HOROSKOP

Horoscope for December 6 by Russell Grant

Horoscope for December 6 by Russell Grant

Aries

You are open and honest, but others do not see you that way. You may be surprised if someone questions your views in a way that makes them seem distrustful of you. Be careful in choosing words. You can learn one or two things by observing what is going on behind the scenes.

Taurus

You want to have everything in your life for Christmas. This desire will be tested to its limits when a partner or someone in the family suggests plans that confuse everything. If a trip is included, it will not be easy to design a convenient schedule for everyone.

Gemini

A colleague who is in a senior position will offer you a chance to present the ideas you have been working on for several weeks. You did not expect them to take you seriously, but they will want to discuss everything in detail. Someone is looking for ways to improve methods or conditions and will be happy with your prompt response.

Crab

You have tried to get the courage to tell someone something you might not like to hear. Get this out of your mind as soon as possible. Their reaction may not be as you expected and you may find that some things are not as difficult to talk about as you thought.

Leo

Jeta familjare është kaotike, por e këndshme. Ju mund të përgatiteni për një përvjetor ose ditëlindje, por do të përpiqeni ta mbani këtë sekret. Aftësia juaj për të sjellë diell në jetën e njerëzve të tjerë ju bën të njohur në mesin e miqve dhe të dashurve tuaj edhe nëse mund t'u ofroni atyre vetëm disa orë nga koha juaj.

Virgjëresha

Mund të shihni nëse dikush po vepron keq dhe do të dëshironit ta ndihmonit, por keni të drejtë të prisni dhe t'i jepni një shans që t'i zgjidhin gjërat vetë. Kini tendencën për të ofruar disa këshilla kur e kuptoni se një koleg ose i afërm mund të ndihet në siklet nga ndërhyrja juaj.

Peshorja

Mundësia për të zënë një pozicion të ri pune nuk do të jetë diçka që do të dëshironit ta linit t`ju ikë nga dora. Kjo mund të jetë puna që gjithmonë keni dashur të bëni. Nëse jeni i papunë, mund të shihni papritur një vend të lirë pune që ju tërheq. Prisni të plotësoni formularët dhe të merrni pjesë në intervista.

Akrepi

Një udhëtim i shkurtër është në prag dhe planet do të finalizohen. Mos u shtyni nga ngurrimi i të tjerëve për t'u bashkuar me entuziazmin tuaj. Dikush në familje do të ndryshojë melodinë e tij sapo të dalë jashtë derës. Lajmet e këndshme në lidhje me një çështje mjekësore do ju bëjnë të ndiheni sikur ju është hequr një ngarkesë e madhe nga mendja.

Shigjetari

Ka diçka tepër të veçantë në horizont. Kjo mund të nënkuptojë se rutina juaj do të jetë e ngatërruar edhe pse kjo nuk do t'ju shqetësojë. Nëse ndjeni se diçka po ndodh, nuk do të duhet shumë të prisni për të dëgjuar pse mendoni se ka një ndryshim të caktuar në atmosferë.

Bricjapi

Nuk e pranoni dot që të bashkoheni me shakatë e një personi tjetër. Nuk mundeni kur keni gjëra shumë më serioze për të menduar. Jeni duke mbajtur një qasje më praktike ndaj një çështjeje, por e dini se kjo është mënyra e vetme për të zgjidhur problemet. Njerëzit nuk mund t'ju detyrojnë të bashkoheni me ta në fusha që mund të humbin kohën tuaj të çmuar.

Ujori

Conflict between family and social commitments will cause little tension. At first you will feel indignant towards someone who seems to think you should give up everything whenever he asks for a favor. You will organize your time so that everyone is happy and it will make you feel surprisingly satisfied.

Pisces

An interview or meeting will involve someone you have met very little in the past. You are not sure if this will be a good thing or a bad thing. Only time will tell. No news will be good whether you are taking an exam, being interviewed for a job or applying for a loan, so do not wait for immediate results.