HOROSKOP

Weekly horoscope from November 29 to December 5

Weekly horoscope from November 29 to December 5

Aries

Be careful in your decisions. This is especially true for tempting job or money offers. During these seven days, beware of deception or manipulation to be used for the benefit of someone. In some cases, such actions may even come from people you love. During these seven days, one can take advantage of a weakness, your mistake, your naivety or your faith. The surprise for you this week will be related to an important event in the life of a relative. You have important personal contacts or new acquaintances with people who will be an important part of your personal or professional experiences in the future. During the week you will receive news or follow the development of an unpleasant event related to an incident in another city or country. You will have an important money conversation with someone outside your home. Overall, this week will be remembered with more professional or business engagements. Their development will be positive with new opportunities. Let the boys and girls focus on their education. Avoid debating with people with whom you will have different opinions or priorities this week. Men will spend seven important days in their lives. This will be a good time to travel. Women will be emotionally involved in some situations. You are on the verge of conversations or joint activities with a person born in the sign of Leo, Aries or Sagittarius. The words that a woman will say to you for a long time will be considered as advice or criticism for your actions. this week will be remembered with more professional or business engagements. Their development will be positive with new opportunities. Let the boys and girls focus on their education. Avoid debating with people with whom you will have different opinions or priorities this week. Men will spend seven important days in their lives. This will be a good time to travel. Women will be emotionally involved in some situations. You are on the verge of conversations or joint activities with a person born in the sign of Leo, Aries or Sagittarius. The words that a woman will say to you for a long time will be considered as advice or criticism for your actions. this week will be remembered with more professional or business engagements. Their development will be positive with new opportunities. Let the boys and girls focus on their education. Avoid debating with people with whom you will have different opinions or priorities this week. Men will spend seven important days in their lives. This will be a good time to travel. Women will be emotionally involved in some situations. You are on the verge of conversations or joint activities with a person born in the sign of Leo, Aries or Sagittarius. The words that a woman will say to you for a long time will be considered as advice or criticism for your actions. Let the boys and girls focus on their education. Avoid debating with people with whom you will have different opinions or priorities this week. Men will spend seven important days in their lives. This will be a good time to travel. Women will be emotionally involved in some situations. You are on the verge of conversations or joint activities with a person born in the sign of Leo, Aries or Sagittarius. The words that a woman will say to you for a long time will be considered as advice or criticism for your actions. Let the boys and girls focus on their education. Avoid debating with people with whom you will have different opinions or priorities this week. Men will spend seven important days in their lives. This will be a good time to travel. Women will be emotionally involved in some situations. You are on the verge of conversations or joint activities with a person born in the sign of Leo, Aries or Sagittarius. The words that a woman will say to you for a long time will be considered as advice or criticism for your actions. You are on the verge of conversations or joint activities with a person born in the sign of Leo, Aries or Sagittarius. The words that a woman will say to you for a long time will be considered as advice or criticism for your actions. You are on the verge of conversations or joint activities with a person born in the sign of Leo, Aries or Sagittarius. The words that a woman will say to you for a long time will be considered as advice or criticism for your actions.

Taurus

You will be disappointed by the actions of unfaithful people, hypocrites or those who will behave wrongly towards you. It could be a man who will surprise you with his actions. During the week you may be offended by unpleasant comments related to you personally or a member of your family. Shared personal experiences, thoughts, or plans can be shared with others. This week, above all, be careful in relationships with colleagues who will show uncontrollable ambitions to pursue their goals at all costs. In your love life you will experience moments of insecurity or hesitation in feelings and desires. There may be more anxiety and worry for you who have a partner born in the sign of Taurus, Virgo or Capricorn. During this week you can schedule meetings or visits, which you will realize by the end of the year. Chances are people you haven't seen in a long time will want to contact you. During these seven days you will have to make decisions about your financial issues and interests. Carefully monitor your expenses and income! Good events during the week will be related to unexpected money, an offer for extra or part-time work, etc. A new friendship can be an occasion for pleasant emotions. Boys and girls will have a favorable week for travel. In a way you will manage to combine these interesting experiences with your love emotions. Men will go through a difficult period due to bad news or an experience with a friend. During these seven days you will be nervous, you will find it difficult to understand other people’s behavior, but it will be even harder to understand your own. You will realize that you need to change something in your life, but you are still not sure what exactly. Women will spend a week more active communication with different people. You will be dealing with documents or waiting for important news for you. It will be interesting to communicate with people born in the sign of Libra, Aquarius or Gemini, because there will be something to learn from them. Keep your personal belongings carefully. You will be dealing with documents or waiting for important news for you. It will be interesting to communicate with people born in the sign of Libra, Aquarius or Gemini, because there will be something to learn from them. Keep your personal belongings carefully. You will be dealing with documents or waiting for important news for you. It will be interesting to communicate with people born in the sign of Libra, Aquarius or Gemini, because there will be something to learn from them. Keep your personal belongings carefully.

