HOROSKOP

Horoscopes maple 21-26 May

Horoscopes maple 21-26 May

Dashi

During the week you will be asked to approach more carefully the creation and development of new personal and professional contacts and acquaintances.

Be careful about the commitments and promises you make during these seven days, so you don't end up helping someone who misbehaves with other people.

During these seven days, you will probably plan a trip that will somehow affect a member of your family.

It is possible for you to make a trip to visit your child or relative who lives in another country.

During the week you will have contacts through which you will be able to complete a commitment or problem important to you.

The help of a woman will bring you many benefits.

During the week, a concern may arise regarding the health of a person you know.

Boys will have more duties and responsibilities in their family than girls of this zodiac sign. You will be required to show maturity in your actions. Sometimes an event in the family or in your circle of relatives will be the cause of a bad mood, sadness or a feeling of helplessness when faced with problems, the solution of which is entirely in the hands of the elderly.

Men will expect the fulfillment of a promise or agreement from someone who may be your relative, friend, colleague or business partner. Some of the important events during the week will be related to your relative who lives in another house. Those of you who feel oppressed or under the influence of a depressive state will have to make an important decision about how to get out of this state. It is neither healthy nor good for you for this to continue. In general, when making important decisions during the week, you will almost always be influenced by other people's opinion or assessment.

Women will have concerns about various events in the life of a loved one. It is possible that for some of you they will be connected with an accident, with getting into a dangerous or conflicting situation. Your family affairs will have a good development, despite difficult communication with family members. During this week you will need to deal with some important issue for your relatives, which will not be pleasant for you nor easy to accomplish. Whatever complicated situations you face this week, they will almost always end favorably, no matter how long it takes.

Sake

During the week, an unpleasant situation or conflict will change your ideas about different things in life. There are many chances that you will be disappointed by a specific person, someone who can be a relative, friend, acquaintance, representative of an institution.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni në gjendje të çliroheni nga frika apo shqetësimet që keni për miqtë tuaj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për harmonizimin e marrëdhënieve miqësore me personat me të cilët keni pasur disa konflikte së fundmi.

Kjo javë do të favorizojë udhëtimet ose planifikimin e tyre për një të ardhme më të largët.

Do të kënaqeni duke komunikuar me njerëz nga larg, të cilët do t'ju pasurojnë me shumë informacione dhe njohuri.

Djemtë dhe vajzat do të duhet t'i kushtojnë vëmendje më serioze atyre problemeve ose marrëdhënieve që i bëjnë të ndihen të tensionuar, të pasigurt ose i ndikojnë në ndonjë mënyrë tjetër negative. Mos i nënvlerësoni sëmundjet fizike ose shëndetësore duke u mbështetur në moshën tuaj të re. Do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të gjeni, të arrini të ruani harmoninë në marrëdhëniet tuaja me njerëzit që kanë një vend të veçantë në jetën tuaj. Çdo shqetësim do t'ju ndikojë negativisht, duke krijuar kushte për një humor të keq ose gjendje depresive. Nëse arrini të përfitoni nga këto këshilla, do të mund të kaloni një javë interesante dhe madje të suksesshme për ju.

Burrat do të kërkojnë metoda të reja për të zgjidhur problemet e vjetra. Kur punoni me dokumente, veçanërisht nëse ato kanë ndonjë parametër financiar, tregohuni shumë të kujdesshëm dhe mos lejoni që puna juaj të ngatërrohet. Disa nga ngjarjet e rëndësishme gjatë javës do të kenë të bëjnë me paratë, me marrjen apo dhënien e tyre për qëllime të ndryshme.

Gratë do ta kujtojnë javën me një lajm të pakëndshëm që sjell ndryshim në jetën e tyre në një mënyrë ose në një tjetër. Do të ketë shumë trazira në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve dhe bisedat apo takimet e papritura do t'i bëjnë gjërat edhe më të komplikuara. Gjatë javës do të mendoni për fjalë që do të dëgjoni nga një person tjetër dhe që do të prekin njerëzit që doni. Mund të jetë këshillë, informacion, sugjerim, madje edhe një thashethem.

Binjakët

Gjatë javës shumë do të mbështeten në këshillat, ose ndihmën tuaj për të kryer detyrat dhe angazhimet e tyre, në marrjen e vendimeve të rëndësishme.

