HOROSKOP

Weekly horoscope until July 7

Weekly horoscope until July 7

Aries

During the week of July 1 - 7, you will be asked to deal wisely with controversial or conflicting situations that have already arisen. Family trips this week will be more complicated and filled with tension.

During this week you will have to look at your past plans, ideas or relationships, which will now have the opportunity to develop. During this week, you will see much more clearly the possibility of bringing you any benefits or pleasant experiences.

Projects in which you were engaged some time ago, but which suffered failure or loss, will now have a favorable time for development, progress and success. If you have persevered and kept what you have achieved, now you will easily have the opportunity to continue with these plans of yours.

The week as a whole will be favorable for solving problems or relationships that cause you concern and anxiety. It is possible that during these seven days you will realize that you have exaggerated a situation that is actually not that dramatic at all.

During these seven days, news or a phone call may upset or disappoint you.

Some of you will have to postpone a trip or make a change in plans related to travel, private car, etc.

Many will wait for a meeting or an event related to a loved one.

Boys and girls will have to look for new ways to deal with old problems. In most cases, they will relate to the relationships you have with friends, peers or colleagues. Difficult successes this week will teach you at least one life lesson. The more emotional of you will be offended or cry easily. Meetings or gatherings during these seven days are not excluded, but most of them will be obligatory or will not give you much pleasure.

Men will have to focus mainly on their professional duties, as there may be changes, start a new activity or project, work with new clients or new colleagues, etc. Professionally, a man will have a very strong influence on you.

Women will show this week an unusual impatience, which can be expressed from time to time with nervousness, pressure on others and similar actions can cause a reciprocal negative reaction in those around you. The conflicts that will arise during these seven days and that will be related to your property or material interests will be very emotional and stormy.

Taurus

During the week of July 1 - 7, your family will have conversations about professional or business issues that concern you or someone close to you.

During this week, you will find it difficult to realize your plans related to various repairs or improvements at home.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, takimet apo vizitat e ndryshme të njerëzve në shtëpinë tuaj do të ndikojnë emocionalisht tek ju si barrë apo stres. Kjo mund t'ju vërë në një situatë delikate nëse lejoni që emocionet të kontrollojnë mendjen tuaj.

Gjatë kësaj jave do të keni parasysh disa blerje të ardhshme për ju ose shtëpinë tuaj dhe do mundoheni ta planifikoni mirë buxhetin për të shmangur vështirësitë e mundshme.

Gjatë këtij muaji, shumë do të bëjnë një ndryshim të madh në planet e tyre për shkak të rrethanave të reja që do të krijohen në jetë ose në vendin ku jetojnë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë duke komunikuar me miqtë, të afërmit. Do të mund të merrni shumë njohuri ose informacione interesante nga njerëzit me të cilët studioni ose punoni. Nuk do t'ju pengojë të dëgjoni këshillat e dikujt që do të përpiqet t'ju udhëheqë ose t'ju ndihmojë në diçka. Përdoreni këtë javë për të planifikuar të ardhmen.

Burrat do të jenë shumë më të shqetësuar gjatë këtyre shtatë ditëve, gjë që do të pasqyrojë durimin dhe aftësinë e tyre për të dëgjuar me kujdes atë që njerëzit e tjerë duan t'u thonë. Nuk përjashtohen shfaqjet e pakëndshme të xhelozisë apo dëshira për t'i imponuar vullnetin partnerit romantik apo bashkëshortor. Gjatë kësaj jave ka mundësi të takoni njerëz që do t'ju irritojnë ose provokojnë me sjelljen e tyre. Shumë lehtë do të futeni në situata të ndryshme të pakëndshme gjatë kësaj jave, për të cilat duhet të jeni shumë të kujdesshëm që në ditët e para, në mënyrë që të mos shkaktoni momente të tilla të padëshiruara në jetën tuaj.