Binjakët

Do të keni angazhime urgjente ose të rëndësishme që do të kenë të bëjnë me çështjet tuaja të familjes. Pothuajse çdo ditë do të keni detyra urgjente që vërtet nuk duhet t’i shtyni. Ato nuk do të zgjidhen vetë, por do të bëhen më të mëdha ose më komplekse për t'u zbatuar. Tensioni gjatë javës do jetë më i madh, por do të keni forcën për t'u përballur me të gjitha këto. Gjithçka do të varet nga mbështetja e të dashurve dhe partnerit tuaj. Nëse ju duhet të hiqni dorë nga disa plane paraprake pavarësisht dëshirave tuaja, mos bini në trishtim apo depresion. Disa ngjarje mund të jenë të rëndësishme për jetën e njerëzve të tjerë dhe nuk duhet ta ndaloni zhvillimin e tyre. Java do t'ju sjellë përvoja të këndshme personale. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të shmangni çdo pretendim, veprim manipulues dhe teka. Gjatë javës patjetër do të përjetoni momente të vështira, por këto gjëra janë pjesë e rrugës suaj të jetës. Mund të keni ëndrra të përsëritura. Fëmijët ose të rinjtë në familjen ose rrethin tuaj të miqve do të jenë arsyeja për më shumë telefonata ose takime. Java parashikon të ardhura të mira, stabilizim të buxhetit tuaj, shfaqjen e angazhimeve të reja profesionale dhe ngjarje të tjera të favorshme financiare. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni mund të krijojnë konfuzion të përkohshëm. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një ngjarje emocionale me një vajzë që është shoqja apo kolegia juaj. Do të keni shumë mundësi për sukses dhe performancë gjatë këtyre shtatë ditëve, por mos e humbni kohën kot. Bëni atë që është e rëndësishme për momentin dhe gjërat e tjera mund të presin. Burrat do të angazhohen me një fëmijë ose të ri të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Përkushtimi juaj nuk do të jetë i komplikuar, por do të jetë i rëndësishëm për familjen për disa arsye. Një javë shumë e paparashikueshme për ata që e kanë të vështirë të kontrollojnë xhelozinë e tyre ndaj gjërave apo njerëzve që i marrin si të mirëqenë. Gratë do të duhet të kalojnë më shumë kohë me miqtë që do të kenë diçka për të ndarë me ta ose diçka për të kërkuar këshilla. Do të merrni një ftesë apo propozim, të cilin do ta konsideroni me kujdes, pasi do të kërkojë një ndryshim në disa prej planeve tuaja paraprake. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të rregulluar dokumentet.

