HOROSKOP

Weekly horoscope February 6-11

Weekly horoscope February 6-11

Dashi

During the week from February 5 to 11, you will hardly be surprised by the development of events and you will also be well prepared for situations that may arise.

You may be surprised by a conversation or behavior of a close person, but the probability of having an honest conversation about these things is minimal.

This week you will have the opportunity to complete some old repairs in your home or replace damaged items with new ones.

During these seven days, it will be important for you to ensure above all comfort inside your home, regardless of the price you have to pay for it. In fact, hardly anything will arise that is beyond your control or that you cannot pay.

There will be changes regarding your travel plans. These changes are not about any drama and you will definitely get over them easily, or you will quickly see the positive side of them.

During the week, events related to foreign people, of a different nationality or religion will have an impact on your life.

This week will be favorable for your professional plans and aspirations. Opportunities will arise for new engagement, new clients or a new contract.

Boys and girls will try to secure enough funds to renew some clothes in their wardrobe, to refresh their appearance and to look more attractive in the environment where they study or work. In fact, a more modest behavior will make you much more beautiful and visible than the strange and inexplicable pursuit of misunderstood fashion trends. Try to maintain harmony in your home and avoid stubbornness.

Men must be willing to accept a large volume of information about important matters, about the family, or your work. You will have to communicate much more with people from your immediate environment or with those who live at a distance from you. You will have a favorable time to resolve various contractual relationships or financial agreements. The week will be dynamic, with fast-paced events and experiences.

Women will also spend seven interesting days. The ideas or support you will receive from close people will be very useful for you. If you are involved in any court or legal matter, you can expect a good development or a favorable conclusion. Your relationship with a man (relative, friend, colleague) will require you to make an important decision.

Sake

During the week of February 5 to 11, you will enjoy travel experiences or news you will receive.

This week will generally favor trips related to your work, starting a new life in another city or country.

Një zhvillim të mirë do kenë edhe marrëdhëniet romantike me një partner që jeton në një distancë prej jush.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të sqaroni problemet apo shqetësimet tuaja më të mëdha, por në asnjë rast kjo nuk do të ndodhë pa pjesëmarrjen tuaj. Planifikoni, mendoni dhe veproni - këto duhet të jenë fjalët e tua gjatë këtyre shtatë ditëve.

Dëgjoni këshillat e të tjerëve dhe merrni vendimet tuaja.

Gjatë javës, çështjet tuaja financiare do të kërkojnë vëmendje. Kini kujdes se çfarë dokumentesh nënshkruani apo çfarë kredie merrni. Është e mundur që dikush t'ju mashtrojë qëllimisht, ose ju vetë do të mashtroheni për shkak të nxitimit në veprimet tuaja.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të lindin probleme në punën tuaj në lidhje me pagesën. Në përgjithësi, jini shumë të përqendruar kur kryeni detyrat e përditshme, qofshin ato që lidhen me shtëpinë, familjen apo punën tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm për gjendjen e tyre personale shëndetësore, të vishen mirë sipas stinës dhe kushteve të motit. Shmangni mbledhjen me shumë njerëz në një vend. Gjatë javës mund të shfaqen probleme ose ndonjë lloj vështirësie me gjërat tuaja personale. Humori i mirë dhe emocionet e këndshme do të mbizotërojnë në marrëdhëniet tuaja personale.

Burrat do të jenë të hutuar emocionalisht. Një angazhim i paplanifikuar në një moment mund t'ju bëjë nervozë dhe mund t'ju provokojë të jeni të pasjellshëm me të tjerët.

Gratë do të jenë të pasigurta, të shqetësuara, mosbesuese ndaj fjalëve dhe veprimeve të njerëzve të tjerë. Kjo mund të shkaktojë një sërë situatash, në shumicën e rasteve të pakëndshme. Mendja juaj do të lëvizë mes të shkuarës, të tashmes dhe të ardhmes, duke kërkuar përgjigje për pyetje të ndryshme.

Binjakët

Gjatë javës 5-11 shkurt, do të kaloni kohë duke kërkuar informacion shtesë për t'ju ndihmuar të gjeni zgjidhjen më të mirë për problemet, ose shqetësimet që keni pasur javët e fundit.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni të kënaqur me lajmet në lidhje me shërimin e të afërmit ose mikut tuaj pas një periudhe trajtimi për një sëmundje të rëndë.

