këtë javë, por nëse dëgjoni më shumë arsyen tuaj, do të keni mundësinë të gjeni një zgjidhje për disa prej tyre. Mbështetuni në përvojën ose këshillën e një personi që jeton në një shtëpi tjetër ose në distancë nga ju. Java do jetë interesante për jetën tuaj të dashurisë. Marrëdhënia juaj mund të marrë një kthesë që nuk e prisni ose nuk mund ta kontrolloni, por në përgjithësi do të jetë për të mirën tuaj. Emocionet tuaja këtë javë do të duhet të jenë të moderuara dhe të shmangni euforinë. Jepini vetes kohë për të shijuar diçka përpara se ta ndani atë me njerëz të tjerë. Gjatë javës, shumica prej jush do të kenë të ardhura nga burime të ndryshme. Një fitim i vogël shtesë është i mundur. Sukseset tuaja këtë javë nuk do të jenë të rastësishme dhe do të jenë rezultat i punës, njohurive dhe marrëdhënieve të qëndrueshme tashmë të vendosura profesionale apo të biznesit. Burrat do të kenë arsye për t'u gëzuar pas një situate stresuese, pasi do të kenë qartësi për zgjidhjen e saj. Do të jetë një javë e pafavorshme për aktivitete gjyqësore apo ligjore dhe nëse jeni në proces të një ndryshimi të rëndësishëm, veproni me shumë kujdes! Gratë do t'i kushtojnë kohë shtesë aktiviteteve me fëmijët . Do të keni një takim ku do të diskutoni për marrëdhënie të rëndësishme financiare, afera apo dokumente të natyrës financiare. Shumë do të jenë pjesë e një mbledhjeje të rëndësishme familjare.

Virgjëresha

Do të keni shumë takime, pjesëmarrje në evente të ndryshme shoqërore. Do të përjetoni një sërë emocionesh që lidhen me njerëzit nga afër dhe larg. Do të gëzoheni për suksesin ose fatin e mirë të dikujt dhe kjo mund të ketë një efekt të favorshëm edhe në jetën tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje të arrini përparim në punët tuaja, të merrni lëvdata, komplimente ose shpërblime të merituara. Gjatë kësaj jave do të jeni më agresivë në kërkesat tuaja ndaj personave të familjes, veçanërisht për gjërat që lidhen me arsimin apo karrierën. Do ta keni të vështirë të toleroni dembelët ose ata që nuk kanë ndjenjën e përgjegjësisë, edhe nëse jetojnë në shtëpinë tuaj. Gjatë javës do të keni mundësi të angazhoheni në punë me kohë të pjesshme që do t'ju sjellë të ardhura shtesë në varësi të ambicies dhe nevojave tuaja. Për shkak të shpërqendrimit ose nxitimit, mund të harroni ose humbni gjëra të rëndësishme për ju. Në shumicën e rasteve, do të jeni në gjendje t'i gjeni dhe t'i merrni përsëri. Gjatë javës, mos refuzoni një ftesë për një takim apo mbledhje, sepse personat që do të takoni do t'ju japin informacione të rëndësishme dhe të dobishme. Burrat do të ndikohen shumë nga emocionet në marrëdhëniet e tyre me njerëzit e tjerë, qofshin ata të afërm, miq, kolegë etj. Kjo mund të ketë një efekt të dobishëm në marrëdhënien tuaj. Fatkeqësisht, lajmet e këqija mund t'ju kapin në befasi. Gratë do mundohen t’i përfundojnë angazhimet e nisura kohë më parë. Njerëz nga e kaluara juaj do të shfaqen në ëndrrat tuaja dhe kjo do t'ju rikthejë në kujtimet dhe përvojat tuaja të përbashkëta.