Gratë do të presin të shohin rezultate reale nga veprimet e tyre të javës ose dy javëve të mëparshme. Mund të keni pritshmëri specifike për një bisedë, takim ose aktivitet të përgjithshëm me njerëz të tjerë. Është e mundur që dikush të mbështetet tek ju për të zgjidhur një problem personal ose një situatë tjetër jetësore. Gjatë kësaj jave do të jeni shumë më të përfshirë me familjen tuaj ose me të afërmit. Kjo do të jetë një javë e favorshme për organizimin apo pjesëmarrjen në një mbledhje familjare, fejesë apo martesë.

Binjakët

Gjatë javës 1 - 7 korrik do t'ju duhet të zgjidhni një situatë që lidhet me një gënjeshtër ose një veprim, vendim të gabuar, diçka që keni harruar të bëni disa kohë më parë.

Një situatë e tillë nuk do jetë e këndshme, por shtyrja e saj nuk sjell asgjë më të mirë.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të zgjidhni angazhimet dhe detyrat e paplotësuara dhe gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni më të prirur për të organizuar punën tuaj.

Java sjell fat në përmbushjen e angazhimeve. Gjatë kësaj jave do të përjetoni disa ngjarje të këndshme dhe të veçanta në shtëpinë tuaj.

Në përgjithësi, këtë javë ndikimi i burrave në jetën tuaj personale apo profesionale do të jetë i mirë dhe konstruktiv për ju.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni më shumë kontakte me miq nga afër dhe larg, do të shkëmbeni informacione interesante dhe do të planifikoni takime apo mbledhje të ardhshme.

Djemtë dhe vajzat do të përballen me disa telashe më serioze gjatë këtyre shtatë ditëve. Ato mund të zgjidhen shumë shpejt, por gjithashtu mund të zvarriten me kalimin e kohës nëse vendosni të merreni me to me nxitim dhe pa u menduar shumë. Në fakt, natyra e tyre do të kërkojë sjellje më të mençur nga ana juaj, dhe ndoshta ndihmë nga një i dashur. Duke u mbështetur në veprime dhe vendime të arsyeshme, të mençura dhe praktike, do të keni mundësinë të kaloni me fat dhe sukses një javë interesante në jetën tuaj.

Burrat mund të kenë probleme të ndryshme shëndetësore ose shqetësime që lidhen me ngjarje të ndryshme në jetën tuaj personale ose profesionale. Nuk përjashtohen problemet më serioze shtëpiake apo problemet me pajisjet, me makinën personale e të tjera. Shumë njerëz nga rrethi juaj i ngushtë i të afërmve do të mbështeten tek ju këtë javë dhe kjo ndonjëherë mund t'ju rëndojë edhe më shumë.

Gratë, në dëshirën e tyre për të arritur më shumë dhe më shpejt, jo vetëm që mund të krijojnë tension rreth vetes, por edhe të veprojnë në mënyrë provokuese, ndonjëherë në mënyrë të vrazhdë ose shumë emocionale ndaj njerëzve të tjerë. Java mund të mbahet mend me një ngjarje ose përvojë që lidhet me njerëzit në familjen tuaj.

Gaforrja

Gjatë javës 1 - 7 korrik do të keni një kohë të favorshme për të përqendruar vëmendjen dhe energjinë tuaj në zhvillimin tuaj profesional, në punë apo në biznes. Kjo është një kohë për t'u rritur në karrierën tuaj.

Prisni informacion interesant ose të dobishëm nga një person me të cilin punoni.

Gjatë kësaj jave, përfshirja në një intrigë ose përhapja e informacionit të rremë mund t'ju diskreditojë para njerëzve të rëndësishëm. Zhvillimi i natyrshëm i kësaj situate mund të çojë në ndërprerjen e këtyre marrëdhënieve.

Jini të kujdesshëm dhe verifikoni çdo informacion që merrni nga miqtë, fqinjët ose të njohurit.

Në përgjithësi, kjo javë do të jetë konstruktive dhe e suksesshme për ju, veçanërisht nëse fokusoheni në marrëdhëniet harmonike me njerëzit që ju rrethojnë dhe në përmbushjen e rreptë të përgjegjësive tuaja.

Takti dhe diplomacia do t'ju ndihmojnë të kapërceni çdo situatë të ndërlikuar ose keqkuptim të papritur.

Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të përballen me telashe të shkaktuara nga karakteri dhe mentaliteti juaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni një bisedë ose takim të rëndësishëm me dikë nga i cili do të prisni mbështetje ose ndihmë për një plan, qëllim ose ndërmarrje të rëndësishme.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të kërkojnë këshilla ose ndihmë nga një prind ose një mik besnik për të zgjidhur problemet që kanë lindur. Kjo do të jetë një javë shumë stresuese, sepse do t'ju duhet të përballeni më shpesh me gjëra të pakëndshme, të komunikoni me njerëz të pakëndshëm dhe do ta keni të vështirë të mbani një humor të mirë dhe pozitiv.

Burrat do të kenë një angazhim të rëndësishëm që mund të jetë familjar, profesional apo biznesi. Patjetër që do të keni më shumë fat dhe shanse këtë javë. Nëse do të përfitoni prej tyre dhe sa rezultate të mira mund të arrini, do të varet nga aktiviteti juaj dhe përgatitja për veprimet përkatëse. Shumë do ta kujtojnë këtë javë me një përvojë të papritur lidhur me një fëmijë ose një të ri.

Gratë do të kalojnë një javë me angazhime dhe vendime të rëndësishme në lidhje me ndryshimet aktuale ose të ardhshme në jetën tuaj. Ata prej jush që do të përfshihen në një çështje gjyqësore ose ligjore do të jenë në gjendje ta përshpejtojnë zhvillimin e saj. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju presin lajme të ndryshme të rëndësishme, shkëmbim informacionesh të dobishme me njerëz nga afër dhe larg, si dhe propozime që do të sjellin gjëra të reja në jetën tuaj të përditshme personale apo profesionale.

Luani

Gjatë javës 1 - 7 korrik ju presin përvoja interesante, të cilat mund të shënojnë në një farë mënyre ndryshimet e ardhshme që lidhen me shtëpinë tuaj. Ka mundësi që ngjarjet e kësaj jave të provokojnë një lëvizje apo udhëtim në të ardhmen për arsye të ndryshme.

Kjo javë do të jetë e ndërlikuar dhe e paqartë për sa i përket planeve që lidhen me shitjen ose blerjen e një shtëpie apo prone.

Java parashikon përvoja ose takime të ndryshme të këndshme me njerëz që do të kenë një festë familjare ose përvjetor.

Gjatë kësaj jave, shumica prej jush do të kenë mundësi më të mira për zhvillim.

Java parashikon një ngjarje të këndshme ose të rëndësishme që lidhet me një prind, vëlla ose motër.

Gjatë javës do të keni një bisedë ose një takim me njerëz që do t'ju tërheqin vëmendjen me problemet e tyre, për të cilat do të keni një zgjidhje ose të paktën një ide sesi t'i zgjidhni. Sigurisht, nëse dikush është i gatshëm të marrë këshillën tuaj.

Gjatë kësaj jave mund të jeni të rënduar emocionalisht nga drama jetësore e miqve apo të njohurve tuaj. Një person nga rrethi juaj i miqve ose të njohurve mund të përjetojë një incident të pakëndshëm.

Në përgjithësi, java do t'ju befasojë me disa shanse të reja, mundësi, risi dhe të tjera që do t'ju krijojnë një humor pozitiv dhe optimist.

Gjatë kësaj jave, do të prireni të investoni më shumë kohë dhe ndjenja në përvoja personale ose intime.

Djemtë dhe vajzat do t'i drejtojnë veprimet e tyre në zbatimin e disa planeve nga të cilat do të varet jeta e tyre personale gjatë muajve të mbetur të vitit. Do të prisni informacione të rëndësishme për ju. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme për ju që të mos mbivlerësoni aftësitë tuaja, të bëni planet tuaja të bazuara në gjëra realisht të arritshme ose, me pak fjalë, ‘të mos rrini pezull në re’.

Burrat do ta shikojnë paraqitjen e njerëzve të rinj në jetën e tyre me skepticizëm dhe një rezervë të madhe. Komunikimi i vështirë në fillim mund të çojë shumë shpejt në një miqësi të dobishme. Një ndikim të madh në vendimet tuaja dhe arritjen e rezultateve specifike gjatë javës do të kenë personat me të cilët keni një lloj marrëdhënieje familjare.