Java lajmëron ngjarje dhe lajme që lidhen me shtatzëninë apo lindjen e një fëmije dhe në përgjithësi me fëmijët e vegjël.

Problemet apo kontradiktat në marrëdhëniet tuaja të dashurisë do të kalojnë shpejt, ndaj shmangni thellimin e tyre apo rikthimin në kujtimet e vjetra, gabimet dhe përvojat e pakëndshme.

Kjo javë paralajmëron një ndryshim të rëndësishëm, të favorshëm në familjen tuaj, i cili do të jetë i ndryshëm për secilin prej jush.

Djemtë dhe vajzat mund të kalojnë një javë interesante përparimi në detyrat dhe çështjet që lidhen me arsimin ose karrierën. Do të keni kohë të mjaftueshme për detyrat tuaja kryesore dhe për argëtim, për sa kohë të arrini të gjeni ekuilibrin mes tyre. Shumë plane interesante mund të lindin ose të bëhen gjatë këtyre shtatë ditëve për të ardhmen tuaj të afërt dhe me siguri do të gjeni intuitivisht mënyrën më të mirë të veprimit për zbatimin e tyre.

Burrat do të kalojnë një javë në të cilën do të duhet të kërkojnë një zgjidhje më praktike për problemet e tyre nëse nuk duan që ato të thellohen. Fitorja ose suksesi nuk janë gjithmonë gjërat më të rëndësishme për të cilat duhet të përpiqeni. Një mënyrë jetese e shëndetshme dhe paqësore do t'ju japë energji të mjaftueshme për të ecur përpara me ide, plane dhe ëndrra të reja. Gjatë javës, do të përfitoni nga bashkëveprimi me njerëzit që jetojnë jashtë shtëpisë tuaj, të cilët do t'ju japin një pamje më optimiste për disa gjëra delikate në jetën tuaj. Kjo javë do të favorizojë përfundimin e detyrave tuaja që lidhen me shtëpinë, pajisjet ose pronën që ka familja.

Gratë do të duhet të fokusohen fillimisht në kryerjen e detyrave nga java e kaluar që ende nuk kanë përfunduar për arsye të ndryshme. Gjatë kësaj jave, mund të takoni një person nga e kaluara që do t'ju rikthejë në kujtime të këndshme ose të pakëndshme.

Gaforrja

Gjatë javës do të përjetoni disa situata të komplikuara ose lajme të pakëndshme që do të kërkojnë mobilizimin e shpirtit tuaj. Kini besim në atë që ju jepet si sprovë ose përvojë, sepse do të ketë një kuptim të caktuar.

Përdoreni këtë javë për të kryer ekzaminime mjekësore ose trajtim (terapi) të shtyrë për arsye të ndryshme.

Sigurohuni që të keni një mënyrë jetese më të shëndetshme, veçanërisht nëse jetoni në qytete të mëdha.

Mos e teproni me kënaqësitë, alkoolin apo cigaren, edhe nëse keni raste për t'u mbledhur. Mos mendoni se këto janë gjëra të parëndësishme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të ndaheni me disa gjëra. Mos u përpiqni të ndaloni rrjedhën e natyrshme të ngjarjeve.

Java do të jetë e favorshme për zhvillimin tuaj profesional, karrierën apo biznesin. Gjatë këtyre ditëve do të jeni në gjendje ta prezantoni veten më mirë dhe njerëzit do të shohin aftësitë dhe njohuritë tuaja reale.

Gjatë javës do të merrni ftesa apo oferta të ndryshme që do t'ju sjellin emocione dhe eksperienca të këndshme.

Zhvillimi i ngjarjeve këtë javë mund të jetë më i ngadaltë nga sa prisni ose dëshironi. Megjithatë, jeta do t'ju ndihmojë të ndërtoni një themel të fortë për një sukses që do të keni mundësinë ta realizoni në javët e ardhshme.

Djemtë dhe vajzat do të bëjnë mirë të mësojnë të presin këtë javë për atë që të tjerët duan t'u thonë dhe të jenë të kujdesshëm me reagimet, vendimet dhe veprimet e tyre. Java do të favorizojë blerjet që janë të rëndësishme për pamjen tuaj apo aktivitetin me të cilin jeni angazhuar.

