HOROSKOP

Weekly horoscope October 9-15

Weekly horoscope October 9-15

Dashi

During the week, an event or experience related to a woman will occur that will leave a strong impression and memory in your mind. Plan your financial affairs well and do not trust unverified promises or information. Do not rush to make plans before you have secured real funds and time for their implementation. If you are dealing with documents of a financial nature, be careful with the conditions stated in them. Now it is important to be realistic and be prepared for any difficulties. Emotional events or important conversations related to a relative are ahead of you this week. It is possible that you will be pleased with the news related to future motherhood, the birth of a child and other similar events. During these seven days, you will experience interesting or dynamic events with someone from your circle of relatives or friends. This week's conflicts will not be long, but they may leave behind a bad memory. In most cases, they will be about small things, mostly caused by your emotional state. Boys and girls can cause loss to themselves due to hasty emotional actions and reactions. During these days, protect your belongings and personal information from theft or unpleasant curiosity. Whatever expectations you have with your friend, be prepared to experience unexpected emotions. Men will need more tenderness and warmth in their relationships. They will be nervous, oversensitive and will easily blame others for their emotional or mental instability during the week. This week brings the possibility of small, unexpected income for you. Women will be required to be more professional and responsible in performing official duties. There is chaos in your family due to different interests and plans for the future. Conflicts on these topics will be emotional and unpleasant. Some of you are ready to break up with a loved one for various life reasons.

Demi

Do të jeni të kënaqur me një situatë apo përvojë që lidhet me punën apo biznesin tuaj. Gjatë javës do të duhet të jeni të kujdesshëm në marrëdhëniet me personat që përpiqen të manipulojnë disi jetën tuaj personale. Ajo që është më e rëndësishme është të ruheni nga marrja e vendimeve të gabuara të udhëhequra nga këshillat e pakërkuara nga 'dashamirës'. Gjatë kësaj jave do të keni angazhime në lidhje me një fëmijë apo një të ri, të cilat do t'ju duhet t'i merrni seriozisht. Gjatë javës, shumë prej jush kanë ngjarje të ardhshme që lidhen me udhëtime, kontakte ose takime me njerëz nga vendbanime të ndryshme. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime pavarësisht qëllimit. Gjatë javës do të bëni biseda serioze profesionale që do të jenë të rëndësishme për angazhimet tuaja të ardhshme. Kjo do të jetë një javë e favorshme për çështje ligjore apo gjyqësore, kontakte me një avokat apo noter etj (nëse lind nevoja). Gjatë javës do të krijoni një miqësi të re, e cila do të jetë përmes kontakteve tuaja profesionale. Djemtë dhe vajzat mund të përjetojnë ditë tensioni lidhur me udhëtimet. Gjithçka që lidhet me udhëtimin këtë javë do të gjejë një mënyrë për t'ju befasuar, hutuar, shqetësuar. Do të keni dëshirë të blini diçka personale për veten tuaj, por ekziston rreziku që të zhgënjeheni shpejt me blerjen tuaj. Gratë do të kenë kontakt me një burrë që do të flasë një gjë, do të mendojë një tjetër me kokën e tij. Ka të ngjarë që ky person të jetë nga rrethi juaj i të afërmve. Java do të favorizojë zhvillimin e planeve tuaja financiare, si dhe do të angazhoheni në aktivitete nga të cilat prisni të ardhura të mira. Burrat do të kenë rastin të flasin seriozisht me një burrë tjetër nga rrethi i tyre i të afërmve. Ka mundësi që mes jush të lindë një mosmarrëveshje, në të cilën secili do të tregojë mospërputhje. Gjatë javës, do të merrni informacione të dobishme përmes një miku.

