HOROSKOP

Horoscope for November 28 by Russell Grant

Horoscope for November 28 by Russell Grant

Aries

A quick thought will help you overcome a complicated situation before it has time to develop. You can suddenly see the reason for an obstacle at work or in matters related to a voluntary association. People are happy to have you around. Conversations at a social gathering will be enjoyable.

Taurus

You may wish you had not agreed to take on a group project. Some suggestions are given that leave you in no doubt that some people are not in the mood for anything resembling work and do not intend to persuade to continue with it. If something important needs to be done, you will likely find that you need to do it yourself.

Gemini

You may feel bad mentally and physically. You will simply not be in the mood to continue with your usual commitments. Keep this in mind before you start anything new or add more work to your schedule. If someone asks you to do something for them, you will do yourself a great honor by saying no.

Crab

A legal or financial agreement may fail. Despite the disappointment, this is not the end. An alternative arrangement will be suggested and because this is something that suits you and the other party, it is an offer worth considering. People are not against you as you may have initially thought.

Leo

Life lacks emotion. You are getting bored with your usual routines. You need to ask yourself if there are better ways to explore. Someone is worried that you are going to do something stupid. It is not that you will change anything without thinking much.

Virgo

Nuk po i shpërfillni qëllimisht përgjegjësitë tuaja, por po gjeni justifikime se përse nuk mund të përmbushni disa detyrime. A po përdorni angazhimet e jashtme si një arsye për t'u larguar nga detyrat më afër shtëpisë? Nëse po, nuk do të zgjidhni disa probleme duke shmangur njerëzit me të cilët keni më shumë nevojë të flisni.

Peshorja

Dikush do ju bëjë një ofertë interesante, por nuk do keni kohë ta mendoni. Nëse jo menjëherë, të paktën pranoni ta konsideroni këtë sa më shpejt që të keni kohë. Është e vështirë të qetësohesh dhe të përqendrohesh në ndonjë gjë kur kaq shumë njerëz duket se po konkurrojnë për vëmendjen tënde.

Akrepi

Të gjithë bëjnë gabime dhe do ta pranoni se keni bërë shumë. Kjo është arsyeja pse jeni duke u lodhur nga bisedat për të kaluarën që nuk shkaktojnë asgjë përveç grindjeve. Diskutimet se kush apo çfarë shkoi keq po i pengojnë të gjithë të ecin përpara në mënyrë harmonike. Është koha për të hequr dorë.

Shigjetari

Nuk keni pasur kohë të bëni telefonata. Keni bërë prioritet nevojat dhe dëshirat e njerëzve të tjerë. Duke vepruar kështu, ju jeni shpërqendruar nga qëllimet tuaja. Për t'u rikthyer në rrugën e duhur, gjithçka që duhet të bëni është të lini pak kohë për mendime dhe meditime për t'u rilidhur me veten tuaj.

Bricjapi

Jeni në kulmin e përvojave aktuale sociale. Dëshira për të përfituar sa më shumë nga të gjitha dhe gjithçka që përfshin grupe dhe miqësi ju bën shumë të njohur. Karizma juaj është në kulmin e të gjitha kohërave. Nëse jeni vetëm partneri juaj mund të jetë afër.

Ujori

Disa rregulla janë shumë kufizuese dhe ka shumë pak për të bërë për këtë. Dikush në një sipërmarrje pune ose komuniteti do të refuzojë të lejojë ndryshime të caktuara ose marrëveshje të reja që të vazhdojnë nëse nuk plotësohen disa kushte. Nëse propozimi i tyre nuk pranohet, nuk ka gjasa që ky projekt të vazhdojë, por ju do të gjeni një mënyrë në të ardhmen për të ndryshuar gjërat në mënyrë që të keni më shumë kontroll.

Peshqit

You want a change of landscape or profession and you want something new to do. However, impulsive movements are not recommended. Think long and hard before taking action. You will not be able to turn anything back on if you make a wrong choice.