Gratë do të priren të përqendrohen në qëllimet dhe objektivat e tyre, gjë që mund t'ju bëjë të dukeni jo miqësore me të tjerët. Do t'ju duhet të bëni një bisedë serioze ose të sinqertë me një grua me të cilën nuk jetoni së bashku.

Virgjëresha

Gjatë javës 1 - 7 korrik, do të jetë e mençur të veproni praktikisht në çështjet që kanë të bëjnë me detyrat tuaja familjare. Çdo gjë që do të bëni për familjen tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve duhet të jetë e menduar mirë, të veproni me mençuri, të merrni parasysh realitetet që ju rrethojnë.

Gjatë javës, shumë do të përgatiten ose do të marrin pjesë në një mbledhje të rëndësishme familjare.

Veprimet ose vendimet e një personi nga rrethi juaj i miqve ose të afërmve do t'ju bëjnë të trishtuar ose të zhgënjyer.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar për qëllime turistike ose për të takuar njerëz të këndshëm.

Gjatë javës do të bëni një shpenzim për një fëmijë apo një të ri dhe ndoshta do të keni një arsye specifike për këtë.

Marrëdhëniet tuaja monetare me të rinjtë do të kenë një zhvillim të favorshëm.

Do të prireni të shikoni me më optimizëm problemet tuaja të vjetra. Disa prej tyre tashmë janë në prag të zgjidhjes përfundimtare.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një rast mbledhjeje që ka shumë të ngjarë të lidhet me miqtë. Kjo mund të jetë një përvojë që përfshin shumë njerëz, që kërkon një dhuratë të përshtatshme. Gjatë kësaj jave nuk do ju mungojnë emocionet dhe eksperiencat e këndshme, por kjo nuk do të thotë se duhet të anashkaloni detyrat dhe detyrimet tuaja serioze. Sigurohuni që të keni kohë të mjaftueshme për gjithçka dhe mos shkaktoni konflikte me njerëzit e tjerë për shkak të sjelljes suaj.

Burrat do të duhet të 'hapin sytë gjerësisht' në mënyrë që të mos bien në ndonjë iluzion, të bien viktimë e ndonjë mashtrimi ose në situata të ngjashme të pafavorshme. Kontrolloni me kujdes çdo informacion dhe lajm që do të merrni gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gratë do të duhet të pranojnë disa telashe këtë javë si një mësim për t'u mësuar në rrugën e vështirë. Në shumicën e rasteve këto përvoja do të lidhen me një grua. E mira është se do të mund të dilni nga kjo situatë pa humbje apo negativitet, por edhe me dhimbjen që e keni lejuar të ndodhë. Gjatë javës do të keni të paktën një shans për të performuar ose për të treguar aftësitë tuaja profesionale, sociale ose të biznesit.

Peshorja

Gjatë javës 1 - 7 korrik do të angazhoheni në takime të ndryshme me miq apo të njohur të rinj dhe të vjetër. Në shumicën e rasteve, do të keni një rast të veçantë për këtë.

Njohjet tuaja me personat me të cilët keni qenë së bashku në të kaluarën do të kenë një zhvillim interesant: shokët e klasës, kolegët, fqinjët etj.

Gjatë kësaj jave mund të organizoni plane interesante me miqtë për veprime të përbashkëta në të ardhmen e afërt. Ju mund të angazhoheni në disa projekte të reja që lidhen me njerëzit në rrethin tuaj të miqve.

Gjatë kësaj jave çështjet tuaja financiare do të kërkojnë më shumë vëmendje, pasi ekziston rreziku për të gabuar, për t'u bërë objektiv mashtrimi, për të humbur diçka nga lëshimet etj.. Në përgjithësi tregohuni maksimalisht të përqendruar në të gjitha veprimet që lidhen me paratë.

Disa prej jush gjatë javës do të diskutojnë apo zgjidhin çështje financiare që kanë të bëjnë me trashëgiminë, pensionin etj.

Udhëtimet këtë javë do të lidhen me kontradikta apo konflikte të çdo natyre. Në përgjithësi, do të ketë shumë tension në një udhëtim ose në kontaktet me njerëz nga larg.