Binjakët

Gjatë javës do të shqyrtoni situata, veprime ose vendime që lidhen me një të ri nga familja ose rrethi juaj i ngushtë i miqve. Ndoshta ky person po përjeton hapat e parë në një ndryshim të madh të jetës. Gjatë javës, do të përjetoni një ngjarje që lidhet me një të afërm që ndoshta jeton në një qytet tjetër. Shumë nga përvojat tuaja këtë javë do të përcaktojnë zhvillimin e planeve të rëndësishme për të ardhmen. Prisni lajme të rëndësishme ose merrni një ofertë specifike. Shumë prej jush janë gati të mirëpresin ose takojnë njerëz të rinj në rrethin familjar ose profesional. Kjo javë do të favorizojë një takim me një dashuri të re, një aventurë të re dashurie apo flirtim, por nuk duhet të luani me emocionet e të tjerëve. Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të nisin një udhëtim që do të jetë tepër kompleks emocionalisht. Shmangni ngarkimin paraprak të vetes me pritshmëri ose shqetësime negative. Gjërat do të ecin në mënyrën më të mirë për ju. Jepuni atyre kohë dhe mos nxitoni të dilni në përfundime. Përgatituni gjatë këtyre shtatë ditëve për më shumë ngarkesa dhe angazhime. Gjatë javës do ketë tension lidhur me paratë. Janë të mundshme arkëtimet dhe fitimet më të vogla, ose shumë të pasigurta. Në vendin tuaj të punës do të lindë një intrigë apo situatë që do ju vërë në një situatë të vështirë. Injoroni thashethemet ose vërejtjet e papërshtatshme në vendin tuaj të punës. Djemtë dhe vajzat do të kenë një bisedë të rëndësishme për tema që lidhen me sjelljen, mësimin e njohurive të reja, planet për të ardhmen etj. Një javë shumë e rëndësishme për organizimin e punëve tuaja dhe angazhimet e ardhshme. Ata prej jush që janë të angazhuar në ndonjë punë do të gëzojnë fitime të mira. Gratë do të kenë shumë detyra profesionale. Veprimet që lidhen me ndonjë rrezik, me energji elektrike ose me ujë, me një teknikë që nuk e keni përdorur më parë, do të kërkojnë vëmendje. Mos i injoroni fjalët apo këshillat e atyre që ju rrethojnë. Burrat do të fokusohen kryesisht në çështjet e tyre financiare, të cilat do të kenë shansin e tyre për zhvillim të suksesshëm. Kjo javë do t'ju kërkojë të planifikoni punët tuaja me më shumë përgjegjësi, veçanërisht ato që lidhen me sipërmarrje të reja ose ndonjë ndryshim tjetër. Veprimet tuaja në lidhje me një institucion ligjor apo gjyqësor do të kenë një zhvillim të mirë.

Gaforrja

Shumë do të përjetojnë një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një grua në familjen ose rrethin e të afërmve. Kjo mund të lidhet me ditëlindjen, ditën e emrit, përvjetorin, martesën, etj. Gjatë javës, problemet e reja apo të vjetra do t'ju provokojnë të merrni një vendim që ndoshta e keni shtyrë deri tani. Situatat e reja do t'ju kërkojnë të veproni më me vendosmëri në situatën përkatëse në të cilën do të gjendeni. Mos i injoroni këshillat e një personi të afërt, të cilat mund të jenë shumë të dobishme për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni takime dhe përvoja interesante, dashurie. Disa prej jush do të kenë mundësinë të flasin për çështje të rëndësishme për të ardhmen e marrëdhënies suaj. Një marrëdhënie romantike me një partner që jeton apo punon në një qytet apo vend tjetër do ketë një zhvillim më të veçantë. Këtë javë do të keni një ëndërr ose përvojë tjetër të fuqishme në lidhje me një person nga Bota e Përtejme. Mund t'ju shqetësojë ose ngatërrojë me atë që ju jep si informacion. Djemtë dhe vajzat duhet të jenë më aktivë dhe të mobilizuar gjatë kësaj jave. Mundësitë dhe shanset e favorshme që do t'ju jepen gjatë këtyre shtatë ditëve nuk duhet t'i humbni në mendime, dyshime dhe mbi të gjitha frikë të panevojshme. Mund të arrish shumë, por mund të humbësh edhe shumë. Kjo do të varet vetëm nga ju. Gratë do të detyrohen të marrin një vendim të rëndësishëm në lidhje me fëmijën e tyre. Gjëja e pakëndshme është se kjo do të ndodhë nën presionin e njerëzve të tjerë në familje, ose rrethana të tjera të papritura. Gjatë javës, lajmet që lidhen me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije mund t'ju habisin në rrethin tuaj të të afërmve, ose miqve. Një grua do të tregojë një interes shumë të pazakontë për jetën tuaj personale. Burrat do të kërkojnë siguri financiare dhe mundësi të reja për të ardhura shtesë ose më të larta. Nuk është një detyrë e lehtë, veçanërisht nëse nuk keni fituar mjaft përvojë profesionale ose jetësore. Dëshira juaj për të kryer më shumë punë gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju bëjë nervozë dhe do ta keni të vështirë të pranoni mendimet ose këshillat e të tjerëve.

