HOROSKOP

Horoscope for January 17 by Russell Grant

Horoscope for January 17 by Russell Grant

Aries

Someone from the past will be in touch with you. There will be a reason for this sudden communication, but they will not discover this for some time. Be patient and careful. You will welcome this surprise, but you may not welcome what they eventually ask of you.

Taurus

Work and family commitments will clash. It will be difficult to cope with everything, keep everyone happy and maintain your usual routines. Have some big plans for the coming months. You know you can get it because you have thought so much about it, but someone close to you is not so sure.

Gemini

A gift, message or email will give you the strong impression that someone is trying to correct a mistake. If a mistake is made or you are accused of something you did not do, you can agree that it's time to settle your dispute.

Crab

Someone will trust you and you respect the trust they have given you as this will not have been easy for them. At the same time, knowing their secrets has put you in a difficult position and you have difficulty agreeing with this story.

Leo

Excessive belief in the promises a friend makes can lead to disappointment. From saying to doing, it is in the middle of a whole sea. You will realize this late, not in due time.

Virgo

Po mendoni të bëni disa udhëtime. Tani për tani, thjesht mendoni. Nuk ka asnjë të keqe në planifikimin e një udhëtimi, apo pushimi të ardhshëm, por mos u nxitoni ose mund të pendoheni për një lëvizje të vrullshme. Pritjet e gjata në aeroporte ose stacione treni dhe vështirësitë teknike do të priren t`i shkatërrojnë gjërat.

Peshorja

A jeni duke u bërë shumë i varur nga dikush dhe nuk do të bëni asnjë lëvizje pa miratimin e tij? Ju mund të mendoni se duke rënë dakord me gjithçka që ata thonë i kënaq ata, por a jeni të vërtetë me ta apo me veten? Për hirin tuaj dhe të tyre, merrni një vendim sot plotësisht të pavarur prej tyre.

Akrepi

E keni mbajtur qëllimisht veten të shkëputur nga një marrëdhënie, por ndoshta me tepri, kështu që tani për tani po e keni të vështirë të kuptoni pse disa njerëz sillen ashtu siç sillen. Ju keni qenë gjithmonë intuitiv.

Shigjetari

Nëse dikush nuk pajtohet me planet tuaja, kjo është zgjedhja e tij, por nuk do t'i lini t'ju pengojë të bëni atë që dëshironi të bëni. Jeni të lodhur duke dëgjuar njerëzit që shohin problem pas problemi dhe kjo po pengon gjithçka. Jeni gati për të ndërmarrë veprime me ose pa mbështetjen e tyre.

Bricjapi

Jeni të zhgënjyer nga mungesa e entuziazmit të partnerit për një arritje që keni bërë dhe që ju mori shumë kohë dhe përpjekje. Mund të jetë se ata nuk e kuptojnë se sa do të thotë mbështetja e tyre për ju dhe nuk janë aq seriozë për disa shqetësime sa ju. Nuk është e nevojshme të shikoni tek të tjerët për t'ju treguar rrugën. Personi që e di më mirë se ku doni të shkoni është vetja juaj.

Ujori

You can fulfill a strong desire to be helpful in your community by volunteering to help a local charity or fundraising effort. Working with young people will give you a great deal of happiness when you are able to share your skills, knowledge and experience in ways that inspire families to fight disadvantages.

Pisces

Responsibilities to other people do not make you happy. You do not understand why you can not enjoy life. Be patient when talking to someone who is confused and insecure. You will not be able to get any meaning from them until they calm down. They will be grateful for your compassion and understanding.