Përsa i përket dashurisë, nëse keni një partner që jeton në një vend tjetër, do të lindin mosmarrëveshje që kanë të bëjnë me shfaqje xhelozie, keqkuptime etj.

Në përgjithësi, kjo javë do të mbahet mend për një komunikim më të gjallë me miqtë e afërt dhe të largët. Do të diskutoni lajme interesante, ngjarje, plane për t'u takuar së shpejti dhe më shumë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë interesante rritjeje në pikëpamjet e tyre për botën dhe jetën në përgjithësi. Nëpërmjet përvojës që do të fitoni gjatë këtyre shtatë ditëve, përmes njerëzve që do të takoni apo bisedoni, do të mësoni shumë gjëra të reja që mund të ndryshojnë botëkuptimin tuaj.

Gjatë kësaj jave do të jetë mirë të lini pas çdo iluzion dhe shpresë për gjëra që ishin të mundshme një apo dy vite më parë, por në këtë fazë ndryshimet, pjesë e të cilave jeni edhe ju, nuk do t'ju lejojnë t'i realizoni ato.

Burrat do të gjejnë diçka për të investuar energjinë dhe shpresat e tyre për të ardhmen. Kjo qasje optimiste ndaj jetës do t'ju shërbejë për mirë këtë javë. Konfliktet që do lindin gjatë këtyre shtatë ditëve do i shikoni shumë më lehtë dhe nuk do zhyteni në problemin që i shkakton. Do të jetë më e vështirë për ju kur komunikoni me njerëzit me të cilët punoni, por edhe atje mund të gjeni një mënyrë për të folur me takt.

Gratë do të duhet të përdorin përvojën që kanë grumbulluar në të kaluarën e tyre për t'u marrë me një situatë komplekse ose delikate këtë javë. Disa gabime që keni bërë në të kaluarën tuaj, si angazhimet e papërfunduara ose premtimet e thyera, mund të dalin në pah si një kujtim, ose si presion për ta bërë këtë gjithsesi. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të ruheni nga humbja apo vjedhja, të cilat mund të lidhen me një dokument, sende personale, para etj.

Akrepi

Gjatë javës 1 - 7 korrik do të jeni dëshmitarë ose pjesëmarrës në një ngjarje interesante ose të papritur që lidhet me një të afërm.

Gjatë kësaj jave do të keni shpresë për zhvillimin e punëve tuaja që lidhen me paratë.

Në përgjithësi, gjërat që lidhen me dokumentet financiare do të jenë të suksesshme për ju.

Gjatë kësaj jave do të përfitoni në një farë mënyre nga veprimet e një personi me të cilin punoni ose studioni së bashku. Është e mundur të merrni këshilla, mbrojtje, sugjerime etj.

Edhe pse do të keni besim të madh në suksesin e planit apo sipërmarrjes suaj, kjo javë ju sjell edhe momente pesimizmi. Ju mund të vendosni papritur dhe emocionalisht të hiqni dorë nga diçka në mënyrë që të vendosni energjitë dhe burimet në diçka tjetër që e konsideroni më premtuese.

Java sjell mundësinë e konflikteve apo keqkuptimeve të dashurisë. Mosmarrëveshjet do të lindin për çështje të parëndësishme.

Manifestimet e intolerancës ndaj veprimeve ose sjelljeve të partnerit tjetër janë të mundshme.

Përvoja të tilla mund të testojnë disa marrëdhënie më të brishta ose të sapoformuara.

Disa prej jush do të duhet të merren me çështje më të përgjegjshme ose situata të tjera komplekse që lidhen me një fëmijë ose një të afërm të ri.

Është e mundur që të lindë një shqetësim lidhur me paratë, ose do t'ju duhet të shpenzoni para për shëndetin: për terapi ose trajtim.

Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë këtë javë me disa vendime të rëndësishme që do të merrni me iniciativën tuaj ose nën presionin apo këshillat e njerëzve të tjerë. Biseda serioze dhe veprime të përgjegjshme janë përpara jush për të siguruar stabilitetin tuaj financiar.