Gaforrja

Do t'ju duhet ta merrni seriozisht një informacion apo këshillë nga të afërmit dhe miqtë. Mos i merrni për keq fjalët e tyre. Shmangni reagimet e nxituara. Një vajzë ose një grua e re do të sillet shumë provokuese ndaj jush. Shqetësimet dhe ankthet tuaja nuk do të largohen këtë javë, por nëse dëgjoni më shumë mendjen tuaj do të arrini të gjeni një zgjidhje për disa prej tyre. Besoni përvojën ose këshillën e një personi të lindur nën shenjën e Luanit, Shigjetarit ose Dashit. Java do jetë interesante për jetën tuaj të dashurisë. Marrëdhënia juaj mund të ketë një zhvillim që nuk e prisni ose nuk mund ta kontrolloni, por në përgjithësi do të jetë për të mirën tuaj. Emocionet tuaja këtë javë do të duhet të jenë të moderuara dhe të shmangin euforinë. Ndonjëherë do të jetë e rëndësishme të mos nxitoni për të ndarë përvojat. Jepini vetes kohë për të shijuar diçka përpara se ta ndani atë me të tjerët. Gjatë javës, shumica prej jush do të kenë të ardhura në para nga burime të ndryshme. Një fitim i vogël shtesë është i mundur. Për disa prej jush, paratë këtë javë do të jenë të rëndësishme, sepse e kanë bërë më të lehtë zgjidhjen e disa telasheve. Gjatë javës, shumë do të merrni lajme të rëndësishme ose një dokument që lidhet me paratë. Suksesi juaj këtë javë nuk do të jetë i rastësishëm dhe do të jetë rezultat i punës. Njohjet e reja do të kenë misionin e tyre në jetën tuaj, veçanërisht kur bëhet fjalë për një person të lindur në shenjën e Demit, Virgjëreshës apo Bricjapit. Do të jetë e këndshme dhe e dobishme të komunikoni me miqtë që janë larg jush. Me ta do ta keni më të lehtë të ndani përvojat apo ndjenjat tuaja. Burrat do të kenë arsye për t'u gëzuar rreth një situate stresuese, si dhe do të kenë qartësi për zgjidhjen e saj. Një javë e pafavorshme për veprimtari gjyqësore apo juridike dhe nëse jeni në proces të një ndryshimi të rëndësishëm, veproni me shumë kujdes! Gratë do të kalojnë kohë shtesë me fëmijët ose të rinjtë me të cilët kanë interesa ose qëllime të ngjashme. Do të keni një takim për të diskutuar, marrëdhënie të rëndësishme financiare, raste apo dokumente të natyrës financiare. Shumë do të jenë pjesë e një mbledhjeje të rëndësishme familjare.

Luani

Do të përjetoni një sërë emocionesh që lidhen me njerëz nga afër dhe larg. Do të gëzoheni për suksesin ose fatin e dikujt dhe kjo mund të ketë një efekt të dobishëm në jetën tuaj. Ndoshta jo tani, ndoshta më vonë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të mund të përparoni, të merrni një lavdërim, kompliment apo shpërblim të merituar. Një bisedë me një grua do të lidhet me përgatitjen për një mbledhje ose udhëtim të ardhshëm. Ka mundësi që tema e një bisede të tillë të jetë shëndeti i një personi të dashur. Këtë javë do të jeni më agresivë në kërkesat tuaja ndaj njerëzve të familjes, veçanërisht për gjërat që lidhen me arsimin apo karrierën. Do ta keni të vështirë të toleroni dembelët ose ata që nuk kanë ndjenjën e përgjegjësisë, edhe nëse jetojnë në shtëpinë tuaj. Gjatë javës do të keni mundësi të angazhoheni në punë me kohë të pjesshme, e cila do t'ju sjellë të ardhura shtesë në varësi të ambicies dhe nevojave tuaja. Gjatë kësaj jave, për shkak të shpërqendrimit ose nxitimit, mund të harroni ose humbni gjërat që janë të rëndësishme për ju. Në shumicën e rasteve, ju do të jeni në gjendje t'i gjeni dhe t'i merrni përsëri. Gjatë javës, mos refuzoni një ftesë për një takim apo mbledhje, sepse personat që do të takoni do t'ju japin informacione të rëndësishme dhe të dobishme. Djemtë dhe vajzat do të mendojnë se si t'i jetojnë këto shtatë ditë në mënyrën më të mirë, pa probleme, por edhe pa përgjegjësi të mëdha. Megjithatë, do t'ju duhet të ndiqni vendimet ose kërkesat e një gruaje nga familja juaj ose rrethi i të afërmve. Meshkujt do të ndikohen shumë nga emocionet në marrëdhëniet e tyre me njerëzit e tjerë, qofshin ata të afërm, miq, kolegë. Java sjell disa ngjarje dhe përvoja të rëndësishme me njerëz të ndryshëm që njihni personalisht. Fatkeqësisht, lajmet e këqija mund t'ju gjejnë të papërgatitur. Femrat do të përpiqen t'i japin fund angazhimeve që kanë nisur disa kohë më parë. Njerëz nga e kaluara juaj do të shfaqen në ëndrrat tuaja dhe kjo do t'ju rikthejë në kujtimet dhe përvojat tuaja të përbashkëta. Problemet me një mashkull do t'ju shqetësojnë sepse mund t'i nënshtroheni akuzave ose qortimeve të padrejta.

