Histori Personale

The reason why this couple has hidden the fact that they are rich from their parents

The reason why this couple has hidden the fact that they are rich from their

Family and money should not mix.

How there is a couple that has done everything possible to be right in front of their family members as if they are poor.

He explained that he had recently taken semi-retirement after a career in software engineering, while his wife had given up her work as a nurse altogether.

Being savers and putting money aside regularly, they accumulated $4 million in savings.

“Ia kam bërë të qartë gruas sime që të mos i tregojë kurrë familjes time se kemi para. Familja e saj e di që ne jemi mirë, por ata kurrë nuk kërkojnë para. Familja ime nuk do të ndalojë kurrë së kërkuari para", thotë ai.

Në familjen e tij luftohet çdo ditë me financat. Prindërit e kanë shtëpinë me kredi. Nuk kanë para mënjanë dhe për çdo blerje përdorin kartat e kreditit. Babai punon edhe pse ka dalë në pension. Vëllai është i divorcuar dhe jeton me prindërit. Përveç kësaj ka edhe probleme me alkoolin.

Tashmë prindërit e morën vesh të vërtetën dhe ai pyet, a duhet t'i ndihmojë.

"Janë paratë tuaja. Nuk ke pse t'i ndash me këdo”, tha një komentues, ndërsa një tjetër shkroi: “Vendimmarrja e tyre e dobët nuk do të thotë që të mos shijosh paratë e tua që me vështirësi i ke mbledhur".

Megjithatë, kishte edhe disa kundërshtarë.

"For God's sake, your father is over 70 years old and still working?! Be a good boy and man and help your parents!"

"I would never let my parents work in their 70s if I had that much money," added another. "Absolutely awful."