Peshorja

Gjatë javës nga 27 nëntori deri më 3 dhjetor do t'ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi dhe detyra që lidhen me shtëpinë, me jetën dhe komoditetin e shtëpisë tuaj. Ndoshta jo gjithçka do të shkojë sipas pritshmërive tuaja, por shmangni të qenit të padurueshëm, nervoz. Mbroni sendet tuaja personale, dokumentet ose postën elektronike nga sytë kureshtarë. Me siguri do të keni pritshmëri specifike për këtë javë, por tregohuni më të durueshëm ndërsa gjërat do të zhvillohen dhe bëhen më të qarta. Gjatë javës, nevoja për të marrë vendime do t'ju kushtojë shumë energji mendore, pasi afatet për këtë do të jenë të shkurtra dhe do të dëshironi të keni më shumë kohë për të menduar. Vendimet mund të jenë të vështira ose mund të mos jeni gati për to. Gjatë javës do të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një person që njihni. Ëndrrat që lidhen me njerëzit nga Përtej do t'ju emocionojnë, por gjithashtu do t'ju tregojnë se ka gjëra që edhe nëse nuk mund t'i shihni, ato përsëri ekzistojnë. Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë më të gëzuar dhe të qetë. Gratë do të duhet të përballen me natyrën sarkastike të një të afërmi që do të tregojë kokëfortësi dhe mosgatishmëri për të kuptuar një situatë në familje. Shumë do të duhet të blejnë një dhuratë për një të dashur ose mik. Disa nga pritshmëritë tuaja këtë javë do të lidhen me ndjenjën intuitive për të vendosur diçka të mirë në jetën tuaj. Burrat do të mbështeten te njerëzit që jetojnë në një qytet apo vend tjetër për realizimin e planeve të tyre. Do të keni një bisedë të rëndësishme në lidhje me ndonjë punë apo biznes.

Akrepi

Do të jetë mirë të hiqni dorë nga disa plane ose synime të paracaktuara që mund t'ju shkaktojnë humbje ose prishje në marrëdhënie të rëndësishme. Prisni një kohë më të mirë për këto gjëra… Do të trishtoheni nga lajmet që lidhen me humbje të ndryshme apo ngjarje të pakëndshme në jetën e të afërmve apo miqve. Dështimet në jetën e tyre personale mund të jenë një përvojë e rëndësishme edhe për ju. Kjo javë mund të jetë e suksesshme për ju, veçanërisht nëse ndiqni rrjedhën e natyrshme të ngjarjeve. Kështu, ju vetë mund të lini derën hapur për shanset që do të jenë të rëndësishme për realizimin tuaj personal ose profesional. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund ta provoni një herë fatin në llotari. Gjatë javës do të keni një angazhim serioz, të cilin do t'ju duhet ta përmbushni në mënyrën më të mirë të mundshme, pa zvarritur dhe pa kërkuar zgjidhje të zgjuara. Këtë javë, një përvojë nga e kaluara juaj do t'ju bëjë të trishtoheni ose të mërziteni përsëri. Këtë javë do jetë e rëndësishme të mos thelloni problemet me të cilat do të përballeni. Ju mund ta gjeni veten të papërgatitur për pasojat e tyre. Djemtë dhe vajzat do të tregojnë një natyrë fëminore në situata që do të kërkojnë një qëndrim më serioz. Ndoshta nuk do ta shihni qartë seriozitetin e situatës. Në marrëdhëniet tuaja personale dhe miqësore do të ketë rast për argëtim dhe eksperienca të këndshme. Ju do të kërkoni mbështetje ose ndihmë nga një grua, me shumë mundësi një gjyshe, nënë ose motër më e madhe. Burrat do të kalojnë shtatë ditë interesante. Përpara jush është një kohë kur do të jeni në gjendje të dilni nga një situatë e pakëndshme, të gjeni një zgjidhje të papritur për problemet që fillimisht dukeshin shumë më serioze. Gratë do të duhet të braktisin disa nga detyrat e tyre profesionale, planet apo idetë e biznesit, ose të paktën t'i ruajnë ato për t'i zbatuar në rrethana më të mira. Një konflikt i papritur mund t'ju shkaktojë një humbje për të cilën nuk jeni të përgatitur. Do të keni mundësi të mira financiare.