Luani

Gjatë javës do t'ju duhet të mbështeteni më së shumti në intuitën dhe përvojën tuaj në veprimet që lidhen me paratë ose ndonjë dokument financiar. Mund të ndodhë një gabim i papritur, ose dikush mund t'ju mashtrojë papritur me informacione të pasakta. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të përjetoni tension për një udhëtim, ose do të keni shqetësime në lidhje me njerëzit që jetojnë në një qytet apo vend tjetër. Një angazhim me shëndetin e një personi të dashur, i cili do të mbështetet tek ju për ndonjë ndihmë, mbështetje ose këshilla ka të ngjarë të vijë. Gjatë kësaj jave, kontaktet tuaja me njerëz nga qytete apo vende të tjera do të jenë komplekse dhe pothuajse gjithmonë të lidhura me zgjidhjen e problemeve, ose planifikimin e ngjarjeve të rëndësishme. Përdorni disa tendenca të favorshme këtë javë për të zgjidhur çështjet financiare me të afërmit ose personat me të cilët keni një marrëdhënie të veçantë. Gjatë javës, mund të jeni të kënaqur me arkëtimet e parave në buxhetin tuaj personal ose familjar. Një takim apo bisedë gjatë javës do të testojë durimin tuaj. Ky do të jetë një person që fajëson të gjithë të tjerët për gjithçka, por nuk e sheh fajin e tij. Manifestimet e xhelozisë do të jenë të justifikuara, por kjo nuk do të thotë që njeriu duhet të drejtohet me vrazhdësi dhe fyerje. Ka një mënyrë të civilizuar për të folur për këtë temë. Gjatë kësaj jave do të kënaqeni me një lajm apo një ftesë për një mbledhje. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të reklamuar biznesin tuaj ose për të shitur pronën tuaj, produktet, shërbimet tuaja, etj. Djemtë dhe vajzat do të fokusohen në zgjidhjen e keqkuptimeve ose situatave të tjera të pakëndshme me shokët e klasës, një mësues ose një koleg. Mësoni t'i përballoni problemet tuaja me krenari dhe guxim. Burrat do të përballen me një person hipokrit dhe budalla, i cili as nuk di të fshehë qëllimet e tij të vërteta. Gjatë kësaj jave, ruani me kujdes informacione të rëndësishme, ide, miqësi dhe gjithçka që dikush tjetër mund të përdorë kundër jush, ose në avantazhin e tij. Në jetën tuaj personale, do të jeni në gjendje të arrini mirëkuptim dhe harmoni në marrëdhëniet me njerëzit që doni. Gratë do të kenë përvoja me të rinjtë ose me fëmijët. Do të kaloni disa vështirësi apo situata stresuese këtë javë, por do të arrini t’i përballoni sfida të tilla.