Gjatë javës, shumë prej jush do të kenë një angazhim në lidhje me një mbledhje për një rast të rëndësishëm, si ditëlindje, përvjetor, martesë e të tjera.

Një vendim apo ndryshim në jetën e një gruaje të afërt do t'ju habisë. Këto veprime të saj në asnjë rast nuk do të jenë të këqija. Do të jeni të kënaqur nga vendosmëria dhe ambicia e saj për të arritur diçka që është vërtet e mirë për të.

Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm kur bëni plane që lidhen me familjen ose të afërmit tuaj, pasi të tjerët mund të kenë planet e tyre. Kështu, mund të ketë një mospërputhje midis pritshmërive tuaja dhe të tyre, gjë që do të shkaktojë zhgënjim, kontradiktë dhe madje edhe konflikte.

Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për martesë.

Një javë e tensionuar është përpara për djemtë dhe vajzat, në të cilën mund të lindin lehtësisht debate dhe konflikte të pakëndshme. Me siguri do të gjeni një rrugëdalje diplomatike prej tyre, por çdo situatë si kjo duhet t'ju mësojë diçka. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni biseda serioze dhe marrjen e vendimeve të rëndësishme që do t'ju kërkojnë të mendoni me maturi dhe mençuri, pavarësisht nga mosha juaj.

Burrat do kalojnë momente pasigurie, ndonjëherë stanjacion ose pritje që ngjarje të caktuara të zhvillohen në drejtimin që dëshironi. Ndonjëherë fati do të jetë në anën tuaj, por nuk duhet të mbështeteni vetëm tek ai. Zhvillim të mirë mund të kenë veprimet tuaja që lidhen me dokumente të ndryshme, kontrata, marrëdhënie financiare dhe marrjen e parave.

Gratë do të kenë disa shanse të mira për të treguar aftësitë e tyre. Do të prireni të kërkoni dhe të merrni çdo lloj informacioni dhe më vonë ta zgjidhni sipas rëndësisë. Gjatë javës, problemet në jetën e një personi nga familja ose miqtë tuaj të ngushtë mund t'ju rëndojnë emocionalisht.

Gaforrja

Gjatë javës, me shumë mundësi do të lejoni që emocionet e ndryshme të sundojnë jetën tuaj të përditshme. Jini shumë të kujdesshëm në fjalët dhe vendimet tuaja, pasi ju vetë mund të shkaktoni një humbje të padëshiruar, ose të humbisni diçka për të cilën nuk do ta falni veten më vonë.

Gjatë kësaj jave do të mësoni lajme të pakëndshme, të cilat megjithatë do t'ju sjellin disi dobi ose do t'ju hapin një mundësi për të realizuar një plan apo ide.

Gjatë javës do të merrni një vendim serioz, kardinal për jetën tuaj, i cili do të rezultojë i suksesshëm, pavarësisht rrezikut të madh që lidhet me të.

Nëse jeni prindër, gjatë kësaj jave do të përjetoni emocione të ndryshme rreth fëmijëve tuaj, të cilët do t'ju tregojnë aftësi apo njohuri të reja, që do të arrijnë sukses, ose do të marrin vendime të rëndësishme dhe korrekte për të ardhmen e tyre.

Java do jetë e favorshme për dashuri dhe eksperienca romantike, por më tepër do të ketë të bëjë me marrëdhëniet që do të krijohen gjatë këtyre shtatë ditëve.

Djemtë dhe vajzat do të kenë diçka për të habitur gjatë këtyre shtatë ditëve. Kini kujdes që kjo të mos ndodhë gjatë një provimi ose kur jeni të angazhuar në punë të përgjegjshme. Përpiquni të përfitoni sa më shumë nga çdo situatë e papritur. Bëni plane për të ardhmen tuaj, por jo vetëm si ëndrra, por në fakt veproni sipas tyre. Kjo është një kohë e fuqishme dhe konstruktive për ju që nuk duhet ta humbisni.

Burrat do të duhet të luftojnë më seriozisht me disa gjendje të trishtuara që lidhen me ngjarje dhe përvoja të së kaluarës. Marrëdhëniet tuaja me meshkujt do të jenë delikate.

