HOROSKOP

Horoscope for March 17 by Russell Grant

Horoscope for March 17 by Russell Grant

Aries

Expect to take several steps forward toward a particular goal. Life is getting better for you every day now, so don't stop yourself from aiming high. An offer, promotion or any special treatment you receive will put you in the spotlight. As the evening comes, you will have something to celebrate.

Taurus

Staying after trying not only slows things down, but the old methods aren't working like they used to. Others are willing to experiment with new ideas and different approaches, and you'll eventually find that results are better when projects are approached from new perspectives.

Gemini

Disa debate do të ndezin imagjinatën tuaj. Do të jetë kënaqësi të diskutoni një debat, por nuk do të dëshironi që askush të ndihet i ofenduar. Nëse një mik i ndjeshëm ndihet jo mirë, ndryshoni temën. Dikujt me të cilin jeni njohur do t'i duken shumë tërheqëse mënyrat tuaja të zgjuara.

Gaforrja

Një aktivitet në komunitet ose në lagje ku po përfshiheni gjithnjë e më shumë nuk do të jetë i gjithi i thjeshtë. Kjo sfidë është diçka që ju mendoni se e keni nevojë sepse do të thotë që po bëni diçka të dobishme. Një mik i ngushtë ose një i dashur do të ankohet se sa pak do t'ju shohë.

Luani

Dëgjoni idetë që ju thonë. Qëllimi juaj duhet të jetë të nxisni një frymë bashkëpunimi. Kjo do të thotë që duhet të ruheni nga një tendencë për të marrë vendime tërësisht vetë. Disa modifikime që të tjerët kanë parasysh për sugjerimet që bëni mund t'ju kursejnë kohë ose para.

Virgjëresha

Një situatë do të bëhet emocionale dhe për këtë arsye gjykimi juaj do të turbullohet. Nuk do të jetë e lehtë të keni një pikëpamje objektive dhe për këtë arsye duhet të shmangni marrjen e vendimeve të rëndësishme. Një ftesë duhet të hetohet tërësisht. Pranoni vetëm pasi të keni peshuar të gjitha të mirat dhe të këqijat.

Peshorja

Do të jetë një lehtësim që të jeni në gjendje të ulni vigjilencën tuaj pa u shqetësuar për ndonjë gjë që nuk shkon. Ju e kuptoni se nëse do të kishte ndonjë problem, do të kishte ndodhur tani. Një situatë sfiduese do të dalë më e mirë se sa pritej.

Akrepi

Do të keni disa plane të shkëlqyera për të ardhmen, por do të ishte më mirë t'i mbani për vete derisa t'i zhvilloni më tej. Diskutimi i ideve me të tjerët do t'i japë dikujt tjetër një shans për të shkuar dhe për të zhvilluar idetë tuaja.

Shigjetari

Lajmet për një dhuratë ose çmim do t'ju japin diçka për të festuar, por kjo ka dhe diçka nga pas. Ju do të duhet të peshoni nëse jeni apo jo të përgatitur të pajtoheni me këto nëse vendosni të pranoni ofertën.

Bricjapi

Ka punë që mendoni se duhet t'i kryeni dhe t'i bëni, edhe nëse nuk jeni në humor për to. Megjithatë, pasojat do t'ia vlejnë kur përpjekjet tuaja do të korrin rezultate të menjëhershme. Suksesi do të përmirësojë gjithashtu perspektivat tuaja afatgjata të karrierës.

Ujori

Shqetësimet po lindin në vendin e punës. Këto çështje janë shumë të rëndësishme dhe ju duhet të tregoni pikëpamjet tuaja. Do të bëni gjithçka që mundeni për të mbrojtur atë në të cilën besoni. Kur ka shumë konflikt, gjëja e duhur për të bërë do të jetë të merreni me të derisa të zgjidhet.

Peshqit

Dikush ka diçka të veçantë për të festuar. Gjendja e tyre e humorit do të jetë ngjitëse. Do të përziheni me njerëz të gëzuar dhe miqësorë dhe humori i përgjithshëm përreth jush do të jetë i bukur. Prisni një atmosferë të ngjashme këtë mbrëmje kur të mblidhen disa miq të ngushtë.