Virgjëresha

Gjatë javës ju presin situata të ndryshme të paparashikueshme që lidhen me martesën apo familjen tuaj. Ato mund të lidhen me një sërë gjërash, por në përgjithësi do të lidhen me shumë stres, emocione dhe tension. Gjatë javës mund të prisni ngjarje që lidhen me shpenzimet financiare. Do të keni biseda lidhur me vendime që do të jenë të rëndësishme për marrëdhënien tuaj të dashurisë apo miqësisë. Do të krijohet një situatë ku do thoni apo ndani gjëra që nuk keni pasur guximin apo besimin për të ndërmarrë një hap të tillë më parë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju do t'i ofroni ndihmë një shoku që po kalon dramën e tij personale. Gjatë javës mund të keni sukses në punën tuaj ose do të merrni një ofertë interesante lidhur me një angazhim të ri, profesional. Ju mund të merrni shpërblim shtesë ose ndonjë stimul tjetër. Kjo do të jetë një javë e favorshme për shlyerjen e dokumenteve, kontratave të ndryshme etj. Gjatë kësaj jave bëni kujdes me gratë që do ndajnë me ju thashetheme të ndryshme. Ato do të jenë disi interesante dhe kureshtare për ju, por mos u tundoni t'i ndani me njerëz të tjerë, pasi rrezikoni të diskreditoni veten dhe nuk është e sigurt nëse janë të vërteta. Vajzat dhe djemtë do të kenë humor të mirë shumicën e ditëve dhe dëshirë për të krijuar gjëra të mira. Rreziqet gjatë këtyre shtatë ditëve vijnë nga aktet e arrogancës apo kërkimi i adrenalinës në aventura të ndryshme. Burrat do të jenë më nervozë dhe të shqetësuar për të panjohurën e zhvillimit të ngjarjeve që kanë një kuptim të rëndësishëm për ta. Dëgjoni fjalët dhe këshillat e atyre që do t'ju flasin nga pozicioni i njerëzve që kanë përjetuar situata të ngjashme si ju. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të arritur marrëveshje të natyrës financiare. Gratë do të kenë disa takime apo biseda të rëndësishme. Do të shkëmbeni informacione dhe do të kërkoni informacione të reja që janë të rëndësishme për vendimet dhe aktivitetet tuaja.

Peshorja

Gjatë javës do të diskutoni informacione apo lajme që do të lidhen me ngjarje në jetën e një gruaje apo shoqeje të ngushtë. Do të përjetoni një ngjarje të gëzueshme që do të ketë një lidhje me një person nga rrethi juaj i ngushtë i të afërmve apo miqve. Gjatë kësaj periudhe tregohuni shumë të kujdesshëm në kontaktet me personat me të cilët do të duhet të komunikoni. Jini veçanërisht të kujdesshëm me ata që kanë një karakter inatçi, ose hipokrit. Gjatë kësaj jave do të lindin lehtësisht mosmarrëveshje për shkak të mendimeve të ndryshme për çështje profesionale, sociale apo politike etj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për blerje ose shitje (nëse jeni në tregti ose prodhim). Këshilla e vetme është të mos veproni me nxitim dhe të shtyrë vetëm nga dëshira për fitim. Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet t'i kushtoni kohë dhe burime përgatitjes së një ngjarjeje të rëndësishme që do të vijë në të ardhmen e afërt. Mund të keni kontakte me institucionet qeveritare, gjyqësore, bankare apo tatimore, të cilat nuk sjellin surpriza. Djemtë dhe vajzat do të duhet të kujdesen më mirë për veten e tyre. Shëndeti juaj nuk do të jetë aq i qëndrueshëm sa mendoni se është duke pasur parasysh rininë tuaj. Shtatë ditë serioze dhe të përgjegjshme janë përpara jush, në të cilat nuk keni të drejtë të humbni kohën tuaj. Burrat do kalojnë një periudhë shumë të mirë, me mundësi për të arritur suksese dhe realizime të rëndësishme. Do të merrni këshilla, ndihmë, mbështetje ose mirëkuptim të dobishëm në punët tuaja, nga një koleg ose mik. Bisedat me të afërmit do t'ju ndihmojnë të shihni më qartë arsyet e disa anktheve dhe frikërave tuaja. Për gratë, java sjell një mundësi të favorshme për veprime që lidhen me pronën, shtëpinë. Fëmijët dhe nipërit do të mbështeten tek ju në shumë mënyra, por nuk duhet ta teproni me ndërhyrjen tuaj në zgjidhjen e problemeve të tyre. Ata duhet të mësojnë disa gjëra vetë dhe sipas moshës së tyre.