Gratë janë në rrezik të humbasin një mundësi ose diçka që është e vlefshme për to.

Luani

Gjatë javës nga data 5 deri në 11 shkurt do të keni shumë emocione, eksperienca sentimentale apo romantike.

Gjatë javës do të keni biseda të ndryshme, shkëmbim korrespondencash, përmes të cilave do të merrni informacione të dobishme dhe të rëndësishme.

Kryesisht këto ngjarje do të kenë një lidhje me njerëzit që jetojnë në një vendbanim tjetër.

Një dokument, konfirmim i kontratës ose propozim që po prisni ka të ngjarë të vonohet këtë javë.

Kjo mund të jetë shkak për shqetësim sepse do të dëshironi të merrni një vendim të rëndësishëm gjatë këtyre shtatë ditëve.

Këto ngjarje do të zhvillohen në favorin tuaj dhe në interesin tuaj, ndaj bëni durim.

Gjatë javës, ju keni një bisedë të rëndësishme, personale ose biznesi, me një person nga një qytet ose vend tjetër.

Do t'ju duhet të planifikoni ose të merrni pjesë në një mbledhje të një natyre familjare.

Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të hedhin themelet e një lidhjeje të re dashurie. Kjo marrëdhënie do jetë patjetër me një person që nuk i plotëson idealet tuaja.

Gjatë kësaj jave, kontaktet tuaja me gratë do të jenë të rëndësishme për suksesin tuaj.

Lërini djemtë dhe vajzat të mendojnë se si të përfitojnë më mirë nga disa situata dhe mundësi të reja dhe interesante në jetën e tyre. Ato mund të ndikojnë në edukimin tuaj.

Bëhuni ndërtues të guximshëm të jetës suaj!

Burrat do të ndihen të mbingarkuar nga shumë detyra dhe përgjegjësi.

Çështje të ndryshme financiare mund të destabilizojnë më tej sigurinë dh

e stabilitetin tuaj.

Kjo nuk ka si të mos ndikojë në marrëdhëniet tuaja si në familje ashtu edhe në mjedisin ku punoni apo me personat me të cilët jeni në kontakt çdo ditë.

Mund të provokoheni nga komentet apo vërejtjet e të tjerëve.

Gratë do kenë një javë më të favorshme se burrat, por kjo nuk do të thotë se nuk duhet të jeni të kujdesshme, të organizuara dhe të ndershme në veprimet tuaja.

Kjo javë sjell takime interesante që lidhen me miqtë.

Prisni zbatimin e suksesshëm të planeve tuaja, si dhe disa përvoja të papritura.

Virgjëresha

Gjatë javës nga data 5 deri në 11 shkurt do të keni mundësi të stabilizoheni emocionalisht në çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj apo marrëdhëniet tuaja familjare. Një nga arsyet për këtë mund të jetë një ngjarje e rëndësishme në shtëpi.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për zgjidhjen e problemeve shtëpiake. Gjatë kësaj jave do të keni disa pritshmëri lidhur me dokumente të ndryshme apo marrëdhënie kontraktuale me qeverinë, bankat, apo institucione të tjera.

Gjatë javës, rrethana të ndryshme do të favorizojnë zhvillimin e planeve tuaja dhe madje do t'ju ofrojnë rehati dhe sukses.

Java paralajmëron lajme ose ngjarje të rëndësishme që lidhen me një person nga një distancë e afërt.

Disa nga retë gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me problemet shëndetësore të një personi që njihni dhe që jeton pranë jush. Me shumë mundësi, këto probleme kanë nisur prej disa javësh dhe do të kërkojnë trajtim dhe kujdes më serioz.

Djemtë dhe vajzat do ta nisin javën me shpresa të mëdha, të zhgënjyer nga premtimet ose të shtyrë nga dëshira që gjërat të ndodhin pikërisht ashtu siç duan ata. Ka shumë për të mësuar nga jeta dhe kjo javë do të jetë një shembull shumë i qartë për këtë.

Burrat do të duhet të pranojnë se ndonjëherë duhet t'i lënë vendin një karakteri më të fortë se ata, veçanërisht kur bëhet fjalë për gratë. Durimi juaj shpesh do të vihet në provë nga njerëz krejtësisht të panjohur me të cilët do të keni disa kontakte gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gratë do të kërkojnë një mënyrë ose një rast për të biseduar me një burrë të afërt për një temë të rëndësishme për familjen. Kontaktet dhe angazhimet tuaja sociale do të jenë më të shumta këtë javë. Mos i lini pas dore miqësitë tuaja pavarësisht angazhimit të madh, ose lodhjes së akumuluar gjatë këtyre ditëve.