Shigjetari

Bëni kujdes në rast se keni ndonjë marrëdhënie financiare me persona më të rinj se ju. Kjo do të jetë një javë interesante për përvojat tuaja romantike. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësinë të realizoni planet që kanë të bëjnë me mirëqenien e familjes apo zhvillimin e biznesit me të cilin jeni përfshirë. Shumica e informacionit që do të merrni gjatë kësaj periudhe do të duhet të ruhet mirë sepse do t'ju duhet së shpejti. Gjatë javës do të merrni një ofertë ose do të lindin ide që lidhen me jetën tuaj profesionale apo shoqërore. Do ketë disa momente më të tensionuara konfliktesh dhe debatesh me persona të familjes apo me kolegë. E mira është se do të gjejnë zgjidhjen e tyre pa shumë vonesa. Gjatë javës përpiquni të mos mbani mbi vete ndjenjat apo emocionet e këqija, për të mos krijuar një problem të padëshiruar shëndetësor. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur emocione të tilla lidhen me një të dashur. Gjatë kësaj jave do të ketë një zhvillim të rëndësishëm në dashurinë apo marrëdhënien tuaj intime. Djemtë dhe vajzat do jenë në humor dhe të etur për të bërë disa plane për festat e fundvitit. Do të kënaqeni duke komunikuar me njerëz nga rrethi juaj i miqve që do të kenë një ndikim të mirë tek ju këtë javë. Në shkollë apo në punë, shmangni shakatë dhe ngacmimet e papërshtatshme. Burrat do të jenë të prirur ndaj humorit të keq ose sentimentalizmit të çuditshëm. Një ngjarje në jetën e dikujt që njihni do t'ju trishtojë, veçanërisht nëse përfshin një grua që e doni, e respektoni ose ka një vend të rëndësishëm në jetën tuaj. Gratë duhet të mbrojnë sendet dhe informacionet e tyre personale nga sytë kureshtarë ose vjedhjet. Kjo është veçanërisht e vërtetë për dokumentet e rëndësishme financiare, kartat bankare, informacionet në telefonin tuaj personal etj. Manifestimet e xhelozisë dhe dëshira për të manipuluar njerëz apo ngjarje nuk do t'ju ndihmojnë.

Bricjapi

Gjatë javës do t`ju presin një sërë surprizash që do të kenë një efekt të vogël ose më të madh në jetën tuaj. Mos i shtyni ose mos ikni nga angazhimet tuaja shtëpiake, edhe nëse nuk merrni mbështetje ose ndihmë nga anëtarët e tjerë të familjes për t'i përmbushur ato. Gjatë kësaj jave të gjithë do të mbështeten vetëm tek ju, e ju tek askush. Do të ketë riparime urgjente shtëpiake, nevoja për të zëvendësuar pajisje të rëndësishme, përfshirë në vendin tuaj të punës. Gjatë javës do të mund të përfitoni nga rrethanat e favorshme në zbatimin e planeve që lidhen me shtëpinë apo pronën që zotëroni. Kontaktet e reja gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë kryesisht me njerëz që do të jenë të rëndësishëm për ju dhe zhvillimin e planeve tuaja. Ata mund të jenë njerëz që kanë kaluar një situatë të ngjashme me ju. Java do jetë e favorshme për udhëtime, por nëse udhëtoni për punë tregohuni të kujdesshëm dhe të përgatitur mirë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni veprimet dinake.Do të keni takime të ndryshme miqësore apo sociale. Do të jeni aktiv si në aspektin profesional, ashtu edhe në atë politik apo shoqëror. Djemtë dhe vajzat do të duhet të punojnë më shumë në shkollë, universitet apo karrierë. Veprimet e një gruaje që ju do, do të reflektojnë shumë fuqishëm në jetën tuaj personale. Do të merrni ndikim, mbështetje ose ndihmë të mirë nga dikush me të cilin keni një marrëdhënie financiare. Burrat duhet të jenë të kujdesshëm me shëndetin e tyre, me infeksionet virale apo ftohjet. Disa sëmundje mund të jenë të vështira për t'u diagnostikuar ose zbuluar vonë, kur ato do të kërkojnë trajtim më serioz. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të shmangni humorin pesimist ose depresiv. Shikoni në drejtimin e gjërave të mira në jetën tuaj: si në të kaluarën ashtu edhe në të ardhmen. Gratë do të ndikohen shumë nga këshillat jopraktike të miqve. Një debat i vjetër, konflikt apo marrëdhënie e vështirë do të zërë sërish një vend në jetën tuaj të përditshme.