Akrepi

Do të mendoni më me kujdes dhe do të merrni një vendim përfundimtar për gjërat që lidhen me fëmijën tuaj ose dikë më të vogël se ju. Në përgjithësi, këtë javë do të flisni në shtëpi për çështje që shqetësojnë të ardhmen e një anëtari të familjes suaj. Ka mundësi që këto biseda të kenë lidhje me një temë delikate, duke kërkuar më shumë takt dhe diplomaci kur diskutohet për një temë specifike. Në përgjithësi, është mirë të tregoheni më të kujdesshëm me emocionet tuaja këtë javë. Jini të kujdesshëm kur jepni ose merrni para nga dikush që ka një reputacion të dyshimtë. Disa prej jush do të kenë shqetësime lidhur me shëndetin e një fëmije. Gjatë javës, shoku juaj do të ketë probleme serioze dhe do të dëshirojë të flasë me ju. Në përgjithësi, keni një javë të mrekullueshme para jush, në të cilën ngjarje të veçanta do t'ju rrisin vetëvlerësimin, do të jenë arsye për humor të mirë dhe optimizëm për të ardhmen. Djemtë dhe vajzat do të jenë të padurueshëm, agresivë në dëshirën e tyre për të arritur diçka shpejt, ose me çdo kusht. Konfliktet, aty ku lindin, do të jenë rezultat i fjalëve dhe veprimeve tuaja të nxituara. Gjatë javës do të merrni një ftesë, ose një ofertë që do t'ju sjellë përfitime. Gratë do të kenë takime të ndryshme, ose do të ftohen në shtëpitë e miqve. Emocionalisht, do ta keni të vështirë të përshtateni me ngjarjet e ndryshme që do të ndodhin këtë javë. Burrat do të ndikohen nga mendimet e të tjerëve. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të udhëtoni apo të komunikoni me njerëz interesantë nga vende të ndryshme. Lajmet e papritura dhe të pakëndshme që lidhen me një person që njihni mund t'ju shqetësojnë.