Burrat do të kalojnë një javë me shanse dhe situata interesante, të cilat nëse luhen mirë dhe shfrytëzojnë mundësitë, mund të arrijnë një përparim interesant në çështjet e tyre personale apo profesionale. Njerëzit tuaj të afërt do të kenë një ndikim shumë të mirë në vendimet dhe angazhimet tuaja. Problemet, aty ku lindin, do të jenë për shkak të nxitimit, padurimit dhe ndonjëherë paaftësisë suaj për të vlerësuar saktë situatën specifike.

Gratë do të kenë angazhime dhe detyrime serioze dhe të përgjegjshme gjatë javës kryesisht në punë apo biznes, varësisht se në cilën nga këto fusha po zhvillojnë. Gjatë javës do të keni biseda apo angazhime me një burrë, të cilat mund të lidhen edhe me karrierën tuaj.

Shigjetari

Gjatë javës 1 - 7 korrik do të përjetoni një sërë emocionesh që lidhen me një pjesëtar të familjes ose të afërm të tjerë të afërt. Një rast për këtë mund të jetë një ditëlindje, dita e emrit ose momente të tjera të rëndësishme në jetën e tyre.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të konsideroni më seriozisht opsione të ndryshme për zgjidhjen e problemeve që krijojnë tension në shtëpi dhe në marrëdhëniet tuaja familjare.

Gjatë javës, lajmet ose ngjarjet që lidhen me dashurinë tuaj të vjetër ose aktuale mund t'ju bëjnë përshtypje në një farë mënyre.

Njohje të reja do të ndodhin në rrethana të papritura ose të çuditshme, por ju e dini shumë mirë që nuk ka gjëra të rastësishme.

Profesionalisht do të lindin ide të reja dhe do të diskutohen.

Java sjell biseda me njerëz nga rrethi juaj i miqve ose të njohurve, të cilët do të diskutojnë me ju një ide biznesi ose një ide për punë shtesë.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për shqyrtimin e ideve serioze që lidhen me punën ose biznesin.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm këtë javë, pasi parashikimet paraprake për të nuk japin shanse për sukses të madh. Ju mund të keni nevojë të veproni dhe të lëvizni shumë ngadalë, duke peshuar dhe menduar me kujdes çdo veprim ose vendim tuajin. Në këtë mënyrë do të mund të shpëtoni nga çdo telash apo problem, për të cilin në shumicën e rasteve do të jeni të papërgatitur. Megjithatë, këtë javë do të mund të jeni të lumtur për diçka ose për dikë që keni pritur prej kohësh.

Burrat do të kenë pikëpamjet e tyre për planet dhe veprimet e këtë javë, por do të duhet të presin për të marrë informacion shtesë, disa dokumente ose për të bërë një bisedë të nevojshme. Këtë javë do të mund ta kujtoni me një ngjarje apo eksperiencë që ka të bëjë me një vajzë apo një grua që mund të jetë e afërmja, shoqja, kolegja juaj etj. Fati nuk do t'ju mungojë gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gratë do të përpiqen të arrijnë një rritje këtë javë si në njohuritë që mendojnë se janë të rëndësishme për to në këtë fazë, ashtu edhe shpirtërisht duke komunikuar me njerëz që dinë shumë më tepër për botën e padukshme që na rrethon.

Bricjapi

Gjatë javës 1 - 7 korrik do ta drejtoni vëmendjen tuaj tek detyrat ose ngjarjet që lidhen me një grua nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve.

Gjatë kësaj jave, shumë do të kenë pritshmëri lidhur me paratë apo shlyerjen (marrjen) e dokumenteve të rëndësishme. Gjërat do realizohen me sukses për ju, por ka mundësi që zhvillimi i tyre të vazhdojë edhe javën e ardhshme.

Gjatë javës, do të merrni disa përfitime nga një person me të cilin punoni së bashku ose keni të njëjtin mendim në ndonjë çështje sociale ose politike. Ndoshta do të jetë dikush që njihni dhe mund të mbështeteni për drejtësi ose profesionalizëm.