Virgjëresha

Zhvillimi i ngjarjeve në familjen tuaj do të përcaktohet nga veprimet e të afërmve që jetojnë në një shtëpi tjetër. Ndoshta jo gjithçka do të shkojë sipas pritshmërive tuaja, por shmangni të qenit të padurueshëm, nervoz dhe të humbni kontrollin e reagimeve tuaja. Mbani sendet tuaja personale, dokumentet ose e-mailet larg kureshtjes së të tjerëve. Me siguri do të keni pritshmëri specifike për këtë javë, por tregohuni më të duruar ndërsa gjërat zhvillohen dhe bëhen më të qarta. Gjatë javës nevoja për të marrë vendime do t'ju kushtojë shumë energji mendore, pasi afatet për këtë do të jenë të shkurtra dhe do të dëshironi të keni më shumë kohë për të menduar. Vendimet mund të jenë të vështira ose mund të mos jeni gati për to. Problemet me klientët duhet t'ju tregojnë gabimet ose lëshimet tuaja në komunikimin me ta. Këtë javë, do të jeni të kënaqur me përfundimin e një angazhimi që ju mori shumë më shumë kohë për ta realizuar nga sa prisnit. Gjatë javës do të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një person që njihni. Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë më të ndritshme dhe më të qetë. Do të keni shumë për të menduar për psikikën dhe sjelljen e njeriut. Gratë do të duhet të përballen me natyrën kokëfortë të një të afërmi që do të tregojë kokëfortësi dhe mungesë vullneti për të kuptuar një situatë në familje. Shumë do të duhet të blejnë një dhuratë për një vajzë ose një grua. Disa nga pritshmëritë tuaja këtë javë do të lidhen me ndjenjën intuitive për të bërë diçka të mirë në jetën tuaj. Meshkujt do të mbështeten te njerëzit e lindur nën shenjat e ujit për të realizuar planet e tyre. Do të keni një bisedë të rëndësishme me një mashkull për një punë apo biznes. Ata që janë të përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore do të duhet të vizitojnë një përfaqësues të një institucioni ose një dëshmitar.

Peshorja

Do të jetë një ide e mirë të hiqni dorë nga disa nga planet tuaja paraprake ose synimet që mund t'ju bëjnë të humbni një lidhje të rëndësishme. Do të trishtoheni nga lajmet që lidhen me humbje të ndryshme apo ngjarje të pakëndshme në jetën e të afërmve apo miqve. Dështimet në jetën e tyre personale mund të jenë një përvojë e rëndësishme për ju. Kjo javë mund të jetë e suksesshme për ju, veçanërisht nëse ndiqni rrjedhën e natyrshme të ngjarjeve. Në këtë mënyrë mund ta lini derën hapur për shanset që do të jenë të rëndësishme për realizimin tuaj personal ose profesional. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të provoni fatin tuaj në lotari. Do të keni një angazhim serioz lidhur me një mashkull, të cilin do t'ju duhet ta përmbushni në mënyrën më të mirë, pa vonesë dhe pa kërkuar zgjidhje me dinakëri. Këtë javë, një përvojë nga e kaluara juaj do t'ju bëjë të trishtoheni ose të qani përsëri. Ju ende nuk mund të pajtoheni me një humbje ose ndonjë ndryshim. Kjo javë do të jetë e rëndësishme të mos thelloni problemet me të cilat do të përballeni. Ju mund të jeni të papërgatitur për pasojat e tyre. Djemtë dhe vajzat do të tregojnë një karakter fëminor në situata që do të kërkojnë një qëndrim më serioz. Ndoshta nuk do ta shihni qartë seriozitetin e situatës ose do të jetë një lloj shpëtimi për ju. Në marrëdhëniet tuaja personale dhe miqësore do të ketë një rast për argëtim dhe përvoja të këndshme. Do të prisni mbështetje ose ndihmë nga një grua, me shumë mundësi nga një gjyshe, nënë ose motër më e madhe. Meshkujt do të kalojnë shtatë ditë interesante, të cilat mund t'i përdorni në mënyrë të mahnitshme nëse jeni fizikisht dhe mendërisht gati. Para jush është një kohë në të cilën do të mund të dilni nga një situatë e pakëndshme, të gjeni një zgjidhje të papritur për problemet që fillimisht dukeshin shumë më serioze. Gratë do të duhet të braktisin disa nga detyrat e tyre profesionale, planet apo idetë e biznesit, ose të paktën t'i mbajnë ato për t'u realizuar në rrethana më të mira. Një konflikt i papritur mund t'ju shkaktojë një humbje për të cilën mund të jeni të papërgatitur. Do të keni mundësi të mira financiare, si dhe marrëdhënie të rëndësishme me personat e lindur në shenjën e Gaforres, Akrepit apo Peshqve.