Burrat do të duhet të pajtohen me praninë në jetën e tyre të njerëzve që kanë një karakter të vështirë ose të çuditshëm dhe të gjejnë një mënyrë për të komunikuar me ta në mënyrë harmonike dhe pa probleme. Nuk po shkruaj se kjo është një detyrë e lehtë, por sfidat në jetë kanë për qëllim të na ndihmojnë të nxjerrim mësime të reja. Gjatë këtyre shtatë ditëve, përpiquni të shmangni veprimet dinake ose të pabesisë dhe ruhuni nga të tilla. Përpjekjet e disa njerëzve për të bërë thashetheme nga një përvojë në jetën tuaj mund t'ju lëndojnë emocionalisht. Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të gjejnë guximin për të filluar ose zbatuar një ndryshim të rëndësishëm në jetën tuaj.

Gratë do të ndjekin me interes lajme të ndryshme. Nuk do mungojnë surprizat në jetën tuaj këtë javë, por ato do të vijnë përmes mesazheve të ndryshme, letrave, mediave etj.

Luani

Gjatë javës përgjegjësitë dhe detyrimet tuaja profesionale do të kërkojnë më shumë vëmendje. Mos e lejoni veten të shpërqendroheni në vendin tuaj të punës.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të gjendeni në një situatë shumë të pakëndshme, veçanërisht nëse puna juaj është disi e lidhur me paratë ose dokumentet financiare.

Në përgjithësi, java premton të jetë e favorshme për ju në zgjidhjen e çështjeve financiare përmes të cilave prisni të merrni para, ose të siguroni të ardhura të reja.

Një ndikim i favorshëm në këto gjëra do të vijë nga të afërmit ose personat me të cilët keni një marrëdhënie të veçantë.

Gjatë javës mund të ketë një periudhë paniku dhe stresi lidhur me shëndetin e një personi nga rrethi juaj i të afërmve apo miqve, i cili do të ketë nevojë për më shumë kohë trajtim.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kërkojnë vëmendje marrëdhëniet e rëndësishme me përfaqësues të kompanive, institucioneve, organizatave të ndryshme etj.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të paparashikueshme në të cilën mund të ndodhin shumë gjëra të papritura, ose planet tuaja mund të kenë një zhvillim të papritur. Kjo javë ju sjell shumë takime dhe kontakte që do t'ju pasurojnë me njohuri, informacione të reja ose do t'ju ndihmojnë të zgjeroni rrethin tuaj të miqve. Për disa prej jush, java sjell një rast për një takim lidhur me një person të afërt.

Burrat nuk do të jenë në formën e tyre më të mirë këtë javë, pasi manifestimet e një emocionaliteti më të madh do t'ju bëjnë shumë dyshues. Do ta keni të vështirë të pranoni pozicionin e ndryshëm të njerëzve që ju rrethojnë, ose do të reagoni shumë emocionalisht ndaj çdo komenti të vetëm që lidhet me punën ose stilin tuaj të jetesës. Qëllimi i telasheve që do të keni këtë javë nuk është t'ju rëndojnë, t'ju ngatërrojnë apo t'ju shkaktojnë ndonjë humbje, por përkundrazi të bëni një riorganizim të nevojshëm në stilin e jetës tuaj dhe në objektivat që i keni vënë vetes në këtë fazë. Jini shumë të kujdesshëm për çështjet që lidhen me jetën tuaj të dashurisë.

Gratë do kenë mjaftueshëm detyra lidhur me paratë apo dokumente të ndryshme financiare. Bisedat ose veprimet e përgjithshme me njerëz të tjerë janë të mundshme që të kenë implikime për buxhetin tuaj personal ose familjar, si dhe për biznesin tuaj, nëse keni një të tillë. Shumica e detyrave që lidhen me kontrata të ndryshme dhe çdo lloj dokumenti do të kërkojnë patjetër vëmendje më serioze nga ana juaj për të shmangur gabimet që mund t'ju shkaktojnë humbje monetare ose lloje të tjera.

Virgjëresha

Gjatë javës do të angazhoheni seriozisht për ndonjë dokument, kontratë, zgjidhjen e marrëdhënieve të rëndësishme financiare apo profesionale.

Sasia e informacionit, ndonjëherë konfuz ose i papritur, që do të merrni gjatë javës mund të krijojë tension më të madh të brendshëm tek ju.

Java sjell shtyrjen e një takimi dhe arsyeja për këtë mund të jetë vendimi juaj.

Në përgjithësi, kjo javë do të jetë e vështirë për t'u planifikuar, pasi dinamizmi i ngjarjeve, emocionaliteti juaj më i madh do t'ju vendosë në situata të reja dhe të ndryshme.