Pavarësisht shpresës që keni për zhvillimin e favorshëm të planit apo sipërmarrjes suaj, do të kaloni edhe momente pesimizmi dhe depresioni këtë javë.

Përsa i përket dashurisë janë të mundshme keqkuptimet. Mosmarrëveshjet do të lindin për çështje të parëndësishme. Ka mundësi që njëri prej partnerëve të tregojë egoizëm në një situatë të caktuar. Mungesa e durimit apo tolerancës mund të jetë shkaku i ftohjes në marrëdhënien tuaj.

Në përgjithësi, të lindurit në shenjën e Bricjapit do të jenë në gjendje të presin me padurim diçka të mirë në formën e një eksperience të lidhur me udhëtimin. Do të keni kontakte të dobishme me njerëz që jetojnë larg. Do të keni një javë të favorshme për të nisur një njohje të re lidhur me interesat dhe aktivitetet e përbashkëta.

Më emocionalët prej jush mund të provokojnë papritur një konflikt të pakëndshëm.

Vajzat dhe djemtë do të marrin në konsideratë disa nga vendimet dhe veprimet e tyre të guximshme që do të presin t'i realizojnë ose këtë javë ose deri në fund të këtij muaji. Këshilla është të jeni të kujdesshëm, të vlerësoni siç duhet opsionet dhe burimet tuaja, në mënyrë që të mos futeni në një situatë të pakëndshme që mund të ndikojë edhe në shëndetin ose stabilitetin tuaj emocional. Gjatë kësaj jave, mund të mësoni për një incident të pakëndshëm ose problem shëndetësor që lidhet me mikun, bashkëmoshatarin, shokun e klasës ose të njohurin tuaj.

Burrat do të priren të fokusohen tek miqtë e tyre të cilët do t'u kërkojnë favore të ndryshme ose thjesht të kalojnë një kohë të këndshme së bashku në biseda kuptimplota ose të pakuptimta. Gjatë kësaj jave mund të keni një kontakt apo takim me një mik nga e kaluara, që mund të shoqërohet me befasi dhe kjo mund ta bëjë takimin tuaj të këndshëm. Në familjen tuaj këtë javë jo vetëm që do të keni më shumë detyra, por duket se të gjithë do të mbështeten tek ju edhe për gjërat më të vogla.

Gratë do të përballen me disa vendime serioze ose do të bëjnë ndryshime të rëndësishme në jetën e tyre personale ose profesionale. Për ju kjo do të jetë një javë e favorshme për veprime që lidhen me një institucion ligjor apo gjyqësor. Rëndësia e kësaj jave mund të ndihet edhe në jetën tuaj të dashurisë, ku kërkohet një opinion më i prerë për të ardhmen e marrëdhënies suaj. Ju që nuk jeni në një lidhje do ta kuptoni faktin se nëse nuk bëni përpjekje për të gjetur një partner të përshtatshëm, mund të jeni përgjithmonë beqar.

Ujori

Gjatë javës 1 - 7 korrik do ju ndodhin disa ngjarje dhe eksperienca të paparashikueshme. Secili prej tyre do të ketë një zhvillim të veçantë që mund të përcaktojë të ardhmen tuaj për vitet e ardhshme.

Disa ngjarje këtë javë do të lidhen me të afërmit tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të ruani harmoninë dhe mirëkuptimin në marrëdhëniet tuaja familjare, të mos krijoni emocione të panevojshme negative rreth jush.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të bëni njohje interesante, të dobishme për jetën tuaj personale apo profesionale.

Ngjarjet specifike gjatë kësaj periudhe do t'ju çlirojnë nga një shqetësim. Mund të përjetoni tension të përkohshëm që lidhet me një situatë stresuese.

Në përgjithësi, kjo duhet të jetë një javë në të cilën do të përjetoni fundin ose fillimin e diçkaje që do të jetë baza e zhvillimit tuaj të ardhshëm. Kjo është një javë ndryshimesh, gjërash të reja në jetën tuaj që do t'ju duhet t'i jepni një shans për t'i zhvilluar.

Probleme të vogla në lidhje me paratë mund të lindin gjatë javës. Mund t'ju duhet të bëni një pagesë të humbur ose të vonuar, etj.

