HOROSKOP

Venus Retrograde ends: What it means for each zodiac sign

Venus Retrograde ends: What it means for each zodiac sign
We always tend to suffer the weaknesses of love and life during retrograde transits.

During Venus retrograde, we saw major relationship tests as well as some separations.

Now that Venus, the planet of beauty and love, is no longer in the background, we will all receive some kind of goodness, because of its transient magic.

The work we did in our relationship will begin to show results and the decisions made during Venus retrograde will feel complete.

Read more…

Dashi

(March 21 - April 19)

Finishing retrograde venus will develop your ability to see the positive side of almost anything. Because this is a romantic transit, your love life will shine with new opportunities.

Demi

(April 20 - May 20)

You really only want stability when it comes to love and romance even though you are a big flirt.

This period gives you that security and you will feel very appreciated in the coming days thanks to this harmonious transition.

Gemini

(May 21 - June 20)

If you are not madly in love with the person with whom you have been in a relationship in recent years, then you will fall madly in love with him, once again, during the Venus directive.

It could not have made you happier, as it's really all you ever wanted.

Crab

(June 21 - July 22)

Për shkak se Përfundimi i Venusit retrogradë vjen me një atmosferë pozitive dhe energjike , ju dhe partneri juaj do ta ndjeni atë atmosferë dhe do ta pranoni atë.

Ju nuk jeni lloji i personit që do të gjithë botën; do të ishit të lumtur vetëm të gjeni paqen në shtëpi, dhe falë këtij tranziti, kjo është ajo që ju do të gjeni.

Luani

(23 korrik - 22 gusht)

Ju keni vuajtur efektet e egos suaj dhe se si ajo e ka vënë në provë partnerin tuaj. Ky tranzit do t'ju ndihmojë të tërhiqeni dhe t'i lini të tjerët të jetojnë në paqe. Ju ndjeni më pak nevojë për të pasur 'të drejtë' gjatë gjithë kohës dhe shumë njerëz do ta vlerësojnë vërtet atë ndryshim tek ju.

Virgjëresha

(23 gusht - 22 shtator)

Venusi retrograde pothuajse ju bëri një përbindësh kur bëhet fjalë për dashurinë dhe romancën, por mbarimi i tij ka një mënyrë për të qetësuar të gjithë konfuzionin dhe mendimin tuaj idealist.

Ju madje mund të filloni të kujdeseni përsëri, dhe kjo është ajo që ju nevojitet në jetën tuaj.

Peshorja

(23 shtator - 22 tetor)

Venus në Paravijë ju kthen në kontakt me atë që doni më shumë: bukurinë, gjërat e bukura dhe premtimin për më shumë dashuri.

Akrepi

(23 tetor - 21 nëntor)

Ju nuk jeni më të ngarkuar me Venusin retrogradë që nga kjo ditë dhe kjo do të shfaqet në jetën tuaj si aftësia për të folur vërtet me partnerin tuaj. Të dy dëshironi më të mirën, dhe ajo që keni përjetuar kohët e fundit është aq larg nga më e mira që do të ndodhë.

Megjithatë, ju jeni të dy të dashuruar dhe në respekt për njëri-tjetrin, kështu që tani mund të përpiqeni më shumë t'i rregulloni gjërat.

Shigjetari

(22 nëntor - 21 dhjetor)

Kjo periudhë bën që dashuria t'ju duket e mundur përsëri. Ka pasur raste gjatë javëve të fundit kur ju nuk ishit gati për të qënë në një marrëdhënie.

E menduat se mund të jetoni pa dashuri, epo tani Venusi retrograde ju zgjon nga hutimi dhe ju kthen në linjën e dashurisë.

Bricjapi

(22 dhjetor - 19 janar)

Retrogradat nuk kanë kurrë kuptim për ju, pasi ato gjithmonë duket se ju nxjerrin nga hapësira juaj e kontrolluar dhe ju fusin në një situatë që nuk ju intereson.

Fortunately, Venus has finally gone to the forefront, which makes life easier for you all over the world. Your love life will be more achievable and your work life will go well during this period.

Aquarius

(January 20 - February 18)

You will personally begin to believe in hope again. Not even a dark period, the end of Venus in Retrograde encourages you with the power to see things in a positive light from now on.

Pisces

(February 19 - March 10)

Venus directly affects your love life and your sense of freedom. After this transit, you will start to feel much more comfortable with your partner.