Akrepi

Do të keni raste për tubime dhe eksperienca të ndryshme me miqtë apo të afërmit. Kjo do të jetë një javë interesante për përvojat tuaja romantike. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësi të realizoni planet tuaja, që kanë të bëjnë me mirëqenien e familjes apo zhvillimin e biznesit me të cilin jeni angazhuar. Shumica e informacionit që do të merrni gjatë kësaj periudhe do të duhet të ruhet mirë, sepse do t'ju duhet së shpejti. Gjatë javës do të merrni një ofertë ose ide që lidhet me jetën tuaj profesionale ose shoqërore. Do të keni ftesa për takime, por mos e humbni kohën vetëm me argëtim dhe kënaqësi. Do të ketë edhe disa momente të tensionuara konfliktesh dhe mosmarrëveshjesh me persona të familjes ose kolegë. E mira është se ata do të gjejnë zgjidhjen e tyre pa shumë vonesa. Gjatë javës përpiquni të mos keni ndjenja apo emocione të këqija, për të mos krijuar një problem të padëshiruar shëndetësor. Dashuria apo marrëdhënia juaj intime do ketë një zhvillim të rëndësishëm këtë javë. Nëse është e nevojshme, tregoni më shumë vendosmëri për të sqaruar të ardhmen e marrëdhënies suaj. Do të kënaqeni duke bashkëvepruar me personat e lindur në shenjën e Peshqve, Gaforres apo Akrepit, të cilët do të kenë një ndikim të mirë tek ju këtë javë. Shmangni shakatë e papërshtatshme në shkollë ose në punë. Burrat do të jenë të prirur ndaj humorit të keq ose ndjenjave të çuditshme. Një ngjarje në jetën e një personi që njihni do t'ju trishtojë, veçanërisht nëse ka të bëjë me një grua që e doni, e respektoni ose ka një vend të rëndësishëm në jetën tuaj. Gjatë javës do i merrni shumë më seriozisht fjalët e një personi të lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit, i cili do të përpiqet të ndikojë në një farë mënyre. Gratë duhet t'i ruajnë gjërat dhe informacionet e tyre personale nga kurioziteti ose vjedhja. Kjo është veçanërisht e vërtetë për dokumente të rëndësishme financiare, karta bankare, informacione në telefonin tuaj personal dhe më tepër. Manifestimet e xhelozisë, dëshira për të manipuluar njerëzit ose ngjarjet nuk do t'ju ndihmojnë! Mos harroni se me veprimet dhe vendimet tuaja këtë javë mund të humbni më shumë se sa të fitoni, ndaj bëni kujdes!

