HOROSKOP

Libra - Scorpio monthly horoscope

Libra - Scorpio monthly horoscope

Libra

If you were born under the sign of Libra, open your heart to the people who love you in July. This is a month in which your work and commitments will be mainly related to home and family. July brings more responsibility at work or in your business, as well as taking care of a health issue.

In the month of July, you will have to look for new ways to solve the difficulties in your life, taking into account the realities and circumstances where you will live. This is not a month for quick decisions and rash decisions. July is a month with difficult but still possible successes. Some of your main difficult tasks and commitments will be related to your home, with the need to make some repairs or improvements, with the care of the property you own. You will need to consider very carefully both your financial resources and the skills of the people you will rely on for these actions. Things related to important or expensive purchases will require much more attention this month.

Many of this month's events will require you to do some 'further reading' by looking for important information from various sources. Avoid hasty, emotional decisions. The consequences of such actions will not only be unpleasant, but can create various concerns for you, including those related to your belittlement in front of people who previously had a good opinion.

In July you will intuitively be able to see the prospects of your work or business more clearly, which will help you make some changes, looking for a better field for performance and success.

The new acquaintances you will make this month will most likely help you learn new skills, knowledge or realize important plans for you.

In this month you can make a very important trip for you, which will bring a new spirit to your life, open up new opportunities or meet people who have not yet played a role important in your life.

Attempts to manipulate or deceive, to lie with false information can be successful to some extent, especially for the most naive representatives of this zodiac sign.

A lie or misconduct by someone you once trusted can seriously disturb you.

Based on the useful information you will receive this month or a specific proposal, you will be able to build a new plan or project, something you will commit to until the end of the year.

Some of you will receive an offer for a joint activity or business, but here decisions and actions will be determined by your personal horoscope.

Disa nga konfrontimet dhe konfliktet e pakëndshme këtë muaj do të lidhen me familjen ose të afërmit tuaj. Më të pakëndshmet do të jenë ato që lidhen me xhelozinë, të cilat ushqehen dhe shkaktohen nga mungesa e besimit apo manifestime të tjera egoiste.

Prindërit e Peshores do t'i kushtojnë vëmendje më serioze edukimit, ose karrierës së fëmijës së tyre. Këto veprime tuajat nuk do të jenë të kota dhe rezultatet konkrete do ju tregojnë se keni dhënë maksimumin.

Arsyet e gëzimit dhe kënaqësisë në këtë muaj në shumicën e rasteve do të lidhen me një dokument, një kontratë, një rritje të të ardhurave apo marrjen e parave.

Korriku do të jetë një muaj i favorshëm për takime dhe eksperienca dashurie, si me një lidhje tashmë të krijuar, ashtu edhe për ju që planifikoni një takim të parë romantik.

Gjatë këtij muaji, shumica e ngjarjeve dhe surprizave të papritura do të lidhen me një ngjarje ose njerëz nga e kaluara juaj. Ka mundësi që detyrat e papërfunduara ose angazhimet për të cilat keni humbur interesin për ndonjë arsye, do të dalin sërish në plan të parë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një muaj ndryshimesh që në këtë fazë mund të duken të parëndësishme në pamje të parë ose të lehta për t'u zbatuar, por më vonë do të shihni se në të vërtetë ishin një gur themeli në jetën tuaj. Ka mundësi që këtë muaj të angazhoheni në ndonjë detyrë për të cilën do të keni kontakte me një përfaqësues të ndonjë institucioni.

Burrat do të jenë shtyllat e shtëpisë së tyre, tek të cilët të gjithë do të shpresojnë dhe do të mbështeten për të marrë përsipër përgjegjësitë kryesore të familjes dhe shtëpisë.

Në korrik do të jeni pjesë e një ngjarjeje të këndshme në jetën e miqve ose do të ndani një gëzim të madh, sukses që ata do të përjetojnë.

Ky do të jetë një muaj i favorshëm për gratë Peshore për të krijuar miqësi të reja.

Akrepi

Nëse keni lindur nën shenjën e Akrepit, ky muaj e bën korrikun një kohë dashurie, përkujdesjeje për të dashurit tuaj, mbështetjes dhe shërimit. Përqendrimi në gjërat e jetës suaj në shtëpi do t'ju japë siguri dhe paqe mendore. Ky muaj nuk përjashton krijimin e traditave të reja familjare. Të shpenzosh më shumë kohë me të dashurit dhe të fokusohesh te nevojat e familjes do të jenë synime të rëndësishme për ju.