Peshorja

Gjatë javës nga data 5 deri më 11 shkurt do të përjetoni momente kur do të ndiheni sikur po humbisni terrenin nën këmbë dhe në momente të tjera do të mbusheni me gëzim dhe një ndjenjë ndryshimesh dhe ngjarjesh të rëndësishme në jetën tuaj.

Në përgjithësi këtë javë do të jeni në një periudhë ndryshimesh dhe pikërisht për këtë janë të mundshme emocionet dhe humori i ndryshëm.

Mundohuni të mbani njëfarë stabiliteti brenda vetes sepse kjo do të jetë e rëndësishme për shëndetin tuaj mendor.

Mos kini frikë nga ndryshimet apo gjërat e reja në jetën tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të mendoni për punën ose edukimin e fëmijës.

Java do favorizojë eksperienca romantike dhe intime sidomos për përfaqësuesit e pamartuar të shenjës suaj.

Gjatë javës do të keni biseda të dobishme ose veprime të rëndësishme me dikë me të cilin keni plane të përbashkëta personale ose profesionale për të ardhmen.

Kjo javë nuk duhet t'ju bëjë të verbër ndaj asaj që po ndodh në familjen tuaj ose në martesën tuaj, pasi në një moment mund të habiteni në mënyrë të pakëndshme.

Mungesa e çiltërsisë dhe sinqeritetit në marrëdhëniet mes familjarëve do të jetë një problem serioz nëse e lejoni të ndodhë.

Nëse do t'i lejoni ngjarjet të marrin rrjedhën e tyre, pavarësisht se në cilën mënyrë do të shkojnë, do të varet tërësisht nga ju.

Djemtë dhe vajzat do ta kalojnë këtë javë me pritshmëri më të larta për përvoja emocionale ose të rëndësishme për të ardhmen. Për shumë gjëra do të mbështeteni te miqtë, shokët e klasës dhe bashkëmoshatarët, por në përgjithësi do të keni mendimin tuaj për çdo hap të rëndësishëm në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve.

Burrat do të duhet të ndryshojnë tërësisht disa nga planet e tyre. Do ju duhet të merrni vendime të vështira në këtë drejtim, por do të keni mbështetje nga familja apo një pjesë e rëndësishme e të afërmve tuaj. Java sjell shumë surpriza, si me jetën tuaj familjare ashtu edhe me jetën e të afërmve tuaj. Mbledhjet në raste të ndryshme por shumë të rëndësishme janë të mundshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, vendimi i dikujt për t'u ndarë apo divorcuar mund t`ju tronditë jo vetëm ju, por edhe një numër të madh personash të tjerë.

Gratë do të kenë dëshirë për më shumë lëvizje, udhëtime, shëtitje, vizita në vende interesante, restorante apo vende të tjera argëtimi. Ju mund të grumbulloni informacione të ndryshme rreth interesave që keni nga fusha të ndryshme të jetës.

Akrepi

Gjatë javës 5 deri më 11 shkurt do të mund të angazhoheni në disa veprime të rëndësishme financiare që lidhen me pagesa të ndryshme, zgjidhjen e marrëdhënieve kontraktuale e të tjera.

Çështjet tuaja financiare me gratë do kenë një zhvillim shumë të mirë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do ta keni të vështirë të komunikoni me njerëz nga rrethi juaj i miqve apo të njohurve, të cilët mund t'ju shqetësojnë me biseda të bezdisshme, ose të mos pranojnë këshillat apo mendimet tuaja, duke bërë gabim pas gabimi.

Sjellja e njerëzve të tillë mund të jetë edhe një arsye për t'u distancuar prej tyre.

Gjatë javës, do të habiteni nga një konflikt ose tension që do të lindë rreth disa pronave familjare, pajisjeve në vendin tuaj të punës dhe të tjera.

Një dëmtim i papritur është i mundur, i cili do të jetë i vështirë për t'u rregulluar.