Shigjetari

Mos vononi ose mos ikni nga detyrat e shtëpisë tuaj, edhe nëse nuk merrni mbështetje apo ndihmë nga anëtarët e tjerë të familjes për zbatimin e tyre. Gjatë kësaj jave të gjithë do të mbështeten vetëm tek ju, e ju tek askush. Gjatë javës do të mund të përfitoni nga rrethanat e favorshme në zbatimin e planeve që lidhen me shtëpinë apo pronën që zotëroni. Kontaktet e reja gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë kryesisht me njerëz që do të jenë të rëndësishëm për ju dhe për zhvillimin e planeve tuaja. Ata mund të jenë njerëz që kanë kaluar një situatë të ngjashme me tuajën. Java do jetë e favorshme për udhëtime, por nëse udhëtoni për punë tregohuni të kujdesshëm dhe të përgatitur mirë. Gjatë këtyre shtatë ditëve shmangni veprimet dinake. Jini veçanërisht të kujdesshëm me personat e lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Gjatë javës do të keni takime të ndryshme miqësore apo publike. Do të jeni aktiv si në aspektin profesional ashtu edhe atë politik apo shoqëror. Djemtë dhe vajzat do të duhet të bëjnë më shumë përpjekje në shkollë, universitet ose karrierë. Veprimet e një gruaje të lindur në shenjën e Shigjetarit, Luanit ose Dashit do të reflektojnë shumë fuqishëm në jetën tuaj personale. Do të merrni ndikim, mbështetje ose ndihmë të mirë nga një burrë mbi 35 vjeç. Meshkujt duhet të kenë kujdes me shëndetin e tyre, me infeksionet virale apo ftohjet. Disa sëmundje mund të jenë të vështira për t'u diagnostikuar. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të shmangni humorin pesimist ose depresiv. Shkoni në drejtimin e gjërave të mira në jetën tuaj: si në të kaluarën ashtu edhe në të ardhmen. Femrat do ndikohen shumë nga ‘këshillat’ e miqve të cilët do mund t’i dëmtojnë me veprimet e tyre. Një debat i vjetër, konflikt apo marrëdhënie e vështirë do të zërë sërish vendin e tij në jetën tuaj të përditshme. Java do të kërkojë më shumë vëmendje për prindërit që kanë një fëmijë të lindur në shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës. Po vjen një ngjarje apo përvojë emocionale e lidhur me një vajzë apo një të re nga rrethi juaj i të afërmve.

Bricjapi

Do t'ju duhet të respektoni dëshirat ose këshillat e personit me të cilin po punoni. Problemet tuaja në shtëpi do të shtohen gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të jeni në gjendje të mbështeteni shumë pak në zgjidhjen e tyre për të ndihmuar njerëzit e tjerë. Mobilizimi dhe veçanërisht durimi nga ana juaj do të jenë shumë të rëndësishme për suksesin tuaj. Sigurisht që këtë javë do të keni pritshmëri për zhvillimin e ngjarjeve në jetën tuaj personale, por nuk ka gjasa që të ketë ndryshime në këtë plan. Megjithatë, kini kujdes me premtimet që do të jenë të paqarta ose pothuajse të pamundura për t'u mbajtur. Surprizat që sjell jeta këtë javë do të jenë interesante. Ndoshta do t'ju japin mundësi të reja për të ndryshuar disa nga planet ose veprimet tuaja për mirë. Momentet e trishtimit do të shoqërohen me probleme të ndryshme shëndetësore. Mund të ndiheni të trishtuar për njerëzit që nuk janë më me ju. Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime dhe gjithçka që lidhet me njerëzit që jetojnë në një vend tjetër. Djemtë dhe vajzat do të ndeshen me veprime ose fjalë të pakuptueshme të një personi të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës. Burrat do të pranojnë me dhimbje një përpjekje për të vjedhur, manipuluar ose fyer njerëzit e tjerë. Keni shumë punë për të bërë para jush, ndaj mos u merrni me gjëra që pengojnë ose pakësojnë zhvillimin tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të mos ndani ndjenjat, planet, idetë apo ëndrrat tuaja personale me njerëzit e tjerë. Gratë do të jenë më të përkushtuara në zgjidhjen e problemeve shtëpiake dhe familjare. Do t'ju pëlqejë të kaloni më shumë kohë me njerëzit që ju pëlqejnë duke diskutuar ngjarje të ndryshme familjare, sociale ose politike. Dikush nga shtëpia juaj mund të udhëtojë këto ditë ose të ketë përvoja interesante me një të afërm, apo mik, që jeton larg shtëpisë tuaj. Kjo javë do të jetë shumë dinamike përsa i përket shkëmbimit të informacionit, por shumica e lajmeve do të lidhen me familjen apo miqtë tuaj.