Ky muaj do t'ju ballafaqojë me telashe të reja të ndryshme, qëllimi i të cilave është t'ju japin një përvojë të re jetësore.

Nga ana profesionale, korriku ju sjell fat dhe arritje të rezultateve që do t'ju bëjnë krenarë për veten ose do t'ju japin mundësi të reja zhvillimi dhe përparimi. Ky do të jetë një muaj i favorshëm për fillimin e një karriere të re, një biznesi të ri, zhvillimin e një aktiviteti të ri, fillimin e një pune të re etj.

Gjysma e parë e korrikut do të jetë një kohë e vlefshme për ju dhe për realizimin e planeve tuaja. Do të keni shumë më tepër burime dhe energji për të arritur sukseset që dëshironi.

Mund të ketë tension ose ndonjë lloj problemi në marrëdhëniet tuaja me njerëzit me të cilët keni kontakte profesionale.

Ndonjëherë tensioni më i madh do të shkaktojë konflikte apo debate të pakëndshme mes jush dhe njerëzve të tjerë, të cilat do të kërkojnë kohë për t'u zgjidhur. Megjithatë, të paparashikueshme do të jenë ato konflikte që do të lindin për shkak të gënjeshtrave, mashtrimeve, veprimeve të pahijshme ose keqdashëse.

Njohjet tuaja të reja këtë muaj do të jenë të përzgjedhura mirë, pasi qëllimi juaj nuk do të jetë zgjerimi i rrethit të miqve dhe të njohurve me çdo kusht, por cilësia e marrëdhënieve që do të krijoni.

Surpriza të ndryshme dhe ngjarje të papritura do të ndodhin këtë muaj. Është interesante se në korrik ato do të kenë njëfarë lidhje me çështjet dhe interesat tuaja financiare dhe patjetër do të kenë një ndikim të favorshëm mbi ta.

Arsyet e gëzimit apo eksperiencave të këndshme në korrik do të lidhen me takime të ndryshme që do të organizoni apo që do të jeni të ftuar të merrni pjesë. Nuk përjashtohen takime të papritura apo emocionale.

Në korrik, jo gjithçka do të shkojë mirë dhe do të ketë situata apo përvoja që fillimisht do të perceptohen negativisht nga ju, si një lloj vjedhjeje apo dështimi i një ideje apo plani. Gjatë këtij muaji, mund të mësoni për ngjarje të pakëndshme në të kaluarën që kanë pasur një ndikim negativ në jetën tuaj.

Ata prej jush që do të humbasin ndonjë dokument apo informacion tjetër personal gjatë këtij muaji, vështirë se do të mund të gjejnë ose rikuperojnë humbjen përkatëse.

Në korrik keni disa vendime të rëndësishme përpara, të cilat në fakt do të përcaktojnë më qartë zhvillimin tuaj në gjashtë muajt e fundit të vitit.

Ata prej jush që do të përfshihen në një çështje gjyqësore ose ligjore do ta dinë intuitivisht se në çfarë drejtimi do të zhvillohet.

Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë kohë dhe më shumë dëshirë për dashuri dhe eksperienca intime.

Ky muaj do të befasojë disa prej jush me një njohje të papritur. Në momentet e lodhjes dhe depresionit, do të jetë mirë që të merreni shpejt me aktivitete të këndshme ose të siguroni kontakte më të shpeshta me natyrën, ku do të pushoni më shpejt dhe më mirë.

Burrat Akrep do kenë angazhime të rëndësishme që lidhen kryesisht me paratë, pagesat, investimet, sigurimet, qiratë e të tjera. Në familjen tuaj, do të keni mundësi të shijoni disa përmirësime, ndryshime në blerjet që lidhen me komoditetin e shtëpisë dhe për disa prej jush, korriku sjell blerje të rëndësishme ose të shtrenjta, si një makinë e re ose një shtëpi të re. Në korrik, shumë do të jenë të ftuar në takime të ndryshme familjare, për të cilat do t'ju duhet të përgatiteni me një dhuratë të veçantë. Korriku sjell edhe fillimin e një miqësie të re, e cila ende nuk ka luajtur një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Udhëtimet këtë muaj do të lidhen kryesisht me familjen tuaj, me të afërm nga afër dhe larg, ose ju vetë do të mirëprisni mysafirë në shtëpinë tuaj.

Women will have the opportunity to increase their income through the main work they deal with or by starting a new activity, a new business.

During this month you will have to avoid any dangerous actions, getting into extreme situations or gathering with unknown people.