Kjo është një javë e rëndësishme dhe konstruktive për ju.

Gjatë kësaj jave mund të lindë nevoja që të merrni iniciativën për një bisedë apo një takim. Do të keni një temë të rëndësishme për të folur, por ajo duhet të jetë konstruktive, pa emocione të panevojshme apo pritshmëri të paracaktuara.

Java do të jetë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse ka të bëjë me një takim apo eksperienca të ardhshme me miqtë, një partner romantik apo të afërm.

Një mik apo partner biznesi që jeton larg jush do t'ju befasojë këndshëm.

Djemtë dhe vajzat mund të shkojnë në një udhëtim gjatë javës. Disa prej jush do të jenë të lumtur të kenë mysafirë që do të vijnë nga një qytet ose vend tjetër. Patjetër që këtë javë do të prireni të kaloni më shumë kohë në aktivitete të këndshme, gjë që nuk do të thotë se do të braktisni detyrat tuaja kryesore.

Burrat do kalojnë një javë ku do të duhet të marrin vendime të rëndësishme, të cilat mund të rezultojnë mjaft të vështira, pasi do të ndryshojnë jo vetëm jetën tuaj personale, por ndoshta edhe jetën e njerëzve të tjerë. Java do të favorizojë çështjet dhe angazhimet gjyqësore dhe ligjore, kryesisht të natyrës financiare. Përfaqësuesit e pamartuar të kësaj shenje të horoskopit do të jenë shumë romantikë, emocionalë dhe kjo do të jetë një arsye për të kërkuar lidhje të reja përmes mjeteve të ndryshme të komunikimit online apo rrjeteve sociale.

Gratë do ta kujtojnë javën me takime të ndryshme, në të cilat gjëja më interesante do të jetë shkëmbimi i informacioneve të dobishëm apo interesant. Gjatë kësaj jave do t'i kushtoni më shumë vëmendje ose do të kaloni më shumë kohë duke komunikuar me njerëzit në rrethin tuaj të të afërmve. Problemet e kësaj jave do të lidhen me shpenzime të panevojshme, të pamenduara mirë apo humbje parash për arsye të ndryshme.

Peshorja

Gjatë javës do të merrni pjesë në takime apo biseda të ndryshme interesante.

Këto ngjarje dhe përvoja mund të jenë baza e planeve dhe projekteve të reja të ardhshme për ju, si personalisht ashtu edhe profesionalisht.

Java parashikon një takim të papritur.

Gjatë kësaj jave do të befasoheni nga probleme apo telashe të papritura. Do të kërkoni me shumë kujdes shkakun e shfaqjes së tyre. Ndoshta do t'ju duhet më shumë durim dhe mençuri për t'i zgjidhur ato.

Kjo javë nuk do të jetë nga më të favorshmet për udhëtime, por me siguri gjatë këtyre shtatë ditëve do të bëni plane për të udhëtuar në të ardhmen e afërt. Ata patjetër do të kenë një mundësi më të madhe për realizim ose do t'ju sjellin sukses të rëndësishëm.

Gjatë kësaj jave do të përfundoni me sukses një angazhim.

Java sjell përvoja të këndshme me një burrë.

Djemtë dhe vajzat do të ndeshen me pasinqeritet, mashtrim dhe hipokrizi nga shokët e klasës, miqtë apo kolegët. Në disa raste ka mundësi që edhe ju të keni provokuar ngjarje të tilla ose të keni qenë pjesë e tyre. Të qenit i vetëdijshëm për një sjellje të tillë nga ana juaj (nëse ekziston) mund t'ju ndihmojë të pastroni shpejt aktin tuaj dhe të ruani sjelljen dhe imazhin tuaj të mirë. Gjatë javës mund të lindë një angazhim në lidhje me një dhuratë ose disa sende, në të cilat do të marrë pjesë miku juaj i afërt.

Burrat do të jenë shumë të interesuar për çështjet e tyre financiare, zhvillimin e tyre, mundësinë e zgjerimit të ndonjë aktiviteti nga i cili marrin të ardhura dhe të tjera. Për ju që keni një fëmijë tuajin, java sjell një shpenzim të papritur ose më të madh që lidhet me të. Në përgjithësi, këtë javë punët tuaja kryesore do të lidhen me paratë, dokumentet apo kontratat. Çdo veprim i tillë do të kërkojë vëmendje më të madhe, depërtim në detaje dhe gjykim të shëndoshë në vendimmarrje.

