HOROSKOP

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Have you ever seen a horror movie and instead of feeling completely disgusted by the negative character's actions, you realized it?

If it happened to you, then you are not alone. Some of the stories of these characters are so related that each zodiac sign can be identified with their basic characteristics by removing the murder part normally.

As you look forward to Halloween, you can take a look at which horror movie character suits you based on your zodiac sign.

Dashi

Patrick Bateman of American Psycho

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Triumph is not everything, but it is for every Dash, and Patrick Bateman. Both have an innate need to climb the career ladder, to stay close to the elite and to have the best of everything.

Demi

Queen Akasha from the Queen of the Cursed

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

One of the worst things you can do to a Taurus is wake them up. Vampire Lestat de Lioncourt selfishly wants to play rock music, and this makes Queen Akasha wake up a century old. This is why she is so inclined to take control of Lestat, the vampire community and destroy everything that hinders her. Characteristic associated with each Taurus.

Gemini

Adelaide Wilson / Red by Ne

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Ne të gjithë kemi dy pjesë të vetes. Binjakët si shenja me personalitet të dyfishtë lidhet ngushtë me personalitetin e Adelaide. Filmi shpjegon idenë e nderimit të vetes në hije dhe vetes së vërtetë, gjë që i kujton Binjakëve të nderojnë të dy aspektet e personalitetit të tyre, ndryshe nga Adelaide dhe Red, të cilët janë identitete të ndryshme brenda të njëjtin njeri.

Gaforrja

Bee nga Babysitter

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Gaforret dhe babysittersat dihet se janë shumë të kujdesshëm. Në një ditë të keqe, ata fantazojnë paktin me djallin për të ndaluar dramën dhe ngarkesën emocionale me të cilin ballafaqohen. Bee është prova që kjo mund të bëhet.

Luani

Sachiko Shinozaki nga Corpse Party (film 2015)

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Kur Sachiko Shinozaki ishte gjallë, ajo ishte një studente introverte. Në jetën e përtejme ajo është fantazma e keqe që do të festojë pas një jete plot me vetmi. Si një nga shenjat më të popullore të zodiakut, Luani mund të lidhet plotësisht dhe të ndiejë simpati për dikë që nuk ka shumë miq. Plus ata i ndjekin të tjerët vetëm për vëmendje.

Virgjëresha

Gamemaster nga Escape Room: Turneu i Kampionëve

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?


Duke qenë një shenjë jashtëzakonisht intelektuale, Virgjëreshat dihet se luajnë lojëra mendore. Në fund të fundit, ata udhëhiqen nga Mërkuri. Sidoqoftë, ata do të ndihen shumë të lumtur nëse janë personat që vendosin rregullat (si Gamemaster në këtë film).

Peshorja

Candyman nga Candyman

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Si një besimtar i vërtetë i drejtësisë, Peshorja do të bëjë çdo përpjekje për të ruajtur baraspeshën e drejtësisëe dhe nëse kjo do të thotë të komplotosh hakmarrje për më shumë se një shekull për të rimarrë pushtetin dhe lirinë për ata që janë viktima të padrejtësive shoqërore dhe ekonomike.

Akrepi

Kayako Saeki nga The Grudge

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Nuk është se personat e shenjës së Akrepit duan të bëjnë dëm, por ata do të dorëzohen ndaj ndjenjave negative si xhelozia, zemërimi, obsesioni dhe hakmarrja, si Kayako. Ashtu si Akrepi, Kayako mban inatin për të marrë shpagim për ata që e kanë dëmtuar.

Shigjetari

Pennywise nga It

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Ashtu si Shigjetari, Pennywise ka aftësinë të ndryshojë formën dhe të ndryshojë realitetin. Një Shigjetar ka aftësinë për t'u lidhur me çdo situatë për të qenë të hapur ndaj përvojave të reja, që është disi mënyra se si Pennyëise mundon viktimat e saj. Plus, kllouni i ngjan aftësisë së shigjetarit për t'i bërë të tjerët të qeshin ose të qajnë.

Bricjapi

Black Phillip nga The Witch

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Ashtu si Bricjapi, dhe Black Philip ka një anë intensive dhe medituese në të cilën ai komploton dhe planifikon se si të sundojë botën.

Ujori

Xenomorph nga Alien

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Aquarius likes to discuss conspiracy theories, extraterrestrials and a range of unusual topics. Although Aquarius is a peaceful and benevolent sign, this air sign has no problem playing the devil's advocate. Therefore, it is not surprising that they will "shake" with Xenomorph. In addition to the evil intentions of the Xenomorph character, the water bearer will find the intriguing, unique, and savage character motifs as the sign of Aquarius.

Pisces

Norman Bates of Psycho

Which antagonistic character of horror movies are you based on your zodiac sign?

Pisces is the sign known for its free will. These people are glamorous, sensual, charming and emotional. Norman Bates from Psycho undoubtedly belongs to the sign of Pisces. He initially hears his mother telling him to kill people, but eventually he starts killing of his own free will.

Tiranapost.al