Stil jete

Oefeningen voor 'paartherapie' om samen met je partner te proberen

Oefeningen voor 'paartherapie' om samen met je partner te proberen
Oefeningen voor relatietherapie zijn een geweldige manier om problemen op te lossen en om de dynamiek van de relatie te verbeteren op een moment dat het bergafwaarts is gegaan. Hieronder vindt u enkele oefeningen voor relatietherapie die u zeker met uw partner zou moeten proberen.

Druk op alle mogelijke manieren liefde uit

Oefen het uiten of tonen van waardering aan je partner met berichten, telefoontjes gedurende de dag, wanneer je niet bij hem bent. En als je in de buurt bent, vertel je partner dan hoe belangrijk ze voor je zijn en spreek ook dankbaarheid uit.

Verzamel 'memorabele' dingen

Probeer foto's, brieven, geschenken, enz. te verzamelen. die u en uw partner herinneren aan de gedenkwaardige dagen in uw relatie. Dit herstelt gevoelens van vertrouwdheid en gemeenschap in een tijd waarin jullie beiden onafscheidelijk waren. Het kijken naar deze gedenkwaardige dingen zal de intensiteit van de ruzies helpen verlichten.

Voer belangrijke gesprekken

Plan belangrijke gesprekken in plaats van ze uit te stellen. Hoe intens het probleem ook is, praat er uitgebreid over met uw partner om te communiceren en het probleem op te lossen. Meestal wanneer jij en je partner betrokken raken bij ruzies en de timing is verkeerd, kan het verder escaleren, waardoor er meer problemen ontstaan. Het is dus noodzakelijk om een ??ander moment te plannen om met je partner te communiceren.

Yoga in koppel

Dit is een geweldige manier om je op je gemak, verzameld en in vrede te voelen met je partner. Yoga reguleert de hormonen in je lichaam en door het samen met je partner te beoefenen, voel je je in balans.

Praat over je dag

U zult verrast zijn om te zien hoeveel u beiden kunt bespreken als het gaat om het bespreken van hoe uw dag was. Zo kunnen jullie allebei de frustratie bespreken waar jullie gedurende de dag mee te maken hebben gehad.

Tiranapost.al