Gratë do të takojnë njerëz të rinj këtë javë, qoftë përmes takimeve reale ose kontakteve online. Jini të kujdesshëm dhe zgjidhini mirë njerëzit e rinj në jetën tuaj, në mënyrë që të mos përfundoni me mashtruesit ose ata që kërkojnë ndonjë përfitim nga ju. Për disa prej jush, java do të jetë e paharrueshme me një udhëtim ose një përvojë me një të dashur që jeton disi larg.

Akrepi

Gjatë javës do përjetoni një sërë ngjarjesh që do t'ju ndryshojnë stilin e jetës ose planet tuaja për të ardhmen e afërt.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të takoni miq të rinj ose të vjetër.

Në vendin tuaj të punës do të ndodhin ngjarje interesante, të cilat mund t'ju bëjnë të lumtur, por mund të krijojnë edhe tension të përkohshëm në ekipin ku punoni.

Gjatë javës do të keni mundësi të provoni cilësitë tuaja personale profesionale, të arrini stabilitet, me mobilizim dhe përgjegjësi të mjaftueshme në veprimet tuaja.

Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime pavarësisht qëllimit të saj.

Kontaktet tuaja me njerëz nga distanca të ndryshme do të jenë dinamike: si me të afërmit ashtu edhe me miqtë.

Një kohë e tillë e favorshme nuk duhet humbur. Nuk duhet të shpresoni se disa rrethana ose njerëz do të vazhdojnë të jenë në favorin tuaj në të ardhmen. Nëse humbisni shanset që do t'ju jepen këtë javë, probabiliteti për të marrë të reja është minimal.

Në planin personal nuk do t'ju mungojnë emocionet pavarësisht statusit tuaj martesor.

Njohjet e reja, edhe nëse janë të shkurtra, do të lënë gjurmë pas tyre.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku do të shkëmbejnë shumë mesazhe, letra apo email. Dëshira juaj për komunikim dinamik me njerëz nga afër dhe larg do të ndikohet shumë nga sezoni i ardhshëm i verës. Kjo është një javë në të cilën do të krijoni miqësi dhe njohje të reja, do t'i mahnitni lehtësisht të tjerët me aftësinë tuaj për të folur me ta. Mbi të gjitha, një javë interesante, këndshëm e paparashikueshme ju pret, me ngjarje të ndryshme të papritura që do të lënë gjurmë.

Burrat do duan të jenë të dashur, të pëlqyer, por jo vetëm me fjalë, por do të presin veprime specifike nga partnerja e tyre. Tani nuk do të jetë e rëndësishme për ju nëse jepni dhe tregoni dashurinë tuaj, por ajo që merrni. Gjatë kësaj jave, vëmendje do t'u kushtohet problemeve shëndetësore të një personi të dashur.

Gratë do të kenë angazhime të ndryshme serioze dhe të përgjegjshme me një pjesëtar të familjes, një rreth të afërmsh apo dikë tjetër me të cilin keni një marrëdhënie të veçantë. Pritshmëritë tuaja për këtë javë do të lidhen me një kohë më të relaksuar dhe të këndshme, por për fat të keq do të jeni shumë të varur nga ngjarjet në jetën e njerëzve që ju rrethojnë. Ndërhyrja e një gruaje me fjalë dhe këshilla që nuk i keni kërkuar mund të çojë në tension shtesë në jetën tuaj të përditshme.

Shigjetari

Gjatë javës do t'ju duhet të angazhoheni në detyra që kanë të bëjnë me interesat dhe punët tuaja pasurore.

Këto angazhime tuajat mund të përfshijnë një person tjetër nga i cili do të prisni t'ju ndihmojë në një farë mënyre ose të veprojë së bashku me ju.

Java paralajmëron një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi të dashur, që mund të kërkojë një dhuratë ose urime të veçanta.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të prisni të arrini një marrëveshje ose të merrni para.

Kjo mund të ndodhë nëpërmjet dikujt në familjen tuaj, por mund të ndodhë edhe nëpërmjet një përfaqësuesi të një banke, ose institucioni tjetër qeveritar.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni raste të ndryshme për t'u ndjerë të sigurt në atë që po bëni dhe atë që prisni të arrini në të ardhmen e afërt.