Është e mundur që ju vetë të keni një komunikim interesant dhe të dobishëm me njerëzit që jetojnë afër ose larg.

Djemtë dhe vajzat do të jenë në gjendje të sjellin pak harmoni dhe qetësi në jetën e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Prania ose ndikimi i një gruaje më të madhe se ju do të jetë e dobishme për ju. Ngjarje interesante po vijnë në rrugën tuaj që do të lënë gjurmë në jetën tuaj. Ëndrrat tuaja do të jenë gjithashtu interesante dhe nëse i shkruani ato një ditë do të kuptoni se ju kanë dhënë një mesazh për të ardhmen tuaj. Gjatë javës, ju mund të merrni pjesë në një mbledhje ose t'i dërgoni përshëndetje të veçanta një vajze ose gruaje që do të ketë një ditëlindje ose një festë tjetër të veçantë.

Burrat (sidomos ata mbi 35 vjeç) do ta ndiejnë rëndësinë e tyre si 'kryefamiljar', pasi serioziteti i detyrave tuaja këtë javë do të kërkojë një përgjegjësi më të madhe që jo të gjithë do të jenë të gatshëm ta marrin përsipër. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jeta juaj e dashurisë apo e një personi të dashur do të jetë objekt bisedash, diskutimesh apo marrjes së vendimeve të rëndësishme. Disa vendime dhe biseda të rëndësishme, të dobishme, por edhe të vështira në lidhje me tema të rëndësishme të jetës janë përpara jush.

Gratë do të jenë të interesuara të njohin më mirë njerëzit që do të takojnë këtë javë. Do të ndjeni një tërheqje të veçantë, e cila mund të jetë për shkak të përvojës së madhe jetësore të njerëzve të rinj në jetën tuaj. Gjatë javës do të keni një eksperiencë interesante me një person me të cilin nuk keni pasur marrëdhënie të ngushta më parë. Është e mundur që të shfaqni një dëshirë të papritur për të blerë diçka.

Shigjetari

Do të jeni me fat pasi do të keni mundësi shumë të mira për të realizuar planet dhe synimet tuaja. Sigurisht, asgjë nuk do të ndodhë me një shkop magjik nëse nuk bëni përpjekjet e nevojshme për të arritur atë që është e rëndësishme për ju.

Marrëdhëniet tuaja personale ose romantike mund të kenë një zhvillim veçanërisht të favorshëm dhe do të fitoni më shumë qartësi për të ardhmen e tyre.

Java do t'ju krijojë rrethana të favorshme edhe në punën apo biznesin tuaj, ku do të keni mundësi për të ardhura, shitje apo fitime më të mira, varësisht se me çfarë lidhet aktiviteti specifik. Mund të jeni të kënaqur me rritjen e pagës ose lidhjen e një kontrate të re, financiare dhe të dobishme për ju.

Gjatë javës, kaloni më shumë kohë duke folur me fëmijët tuaj për situata të ndryshme të jetës që ata po përjetojnë ose që do të vijnë.

Gjatë javës do të përjetoni një situatë stresuese në lidhje me një person të afërt, e cila mund të lidhet me një incident apo dramë personale në jetën e këtij personi.

Marrëdhëniet tuaja me miqtë do të jenë interesante për ju dhe do të ndikojnë pozitivisht në planet tuaja gjatë javës.

Djemtë dhe vajzat do të kenë shumë guxim dhe shpresë këtë javë, por shumë shpejt do të kuptoni se bota nuk sillet vetëm rreth jush. Disa biseda apo takime do ju kthjellojnë dhe do ju kthejnë në realitet. Do të zhgënjeheni ose do të përjetoni një fyerje nga një person që njihni kohët e fundit. E mira është se problemet apo gjërat e pakëndshme në jetë do të kalojnë shpejt këtë javë.

Burrat do t'i kushtojnë një pjesë të madhe të kohës së lirë takimeve dhe përvojave me miq të rinj dhe të vjetër me të cilët kanë interesa, aktivitete, hobi të përbashkëta. Një njohje e re, e papritur mund të ndryshojë mënyrën tuaj të jetesës.

