HOROSKOP

Weekly horoscope Gemini - Cancer

Weekly horoscope Gemini - Cancer

Gemini

With the Moon moving into Scorpio early in the week of June 17-23, you may want to be more secretive than ever. Whatever you feel like sharing with someone, you may want to hold it for a while until there is a better time to discuss it. When it comes to your emotions during this transit, you may tend to be more sensitive and may want to be more private than usual.

During the week you will be inclined to watch carefully to await the actions of others before making a comment.

Such a position on your part will be a wise decision.

However, in some cases, it can be perceived by others as a manifestation of indecision or a loss of a clear position.

This can cause other people to comment negatively on your inactivity. Be careful not to involve you in any intrigue.

Your love life will be clear and there will hardly be any changes.

You may need to take care of a loved one if they have a health problem or give them support (in case they need it).

During this week, your health will require greater care and attention. Don't ignore diseases! Do not finish the treatment already started!

This week brings more commitments or events related to relatives or neighbors.

An argument can bring up old conflicts, contradictions and unpleasant memories.

However, you do not allow the exchange of insults or accusations.

Boys and girls will find it difficult to control their emotions, irritation and sometimes anger in some controversial or conflicting situations. You will have a strong sense of ownership over your personal belongings or the things you use the most. In your friendships this week, you will be more persistent than tolerant or understanding. You will focus on meeting your own expectations, sometimes at the cost of ignoring the needs of those close to you.

Men will have all forms of entertainment or recreation whenever possible or when you have sufficient financial means to do so. During this week, unexpected thoughts may occupy your mind and may cause desires for meetings or conversations that will surprise the people on the other side. During this week, do not neglect minor health concerns. They can pass quickly, but there will almost always be a warning signal.

Women will be happy with a news or proposal. During this week, you will tend to make some clearer plans for your immediate future, and even begin preparation. The week will favor a trip with your friends.

The crab

Gjatë javës 17 - 23 qershor, kalimi i Venusit në një shesh me Neptunin deri të mërkurën mund të shkaktojë iluzione dhe konfuzion në marrëdhëniet bashkëshortore. Gjatë këtyre 2-3 ditëve do të jeni shumë emocionalë, ose do të keni pritshmëri joreale për zhvillimin e marrëdhënieve tuaja të dashurisë. Gjatë javës do t'ju lindë një mundësi e re. Mund të shfaqet pasi të merrni një lajm të gëzueshëm.

Do të jetë një javë interesante për të komunikuar me njerëz nga afër dhe larg. Nëpërmjet tyre do të merrni lajme, informacione apo dokumente që janë të dobishme dhe të rëndësishme për ju.

Do të krijoni kontakte të reja, të rëndësishme për punët tuaja të ardhshme.

Marrëdhëniet tuaja me jashtë ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë.

Këtë javë do të keni mundësi të zgjidhni një problem që ju ka sjellë tension apo shqetësime javët e fundit. Ajo që do të arrini në këtë plan do të jetë më shumë se sa prisnit. Do të jetë e rëndësishme të shihni gabimet dhe lëshimet tuaja në këtë situatë për të shmangur përsëritjen e tyre në të ardhmen.

Kjo javë do të mbahet mend me një mbledhje të veçantë në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e miqve ose të afërmve tuaj. Kjo mund të jetë një nga ngjarjet që do t'ju sjellë emocione të këndshme këtë javë.

Gjatë javës do të merrni lajme të rëndësishme në lidhje me të ardhurat financiare në të ardhmen, por bëni kujdes me fondet në dispozicion dhe kujdes nga gabimet, deluzionet apo humbjet. .

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur nënshkruhet një kontratë ose dokument financiar.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një bisedë serioze me një burrë për të ardhmen, planet dhe perspektivat e tyre. Është e mundur që ky person të ketë një pikëpamje krejtësisht të kundërt për gjërat që ju interesojnë ose janë qëllimi juaj. Mundohuni të shpjegoni dhe mbroni me kujdes pozicionin tuaj. Java mund të mbahet mend me një ngjarje të rëndësishme ose një përvojë të papritur me një mik të ngushtë. Gjatë kësaj jave mund të habiteni nga lajme të pakëndshme që lidhen me një person që njihni.

Burrat do të kalojnë një javë në të cilën jo vetëm do të ndjekin çdo informacion që vjen nga burime të ndryshme, por do ta përhapin edhe vetë nëpërmjet kontakteve të tyre miqësore në rrjetet sociale. Ky lloj komunikimi më dinamik duhet të zgjidhet mirë në mënyrë që të mos përfundoni nën ndikimin e lajmeve të rreme. Java do të favorizojë kontakte të ndryshme apo punë me dokumente që do të lidhen me pushtetin gjyqësor apo ekzekutiv. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë me situata dhe ngjarje të ndryshme të papritura, por nuk ka gjasa të shfaqen apo zhvillohen në dëmin tuaj.

Women will plan an honest or serious conversation with a woman, which in most cases will be related to relationships and family plans, but can also be related to work or business. Many other meetings and conversations are ahead of you this week, the purpose of which will be to have a clearer idea of ​​what you want and what you can achieve in your near future. During these seven days you will spend enough time for pleasant coffee meetings and sweet conversations with friends. Getting paid may surprise some of you.