Do të përjetoni momente të këndshme në dashuri dhe në jetën tuaj personale, me miqtë ose me njerëz interesantë për ju.

Gjatë kësaj jave, nëse duhet të udhëtoni, sigurohuni për shërbimin e mjeteve të transportit që do të përdorni dhe disponueshmërinë e të gjitha dokumenteve të rëndësishme nga të cilat varet suksesi i këtij udhëtimi.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të tensionuar, me konflikte që lindin lehtësisht. Gjatë javës do të keni një rast për një takim apo mbledhje lidhur me një vajzë apo një grua. Kjo periudhë mund të kujtohet me një miqësi të re, e cila jo domosdoshmërisht ka natyrë romantike. Në përgjithësi, kjo do të jetë një periudhë që do të sjellë njohje të reja dhe më shumë angazhime në lidhje me miqtë tuaj.

Burrat do të konsiderojnë një ndryshim ose sjellje të re në familje ose në punë. Mund të ndodhë që fëmija ose i afërmi juaj ka nevojë për këshilla ose ndihmë, mbështetje ose thjesht për të folur për çështje që janë të rëndësishme për ta. Kjo javë sjell shumë ngjarje interesante për ju dhe do t'ju duhet t'i jepni vetes një besim më të madh në kuptimin dhe rëndësinë e secilës prej tyre.

Gratë mund ta gjejnë veten të papërgatitur për shfaqjen dhe zhvillimin e disa ngjarjeve që do të ndodhin gjatë këtyre shtatë ditëve. Disa prej tyre do të lidhen me probleme apo telashe të reja që gjithsesi do të kenë lidhje me ngjarje apo persona nga e kaluara. Në fakt, këto momente dhe eksperienca të pakëndshme do të kenë një zgjidhje të thjeshtë, përderisa nuk kërkoni me çdo kusht fitoren apo supremacinë ndaj të tjerëve.

Bricjapi

Gjatë javës mund t'ju zhgënjejë një lajm apo një ngjarje që keni pritur prej kohësh.

Edhe pse fillimisht, mund të mos i plotësojë pritshmëritë tuaja, më vonë pasi ta mendoni, do të kuptoni se në të vërtetë është më e mira që ju jep jeta.

Kjo javë do të mbahet mend për kontakte më të shpeshta me njerëz nga distanca të ndryshme.

Nëse ju duhet të udhëtoni gjatë javës, patjetër do të jeni në gjendje të realizoni pritshmëritë tuaja, pavarësisht shqetësimeve dhe frikës suaj fillestare.

Shumë do të marrin lajme lidhur me problemin shëndetësor të një personi që jeton larg, por që do të arrijë të shërohet.

Në dashuri, kjo javë do të mbahet mend me më shumë tension në marrëdhënie, për shkak të emocionalitetit më të madh të njërit prej partnerëve.

Xhelozia mund të jetë e këndshme për sa kohë që nuk është e tepruar.

Djemtë dhe vajzat këtë javë do të duhet të vënë të gjithë energjinë dhe vëmendjen e tyre në gjërat që lidhen me arsimin, zhvillimin profesional ose karrierën. Mos lini pas dore asnjë nga përgjegjësitë tuaja. Ju mund të manipuloheni ose të përdoreni në këtë mënyrë nga shoku juaj i klasës, bashkëmoshatari ose kolegu juaj, gjë që nuk do të ishte e drejtë për ju ose për njerëzit e tjerë. Do të jetë shumë e rëndësishme këtë javë të mbroheni nga çdo veprim i pandershëm apo spekulativ, nga manipulimi, si nga ana e njerëzve të tjerë ndaj jush, ashtu edhe nga ana juaj ndaj njerëzve të tjerë.

Burrat do të hasin vështirësi serioze në realizimin e planeve dhe detyrave të tyre të përditshme dhe kjo mund të jetë pjesërisht për shkak të faktit se keni folur shumë përpara se të filloni të veproni sipas tyre. Sot do të kuptoni se nëse veproni dhe punoni në heshtje, do të arrini shumë më tepër nëse nuk i ndani paraprakisht qëllimet tuaja. Këtë javë mund të trishtoheni nga një lajm i pakëndshëm që lidhet me një person ose një ngjarje që është ose do të ndodhë në distancë prej jush.