Disa prej jush do të planifikojnë afera të rëndësishme që do të përfshijnë shpenzime të caktuara.

Djemtë dhe vajzat do ta nisin këtë javë me një eksperiencë apo lajm të pakëndshëm që do t'i bëjë të qëndrojnë me këmbë në tokë, të përballen me realitetet e jetës që kanë. Këto ngjarje mund të kenë të bëjnë me një burrë në familjen tuaj, me dikë në rrethin tuaj të të afërmve ose me dikë për të cilin keni një respekt të veçantë. Kaloni me shumë kujdes çdo ditë të kësaj jave. Jini të vëmendshëm dhe kini kujdes nga surprizat e pakëndshme, nga problemet që, me më shumë kujdes nga ana juaj, do të mund t'i shmangni.

Burrat do të hyjnë në këtë javë me ide interesante, plane apo pritshmëri të mëdha. Në dashuri mund të lindin përvoja interesante me personin e dashur. Disa prej jush mund të përgatisin një surprizë të këndshme romantike. Pritshmëritë tuaja kryesore për këtë javë do të përqendrohen padyshim në jetën tuaj të dashurisë ose në jetën tuaj personale në martesën që mund të keni.

Gratë do të duhet të kujdesen ose për shëndetin e tyre ose për shëndetin e një gruaje afër tyre, e cila mund të jetë edhe më e re. Një problem shëndetësor nuk ka pse të jetë diçka serioze, por do të kërkojë kujdes dhe vëmendje. Gjatë kësaj jave ka mundësi që të humbisni diçka ose t'ju merret për qëllime egoiste, me dëshirën për t'ju bërë keq.

Peshqit

Gjatë javës 1 - 7 korrik, do të përjetoni ngjarje të papritura në punë ose në biznes. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të krijohet një mundësi për aktivitete të reja, mund të gjeni klientë të rinj ose mund të shfaqen kolegë të rinj.

Kjo javë do të jetë e rëndësishme për ju në shumë mënyra. Jeni gati të merrni vendime serioze dhe të përgjegjshme në lidhje me paratë ose një kontratë financiare.

Gjatë javës do të keni takime dhe biseda lidhur me veprimet tuaja të ardhshme me të afërmit, miqtë apo partnerët.

Përdoreni këtë javë për të zgjidhur çështje të rëndësishme financiare për ju. Gjatë këtyre ditëve do të keni mundësi të përfundoni pagesat apo detyrimet e rëndësishme.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për çështje gjyqësore dhe ligjore nëse jeni të përfshirë në të tilla.

Gjatë kësaj jave do të përjetoni një ngjarje emocionale në lidhje me një pjesëtar të familjes. Për shumë prej jush, do të lindë një arsye serioze për të udhëtuar gjatë javës ose në fundjavë.

Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të filluar të jetoni së bashku.

Gjatë kësaj periudhe tregohuni më të përgjegjshëm ndaj vetes nëse keni probleme shëndetësore.

Gjatë javës, do të jeni të kënaqur me lajmet ose një ngjarje që lidhet me dikë që jeton në një qytet ose vend tjetër.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për dashuri dhe eksperienca intime.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, tregohuni të kujdesshëm kur blini gjëra, pajisje se mund të ndodhin komplikime, humbje, dështime.

Boys and girls will spend a week with opportunities to perform, in the field in which they are currently accomplished, such as education, career, etc. During this week you will definitely have chances and do not miss them due to lack of will or lack of desire for a serious commitment. This will be a favorable week for travel, including short distances or visits to places of recreation outside the city where you live. Conflicts during this week will in most cases be about trivial things, but very stormy and with very strong emotions.

Men will have difficulty searching for accurate information, communicating with open or honest people, and at some point these emotions can affect you very negatively. Some ambiguity, lies or suspicious actions may also occur in your family or circle of relatives.

Women can be their own enemies this week, burdening themselves with various doubts or anger about things that have temporary importance or influence in life. During this week you will find it difficult to communicate with your children, to understand their points of view and you will tend to oppose their wishes more often. Of course there will be a specific reason for this emotional state, but it is not something that can be used as an excuse.