HOROSKOP

Non-communicative scorpio. The weak points of the Zodiac signs when they are in love

Non-communicative scorpio. The weak points of the Zodiac signs when they are in

If you are an ardent believer in astrology and believe that your personality and unique characteristics are the result of your Zodiac sign, then there are also some flaws in your character which are most obvious when you are in love. Listed below are the weaknesses of the Zodiac signs when they are in love

1. Aries- Hurry for everything

Aries signs have a habit of rushing into things, both professionally and personally. They make decisions without giving the situation a second thought, which makes them difficult to maintain a relationship with.

2. Taurus- They take things very slowly

If an Aries is too fast, Taurus is a little too slow, almost to the point of being lazy and slow.

They stick thinking for a long time to make a decision and this can be detrimental to a relationship.

3. Gemini- Annoying

Gemini is always in a hurry to achieve multiple things in the shortest span of time, which often leaves them tired and unable to actually fulfill all commitments. They are omnipresent which makes them gloomy and intrusive, which can be quite irritating in a relationship. Their curiosity is often annoying.

4. Crab- Very sensitive

Shenjat e Gaforres janë të ndjeshme. Ata shpesh priren të jetojnë në të kaluarën pa bërë asnjë përpjekje për të hyrë në të tashmen ose për të menduar për të ardhmen. Ata janë shumë melankolikë dhe jo shumë rrezikues kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.

5. Luani- Shumë arrogant

Një Luan shpesh është jashtëzakonisht arrogant dhe ka një ego të tepruar. Mund të jetë e bezdisshme për një partner kur ai po përpiqet të japë sugjerime ose të bëjë një deklaratë për të. Luanët nuk e vlerësojnë bukurinë në gjëra më të vogla dhe shpesh preferojnë një shfaqje pompoze, e cila mund të jetë një pikë bezdi për partnerin e tyre.

6. Virgjëresha-Shumë e shqetësuar

Virgjëreshat shqetësohen për çdo gjë, dhe kjo i bën ata jashtëzakonisht jo eksperimentalë dhe shumë tradicionalë. Ata janë gjithashtu shumë kritikë dhe duhen shumë për t’i qetësuar, gjë që është dobësia e tyre më e madhe kur janë në një lidhje të përkushtuar.

7. Peshorja- Shumë e pavendosur

Marrja e vendimeve është një detyrë e madhe për Peshoret. Ata shpesh peshojnë të mirat dhe të këqijat e çdo situate, gjë që e bën arritjen e një përfundimi një proces të gjatë. Hezitimi i tyre për të bërë gjëra të caktuara mund të mërzisë partnerët e tyre pasi ata kurrë nuk mund të jenë në gjendje të arrijnë një përfundim të fortë për ndonjë ide apo ngjarje.

8. Akrepi-Jo-komunikues

Akrepët nuk janë komunikuesit më të fortë. Ata janë mjaft të fshehtë, gjë që i bën ata të kuptojnë personalitete komplekse. Kompleksiteti i e bën të vështirë marrëdhënien e tyre pasi një Akrep nuk do t'ju tregojë kurrë se çfarë është e gabuar ose i shqetëson ata.

9. Shigjetari- Ndryshime të shpeshta humori

Shenjat e shigjetarit kararakterizohen nga luhatjet e shpeshta të humorit, gjë që mund t’i lërë partnerët e tyre të ndihen të humbur. Ata janë gjithashtu jashtëzakonisht të ruajtur dhe të fshehtë pasi nuk u pëlqen të tregojnë dobësi dhe cenueshmëri.

10. Bricjapi- Nuk menaxhon dot zemërimin

Capricorn is either fire or ice, and in any case, the edges of their personality will only cause heartache. They like to be in control and do not like change, a trait very similar to Taurus and hold grudges for a long time.

11. Aquarius- Very introverted

While Aquarius likes to socialize and make friends, they don’t actually have many real friends. Friendship is mostly superficial and their need to be independent can be quite selfish. They do not often think about others when making decisions which destroys a relationship.

12. Pisces- Very emotional

Pisces are extremely sensitive and always try to absorb someone else's problems in themselves, a problem even in a love affair.

Tiranapost.al