Gratë do të kenë plane të ndryshme paraprake për këtë javë. Shumë nga planet tuaja do të kenë të bëjnë me miqtë tuaj. Çështjet dhe interesat tuaja financiare nuk do të mbeten në plan të dytë.

Ujori

Gjatë javës ka të ngjarë që do t'ju duhet të merrni vendime të rëndësishme dhe të përgjegjshme në lidhje me jetën tuaj personale. Këto vendime mund të përfshijnë marrëdhënien tuaj të tanishme ose të mëparshme. Vendimet që merrni gjatë kësaj kohe do të kenë një ndikim të rëndësishëm në të ardhmen tuaj.

Disa prej jush mund të merren gjithashtu me raste trashëgimie ose veprime që lidhen me pronën që u përkiste të afërmve, prindërve ose anëtarëve të tjerë të familjes. Kjo është një javë vendimtare për sa u përket çështjeve materiale dhe pronësore, ndaj sigurohuni që t'i merrni parasysh me kujdes vendimet tuaja dhe të veproni me mençuri.

Gjatë kësaj jave, mund të takoni një burrë që tenton t'ju mashtrojë ose manipulojë për përfitimin e tij. Është e rëndësishme të keni zero tolerancë për veprime të tilla, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me punën tuaj.

Disa prej jush mund të ndihen të prirur të tregojnë vëmendje ose bujari të papritur ndaj një fëmije ose nipi.

Kjo javë është një mundësi për djemtë dhe vajzat që të freskohen, zbukurohen dhe rimbushen me emocione dhe pritshmëri pozitive për muajt e ardhshëm të verës. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se kjo është një kohë për të ndërtuar të ardhmen tuaj, kështu që jini një pjesëmarrës aktiv në jetën tuaj dhe përfitoni nga çdo mundësi që ju del.

Burrat mund ta gjejnë veten duke lëvizur ngadalë dhe duke u kënaqur me mendime më të gjata për të mirat dhe të këqijat e çdo veprimi. Kjo sjellje e rastësishme mund të shkaktojë konflikte, si në shtëpi ashtu edhe në vendin e punës. Gratë, nga ana tjetër, mund të përqendrohen në rolet e tyre si nëna dhe t'i kushtojnë shumë vëmendje fëmijëve ose nipërve të tyre. Megjithatë, java mund të sjellë gjithashtu mundësi premtuese për ata që janë në fusha profesionale ose biznesi, si mundësia për të zhvilluar ide dhe projekte të reja ose për të gjetur klientë të rinj. Disa prej jush mund të marrin edhe oferta për punë të reja ose mundësi që do të rrisin të ardhurat tuaja personale dhe familjare.

Peshqit

Gjatë javës 20 - 26 maj do të gjendeni në kufirin mes dy periudhave të rëndësishme të jetës. Diçka e re është në horizont për ju, por para kësaj, keni ende shumë për të sqaruar: marrëdhënie, angazhime, premtime të thyera, etj.

Week will be dynamic because it will not show patience for the slow performance of tasks but will push you for greater speed and determination in your actions.

During this week, some of you will experience a love disappointment related to a flirtation or a short relationship. Tensions in your family relationships will arise where control is lost in arguments and conflicts. The fight for supremacy will be serious and very ambitious for one of the partners.

Surprises during the week will be related to an event or news about a baby, a birth or an event in the life of a small child or young person. Your plans regarding your child will be able to be realized and achieve a satisfactory result.

Boys and girls will have to take more seriously the problems that arose last week or that will arise this week. It is best to find a diplomatic way to resolve them if they are interpersonal. Don't be afraid to ask for advice or help from someone you respect or who has the relevant experience to help you. In itself, this week is an important period for you, as it will not only give you new opportunities or chances, but will find a way to skillfully support you in their realization. These good things will be related or directed mainly to your professional achievement, education or business.

Men will be tasked with so many tasks this week that if you don't plan them, you will neither be able to complete them nor be satisfied with the results you will achieve. During this week it will be important for you to act quietly, with less comment or exchange of information so that a problem does not arise where you least expect it. The week brings separation or cooling of your relationship with a woman and the reasons for this can be very different.

Women will have enough duties and family commitments, which will require them to avoid meetings with friends or colleagues that they will not be able to fulfill. Be very careful about comments or interventions in the life of a friend or relative. Your financial affairs this week will hardly find understanding from those close to you, especially if you have turned your attention to the realization of something that, at this stage, is more important to yourself than to someone else.