Gratë duhet të përgatiten paraprakisht për një javë të ngjarjeve të rëndësishme. Pikërisht gjatë këtyre shtatë ditëve, një vendim ose veprim i vogël nga ana juaj mund të rezultojë më vonë si hapi i parë drejt një ndryshimi të madh. Nuk keni pse të përjetoni ndonjë ngjarje të madhe, drastike tani. Gjatë javës patjetër do të keni raste për emocione të këndshme. Gratë që kanë një marrëdhënie të trazuar romantike ose martesë do të zbulojnë një sekret të pakëndshëm për partnerin e tyre.

Bricjapi

Mund të jeni të kënaqur me mundësi interesante për blerje apo përmirësime në shtëpinë tuaj, për të rifreskuar një pronë që zotëroni, një mundësi për të shkëmbyer një banesë me një tjetër dhe situata të tjera materiale të ngjashme, të favorshme për ju.

Gjatë javës do të duhet të falënderoni një person të dashur, mik, koleg apo të njohur me një dhuratë apo gjest, diçka që ky person e meriton patjetër.

Këtë javë në mënyrë të papritur do të takoheni me të njohur të vjetër apo miq me të cilët keni humbur kontaktet me kalimin e kohës, për shkak të ndryshimeve dhe zhvendosjeve të ndryshme. Për disa prej jush do të jetë një takim i këndshëm i mbushur me kujtime të veçanta, por për të tjerët mund të jetë shkak për trishtim, nostalgji për të shkuarën e të tjera.

Gjatë kësaj jave do të shqetësoheni për shëndetin e një vajze apo gruaje që ka shumë të ngjarë të jetojë në distancë nga ju

Gjatë javës, marrëdhënia juaj financiare me një person nga një vendbanim tjetër do të ketë një zhvillim të mirë, pavarësisht nëse marrëdhënia juaj është e natyrës familjare apo profesionale.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse udhëtimi ka të bëjë me punën ose zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë interesante, me përvoja shumë më të ndritshme dhe një ide më të qartë për ndikimin e tyre në të ardhmen. Një rol pozitiv në jetën tuaj do të luajnë njerëzit që janë prindërit tuaj ose mësuesit, mentorët. Njerëzit e afërt do t'ju ndihmojnë të merrni vendimin e duhur ose të reagoni saktë në një situatë komplekse. Njohjet e reja të krijuara këtë javë do të kenë njëfarë rëndësie në jetën tuaj.

Burrat do kalojnë gjithashtu një javë interesante dhe të suksesshme, me shfaqjen e mundësive të reja ose me takime me njerëz interesantë. Në përgjithësi, këtë javë do të keni më shumë kontakte dhe takime ose do të merrni pjesë në ngjarje të rëndësishme. Nuk do ju mungojnë konfliktet dhe ato do jenë aq emocionale dhe të thella sa i lejoni ju.

Gratë do të kalojnë një javë me vendime të rëndësishme, ndryshime të vogla apo të mëdha dhe zhvendosje. Çdo veprim, vendim apo ndryshim që bëni gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë kardinal dhe nuk do të tolerojë korrigjime. Kjo është veçanërisht e vërtetë për jetën tuaj të dashurisë. Takimi me një partner të vjetër romantik mund t'ju befasojë me emocionet që do të ngjallë tek ju.

Ujori

Gjatë javës nga data 5 deri në 11 shkurt do të keni dëshirën dhe mundësinë për të takuar më shumë persona, qofshin ata të afërm apo miq. Izolimi në shtëpinë tuaj ose vetëm në vendin tuaj të punës do të jetë i padëshirueshëm gjatë këtyre shtatë ditëve dhe do të ketë një efekt të pakëndshëm në shëndetin tuaj.

Shumica e kontakteve gjatë javës do t'ju japin një sasi të madhe informacioni të dobishëm që mund ta përdorni gjatë këtyre shtatë ditëve, ose në të ardhmen e afërt.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për takime romantike.

Gjatë javës do të përballeni me telashe për shkak të gënjeshtrave të dikujt apo veprimeve keqdashëse. Ato mund të drejtohen në mënyrë specifike ndaj jush, ose ndaj dikujt afër jush, gjë që do të ndikojë edhe tek ju në njëfarë mënyre.

Sidoqoftë, është e mundur që ju vetë të keni bërë një gabim duke përdorur mashtrime ose pandershmëri, për të cilat tani do të duhet të paguani.