Shigjetari

Do të prisni blerjen e një artikulli të rëndësishëm për ju, zgjidhjen e një problemi apo çështjeje pronësie, blerjen e ndonjë prone, një dhuratë etj. Gjatë javës do të lindin angazhime urgjente me karakter financiar. Patjetër që do kenë një zhvillim të favorshëm për ju, por ngarkesa do jetë e madhe. Këtë javë, ju ose dikush tjetër do të refuzoni papritur një premtim ose plan të rënë dakord. Kjo ndoshta do të ndodhë për shkak të një vlerësimi të ri praktik të disa rrethanave në jetën tuaj. Ngjarjet ose përvojat e reja, të papritura mund t'ju tronditin përkohësisht, por jini të qetë sepse zhvillimi i tyre nuk do t'ju dëmtojë. Gjatë javës do të keni telefonata, ose do të merrni informacione nga miqtë. Gjatë javës, kini kujdes nga përpjekjet për t'u manipuluar. Takimet tuaja këtë javë do t'ju sjellin emocione dhe përvoja shumë të forta. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të rëndësishme përgatitjeje për shkollë, një provim, ndonjë performancë ose një ngjarje tjetër të rëndësishme. Do të prireni të keni më shumë frikë dhe do ta keni të vështirë të pranoni këshilla të mençura nga njerëz më me përvojë se ju. Gratë do të bien më shpesh në gjendje të trishtueshme, ose depresion të pashpjegueshme. Do të keni ndjenjën se diçka ose dikush mungon; që nuk bëni atë që dëshironi, por vetëm atë që duhet të bëni. Kjo trazirë e brendshme nuk është befasuese, duke pasur parasysh ngjarjet e fundit të paqarta në jetën tuaj. Kërkoni mbështetje dhe paqe në shtëpi dhe mes njerëzve tuaj të dashur. Krijoni rehati jo vetëm për veten tuaj, por edhe për ata rreth jush. Burrat do të jenë optimistë gjatë këtyre shtatë ditëve, ndoshta për shkak të zhvillimit pozitiv të disa ngjarjeve apo marrëdhënieve të rëndësishme. Gjatë javës do të keni biseda, takime apo përvoja të lidhura me persona me të cilët keni plane të përbashkëta për të ardhmen. Udhëtimi ose komunikimi më dinamik me njerëz jashtë vendbanimit tuaj është i mundur.

Bricjapi

Java do të jetë interesante, pasi edhe pse nuk do të zhvillohet sipas planeve tuaja, do t'ju sjellë rezultate dhe suksese të rëndësishme. Gjatë javës, do të jeni të kënaqur me një blerje që do të freskojë shtëpinë, ose veshjet tuaja. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zgjidhjen e problemit tuaj pasuror apo material. Gjatë javës do të mund të befasoni këndshëm dikë me një dhuratë origjinale, ose një ide interesante. Nëse do të udhëtoni gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të shfaqen komplikime apo probleme me transportin, por pa pasoja. Gjatë kësaj jave, shmangni marrjen e vendimeve të rëndësishme në lidhje me udhëtimet, ose njerëzit që jetojnë larg jush. Kur është e mundur - prisni! Në punën tuaj do të merrni mbështetje, mirëkuptim dhe do të keni marrëdhënie të dobishme me kolegët apo me klientët. Shumë do të jenë të lumtur për një shans të ri, ose një mundësi unike për të bërë diçka domethënëse për shtëpinë ose familjen e tyre. Djemtë dhe vajzat do të kenë një sërë takimesh dhe do të marrin pjesë në mbledhje të ndryshme. Shumica e këtyre aktiviteteve do të jenë të paracaktuara, të organizuara. Djemtë duhet të jenë më të kujdesshëm në marrëdhëniet e tyre. Gjatë javës, mos i shmangni detyrat shtëpiake. Gratë do të përjetojnë një javë surprizash, si në aspektin personal, ashtu edhe në atë profesional. Do t'ju duhet të vendosni dhe të veproni shpejt, ndonjëherë pothuajse në mënyrë impulsive, duke i besuar intuitës tuaj. Kini kujdes kur ndani informacione personale ose sende personale. Do të keni një përvojë të këndshme, ose të dobishme. Burrat do të jenë të paduruar këtë javë. Do ta keni të vështirë t'i shtyni detyrat për një ditë tjetër. Do të dëshironi që gjithçka të përfundojë shpejt, brenda asaj dite dhe sigurisht, me sukses. Të ardhura shtesë ose para të papritura janë të mundshme.

