HOROSKOP

Horoscope for January 28 by Russell Grant

Horoscope for January 28 by Russell Grant

Aries

Documents or data have been deleted, and whether this was done intentionally or by mistake, it will make it more difficult for you to discover the truth about a past incident. There is a sense that those higher up in the hierarchy do not care what has happened. Keep fighting for your rights.

Taurus

If a dispute about pay or conditions is not resolved, you will look for another job. Your interest in learning something new will open an unexpected avenue of exploration. Sometimes it can be hard to decide what to wear, but you'll get there in the end.

Gemini

Një i afërm i moshuar po kufizon çfarë informacioni të ndahet brenda familjes. Ka sfida të mëdha në përpjekjen për të gjetur se çfarë po ndodh. Ajo që duhet të bëni është të gjeni personin e duhur për të biseduar. Në këtë botë dixhitale 24 në 7, dikush do të gjejë mënyra për të përhapur pikëpamjet e tij.

Gaforrja

Është mirë të flisni dhe të hiqni nga kraharori diçka që ju rëndon, por nëse ndani më shumë seç duhet, mund të tjetërsoni një mik. Ata mund t'ju inkurajojnë të thoni më shumë, por kjo mund të jetë sepse ata mendojnë se është detyrë e tyre të dëgjojnë. Kur të ndjeni shqetësimin e tyre, ndryshoni temën.

Luani

Entuziazmi i një kolegu për një projekt të ri do të ishte ngjitës. Pasi ta keni menduar pak, do të kuptoni se ka shumë gjasa që pritshmëritë e tyre të jenë joreale. Ju nuk dëshironi të humbni kohën dhe burimet tuaja të vlefshme duke ndjekur idetë e dikujt tjetër kur kjo ju largon nga puna juaj.

Virgjëresha

Ju po e shikoni botën me një lente të ndjeshme dhe praktike. Jeni personi tek i cili të gjithë do të shkojnë për këshilla dhe udhëzime, sepse mund të shihni se ku janë mundësitë më të mira. Me kaq shumë planifikime, nuk ka gjasa të keni një moment të mërzitshëm.

Peshorja

Mund të mos jeni dakord kur një mik apo koleg pyet veten pse askush nuk po i dëgjon. Ata po zgjasin dorën, sepse kanë nevojë të ndihen të dashuruar dhe sikur dikush kujdeset. Ju mund të gjeni një mënyrë për t'i bërë të ditur se mund t'ju drejtohen sa herë që kanë nevojë për inkurajim ose mbështetje.

Akrepi

Gjithmonë ka punë për të bërë, por duhet të ketë edhe një kohë për lojë. Mos i thoni vetes se duhet të vazhdoni kur duhet të pushoni, ose të argëtoheni. Shijoni disa orë në shoqërinë e njerëzve që doni dhe kjo do t'ju ndihmojë të rikarikoni baterinë tuaj.

Shigjetari

Keni cilësi të mira drejtuese. Do të vlerësoni shpejt pikat e forta dhe të dobëta të grupit tuaj dhe kjo ju mundëson të delegoni punët e duhura te njerëzit e duhur. Ju ka rënë në dorë të organizoni dhe mbikëqyrni një sipërmarrje të re. Kjo është një sfidë që do ta shijoni.

Bricjapi

Një ofertë speciale ose një ftesë emocionuese mund të nënkuptojë zhytjen në kursimet tuaja. Normalisht ju pëlqen të keni kontrollin e financave, por po shpërqendroheni nga qasja juaj e zakonshme, praktike. Mund të jetë më mirë të prisni disa ditë përpara se të finalizoni këtë blerje.

Ujori

Të ndihmosh një të ri që ka pasur një përvojë të vështirë, për të rindërtuar besimin e tij, do të jetë prioriteti juaj i parë. Nëse ka çështje në shtëpi që kanë nevojë për vëmendjen tuaj, edhe nëse kjo nënkupton anulimin e planeve sociale, familja juaj do të jetë e para. Jeni duke mbajtur një pikëpamje realiste kur bëni plane për të ardhmen.

Peshqit

Are you overly self-critical? Be aware of your shortcomings, but don't be so self-judgmental. Everyone makes mistakes. Instead of reminding yourself of your weaknesses, focus your time and energy on achieving something that will make you feel good about yourself.