Ujori

Shumica e ngjarjeve që ju janë dhënë për të përjetuar do të mund t'ju befasojnë ose hutojnë. Kjo padyshim do të ndikojë në humorin tuaj dhe mund të shkaktojë netë pa gjumë, dhimbje koke. Kjo javë do të ketë rëndësinë e vet për zhvillimin e planeve tuaja, zbatimi i të cilave duhet të përfundojë deri në fund të vitit. Ndoshta do t'ju duhet të merrni një vendim që do të përcaktojë zhvillimin e planeve të rëndësishme për fillimin e vitit të ri ose që lidhen me ndryshimet në stilin tuaj të jetesës. Gjatë javës do të merrni lajme, do të keni telefonata ose takime në lidhje me njerëz nga një vend tjetër. Gjatë javës do të mërziteni nga dështimi apo humbja në jetën e një të afërmi apo miku të ngushtë. Gjatë javës do të ndiqni ose merrni pjesë në një ngjarje të veçantë që mund të ketë edhe një rëndësi shoqërore ose politike. Këtë javë do të ndodhë një ngjarje që mund të nxisë një diskutim për martesën e të afërmve apo miqve tuaj. Kjo mund të jetë për shkak të problemeve që lidhen me tradhtinë, divorcin, sëmundjet e rënda etj. Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë një rrugëdalje të lehtë nga telashet serioze. Paratë do të jenë një faktor i rëndësishëm për stabilitetin dhe sigurinë tuaj, por vetëm nëse jeni në gjendje të keni të ardhurat tuaja. Përndryshe, këto gjëra do të varen nga veprimet dhe faktorët në jetën e prindërve tuaj. Ju mund të arrini sukses të rëndësishëm në studimet ose karrierën tuaj, por fati nuk do t'ju japë asgjë lehtë: duhet të studioni shumë dhe të punoni! Gjatë këtyre ditëve do të keni një angazhim financiar lidhur me një pagesë më të madhe. Meshkujt do të duhet të jenë më të kujdesshëm me shëndetin e tyre, për t'u mbrojtur nga ftohjet, sëmundjet virale apo kronike. Disa detyra urgjente që lidhen me paratë ose dokumentet do t'ju bëjnë të shqetësuar. Kjo do të jetë një periudhë e rëndësishme për karrierën apo biznesin tuaj. Gratë do të duhet të tregojnë karakter në momentet kur duhet të marrin vendime të vështira për familjen ose karrierën e tyre. Do të kërkoni mendime ose këshilla nga miqtë, veçanërisht kur ngjarjet kanë të bëjnë me jetën tuaj personale ose intime. Në punën tuaj do të keni biseda serioze me kolegë, klientë apo menaxherë.

Peshqit

Do të merrni informacione që do t'ju zhgënjejnë ose trishtojnë. Interesante në këtë rast është se do të vijnë përmes një personi që nuk e njihni, apo dikujt me të cilin nuk keni pasur kontakte më parë. Këtë javë marrëdhënia juaj me përfaqësuesit e shenjave të tokës do të jetë e ndërlikuar. Kjo do të jetë një javë e favorshme për martesën dhe organizimin e takimeve të rëndësishme familjare. Janë të mundshme surpriza të ndryshme të këndshme, të cilat do të krijojnë një humor pozitiv në shtëpi dhe në familjen tuaj. Këtë javë do të ndiqni me shqetësim zhvillimin e dramës personale në jetën e një gruaje që njihni. Djemtë dhe vajzat do të angazhohen në më shumë detyra familjare, pasi prindërit ose njerëzit e tjerë të dashur do të mbështeten tek ju në shumë mënyra. Ka ngjarje të ndryshme në familje apo në rrethin tuaj të të afërmve. Burrat do të kërkojnë një rrugëdalje nga një situatë e pakëndshme e shkaktuar nga një gabim ose veprim i nxituar. Në një moment mund të ndiheni konfuz, të prireni të braktisni gjithçka dhe të shkoni diku ku mund të pushoni për pak kohë. Gratë do të vuajnë nga emocionet e tyre të forta, një ndjeshmëri që do t'u japë atyre shenja të gabuara në situata ku do të duhet të veprojnë dhe të reagojnë me arsye dhe mençuri. Manifestimet e xhelozisë kanë pasoja të papritura. Konfliktet do të nxjerrin sërish në plan të parë kontradiktat e vjetra. Në përgjithësi, java do të kërkojë më pak emocione nga të gjithë ju, veprime dhe vendime më të matura dhe të menduara mirë.