Ujori

Gjatë javës do të kaloni një periudhë të favorshme për zgjidhjen e marrëdhënieve dhe çështjeve të ndryshme financiare. Do t'ju duhet të respektoni dëshirat ose këshillat e një personi me të cilin punoni së bashku. Problemet tuaja shtëpiake gjatë këtyre shtatë ditëve do të shtohen. Mobilizimi dhe mbi të gjitha durimi nga ana juaj do të jetë shumë i rëndësishëm për sukseset tuaja. Natyrisht që këtë javë do të keni pritshmëri për zhvillimin e ngjarjeve në jetën tuaj personale, por vështirë se do të ketë ndonjë ndryshim në këtë plan. Megjithatë, bëni kujdes me premtimet, përmbushja e të cilave do të jetë e paqartë ose pothuajse e pamundur. Surprizat që sjell jeta këtë javë do të jenë interesante. Ato ndoshta do t'ju japin mundësi të reja për të ndryshuar disa nga planet ose veprimet tuaja për mirë. Momentet e trishtimit do të shoqërohen me probleme të ndryshme shëndetësore. Ju mund të përjetoni trishtim lidhur me njerëzit që nuk janë më me ju. Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime dhe për gjithçka që lidhet me personat që jetojnë në një vendbanim tjetër. Në përgjithësi, gjatë këtyre shtatë ditëve më shpesh do t'ju duhet të përshtateni me karakteret e njerëzve që ju rrethojnë. Burrat do të bëjnë një përpjekje për të vjedhur, manipuluar ose keqtrajtuar njerëzit e tjerë. Ka shumë punë për të bërë para jush, kështu që mos u përfshini në gjëra që pengojnë ose ulin përparimin tuaj. Gratë do të angazhohen më seriozisht në zgjidhjen e problemeve shtëpiake dhe familjare. Do të dëshironi të kaloni më shumë kohë me njerëzit që ju pëlqejnë duke diskutuar për ngjarje të ndryshme familjare, sociale apo politike. Dikush nga shtëpia juaj mund të udhëtojë gjatë këtyre ditëve ose mund të keni përvoja interesante me një të afërm, mik që jeton në distancë nga shtëpia juaj. Një javë shumë dinamike përsa i përket shkëmbimit të informacionit, por shumica e lajmeve do të lidhen me familjen apo miqtë tuaj.

Peshqit

During the week it will be difficult, but not impossible, to maintain a good and positive mood. Most of the events during these seven days will manage to surprise or confuse you. This will definitely affect your mood and can be the cause of sleepless nights, headaches. This week will have its importance for the development of your plans, the implementation of which must be completed by the end of the year. Perhaps you will have to make a decision that will determine the development of important plans for the beginning of the new year or related to changes in your lifestyle. During the week you will receive news, have phone calls or meetings about people from another city or country. During this week, an event will happen that can encourage discussions about the marriage of your relatives or friends. It is possible that this is due to problems related to betrayal, divorce, serious illnesses, etc. Boys and girls will look for an easy way out of serious trouble. Money will be an important factor in your stability and security, but only if you are able to have your own income. Otherwise, these things will depend on the actions and factors in your parents' lives. You can achieve significant academic or career successes, but fate will not give you anything as a gift: study and work hard! Men will have to be more careful with their health, be careful of colds, viral or chronic diseases. Some urgent tasks related to money, or documents will cause you anxiety or worry if you have to meet certain deadlines. This will be an important period for your career or business. Women will have to show character when they have to make difficult decisions about their family or career. You will seek the opinion or advice of friends, especially when events concern your personal or intimate life. At work you will have serious conversations with colleagues, clients or managers.