Gjatë javës do të mërziteni nga një ngjarje apo lajm që ka të bëjë me një djalë që ka gabuar rëndë. Ka mundësi që ato të kenë lidhje me disa akte kriminale, konflikte në një vend publik apo situata të tjera të pakëndshme.

Gjatë javës do të ketë tensione lidhur me paratë që do t'ju duhet të merrni ose që do t'ju duhet të shpenzoni për gjëra të rëndësishme për familjen tuaj.

Do ta keni të vështirë të kuptoni çështjet financiare me njerëzit e shtëpisë tuaj, por ndoshta edhe ju keni faj për këtë.

Djemtë dhe vajzat do të pësojnë disa zhgënjime ose një fyerje, akuzë nga një person i afërt, mik apo shok klase. Do të kuptoni se sa vulnerabël jeni emocionalisht kur dikush t'ju thotë një të vërtetë, ndaj të cilës e gjeni veten të papërgatitur për t'iu përgjigjur. Do t'ju duhet të kërkoni ndihmë, ose këshilla nga një grua.

Burrat do të marrin parasysh çdo hap që bëjnë gjatë këtyre shtatë ditëve. Jeni të vetëdijshëm për përgjegjësitë tuaja dhe nevojën për t'iu qasur atyre me seriozitetin e duhur. Ju presin përvoja dhe suksese të këndshme, çmimin e të cilave e dini vetëm ju. Eksperienca të mira do të vijnë për ata që i meritojnë ato. Mundësitë do t'u jepen atyre që dinë t'i vlerësojnë dhe të përfitojnë prej tyre.

Gratë do të kalojnë një javë me angazhime serioze dhe të përgjegjshme, ndryshime, marrjen e vendimeve të rëndësishme apo zhvillimin e bisedave, diskutimeve serioze. Mund të ketë harmoni në jetën tuaj personale, por kjo do të jetë vetëm falë përpjekjeve tuaja. Java mund të kënaqë shumë prej jush me të ardhura të papritura.

Peshqit

Gjatë javës nga data 5 deri në 11 shkurt do të jetë mirë të tregoni një ndjeshmëri më të madhe ndaj punëve dhe angazhimeve që lidhen me familjen apo shtëpinë tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të bëni shumë gjëra pozitive në këtë plan, por mund të bëni gabime që ju kushtojnë shtrenjtë.

Për disa prej jush, java do të favorizojë shitjen e një prone dhe blerjen e një tjetre, lëvizjen nga një shtëpi në tjetrën ose ndryshime të tjera pronash.

Gjatë javës do të keni biseda dhe veprime interesante dhe të dobishme të natyrës financiare me gra, të afërme, kolege, kliente apo partnere biznesi.

Rregullimi i një dokumenti financiar me një grua në familjen tuaj do të jetë i rëndësishëm për ju dhe do t'ju çlirojë nga disa angazhime ose vështirësi.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të ndodhin më shumë ngjarje për ata që kanë një fëmijë ose të afërm të ri që jeton në një qytet ose vend tjetër. Bisedat e shpeshta janë të mundshme, por natyra e tyre mund të jetë nga më të ndryshmet.

Gjatë javës do të habiteni nga një lajm i pakëndshëm që lidhet me një ngjarje në jetën e një të afërmi apo miku që ka përjetuar një aksident apo një situatë të vështirë në jetën e tij personale apo në punë.

During this week, events in the life of a close relative or friend who lives or works, most likely in another state or country, will be an occasion for dynamic conversations.

Boys and girls will use a large part of their time for meetings and shared experiences with relatives, friends or like-minded people. There is nothing wrong with this as long as you don't waste your time avoiding the important tasks and responsibilities that are in front of you. During these seven days, you may receive an offer or a new opportunity for exposure and advancement in education or career may arise. The week brings a small income to your personal budget.

Men will face various dilemmas related to personal or professional life, for which you will need enough time to think before making a decision or taking any action. It is possible to discuss important topics of your life with another man, either to get advice or simply to relieve strong emotions within you. During the week you will have the opportunity to plan some important events and commitments that await you in the near future.

Women will spend a week in which they will have to agree with other people's wishes or opinions. This can make you feel restricted, without enough freedom of action. During the week, property and household issues will require attention, the development or resolution of which should not be delayed. Some of you will have important contacts with representatives of a judicial or legal institution.