Ujori

Java sjell shpresa dhe plane të reja. Do të përpiqeni të mblidhni sa më shumë informacion që të jetë e mundur për të zhvilluar më mirë planet tuaja. Gjatë javës, mund të keni përvoja interesante dashurie, ose miqësi të reja me njerëz nga vende të ndryshme të botës. Gjatë javës, shumë prej jush do të udhëtojnë, ose do të marrin lajme nga larg që do të shkaktojnë emocione të veçanta. Brenda vendit, java do të jetë e ngarkuar me punë dhe probleme të ndryshme shtëpiake apo pronësore. Do t'ju duhet të ndihmoni në zgjidhjen e problemeve që shqetësojnë të afërmit, ose miqtë tuaj të ngushtë. Për disa prej jush do të krijohet një situatë e papritur. Të ardhurat financiare që do të merrni këtë javë do jenë të ndryshme nga ato që prisni. Një vonesë është e mundur. Nëse është e mundur, planifikoni buxhetin tuaj javor paraprakisht për të shmangur shqetësimet dhe ankthin. Gjatë javës do të merrni lajme lidhur me një problem shëndetësor të një të afërmi, miku apo fqinji. Djemtë dhe vajzat do të duhet të përshtatin orarin e tyre javor me vullnetin e një personi të moshuar. Shqetësimet dhe frika juaj mund të shkaktojnë kontradikta apo konflikte të ndryshme me njerëzit e afërt. Gratë do të kenë përvoja të pashpjegueshme që do ta kenë të vështirë t'i ndajnë me njerëzit e tjerë. Gjatë javës do t'ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi për familjen ose një të afërm. Kjo do të jetë një javë e favorshme për mbledhjet familjare, pavarësisht nga rasti apo vendndodhja specifike. Burrat do kalojnë disa probleme të natyrës shëndetësore, të cilat mund të lidhen me qëndrimin në shtëpi, ose mund të lindin si pasojë e problemeve të ndryshme familjare. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për rregullimin, freskimin dhe rinovimin e sendeve në shtëpinë tuaj.

Peshqit

Gjatë javës do të keni biseda apo takime të rëndësishme me përfaqësues të një qeverie, banke apo institucioni tjetër dhe veprime të ngjashme janë të mundshme edhe me njerëz që janë drejtues në kompaninë ku punoni. Gjatë javës do të keni biseda, ose do të përjetoni ngjarje që do të ndikojnë në jetën tuaj personale, dashurinë ose martesën. Do të keni dëshirën dhe mundësinë për të surprizuar një të dashur me një dhuratë, blerje apo diçka tjetër. Java do jetë e favorshme për udhëtime. Mund të përjetoni ngjarje të lidhura me udhëtimet që do të shkaktojnë ankth të përkohshëm në jetën tuaj. Ka mundësi që këtë javë të takoni dikë ose të shkoni diku si mysafir. Në përgjithësi, java ju sjell kontakte të rëndësishme me njerëz që jetojnë larg. Do të shqetësoheni për lajmet që lidhen me shëndetin e një personi që prej kohësh ka probleme shëndetësore. Lajmet dhe ngjarjet e mira gjatë javës do të lidhen me paratë, dokumentet financiare, pagesat më të mira. Djemtë dhe vajzat do të ndihen në një udhëkryq në një situatë të veçantë: çfarë vendimi të marrin, si të reagojnë, ku të vazhdojnë. Do të prisni këshilla nga një person i afërt, shok klase, koleg ose dikush që është në një pozicion më të lartë se ju. Shumë njerëz do të jenë me ndikim dhe të rëndësishëm në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve, por mos e përjashtoni rëndësinë e intuitës tuaj kur merrni vendime. Gratë do të mbështeten në shumë situata në ndihmën ose informacionin që marrin nga njerëzit e tjerë. Vështirë se do të përjetoni ndonjë zhgënjim, pasi gjithçka do e keni llogaritur mirë paraprakisht. Një person më i ri se ju do t'ju shqetësojë për problemet e tij personale ose profesionale. Burrat do të përballen me situata të papritura. Punët tuaja do të kërkojnë më shumë vëmendje, më shumë seriozitet dhe më shumë kohë për t'i përfunduar. Kjo është një javë ku nuk do të arrini shumë, por më e rëndësishmja, nuk do të humbisni asgjë.